Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Bosch (4)

Paristot Bosch langattomille ruuvimeisseleille

Järjestä:

Ohje-alue

Jos minulla on Ni-Cd (nikkelikadmium) akku, voinko käyttää Ni-Mh (nikkelimetallihydridi) -kennoja?

Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle vähemmän haitallisilla Ni-Mh-kennoilla. Näitä kennoja voidaan käyttää vaihtokelpoisesti, joten voimme käyttää Ni-Mh-akkua Ni-Cd-akun vaihdossa.


Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle...

Jos minulla on vanha laturi, lataako se uutta?

Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion (Lithium Ion) -akun ja olet aiemmin käyttänyt akkua, jossa on Ni-Mh (nikkelimetyylihydridi) tai Ni-Cd (nikkelikadmium) kennoja, uusi akku ei ole meidän Laturimme ladattu ja sinun on ostettava sopiva laturi.


Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion...

Kuinka kauan akku kestää ruuvimeisselissä?

Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa 1000 latausjaksoa, mikä varmistaa laitteellesi pitkän käyttöajan.


Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa...
Werkzeug Akku BTP1005 BAT031 für Bosch 1645 GKG 24V
Green Cell Akku (18V 4Ah) für Bosch Elektrowerkzeuge Ersatzakku GBA1600Z00038
Akku für Bosch 18V 5Ah Elektrowerkzeuge Ersatzakku GBA 1600A002U5
Green Cell Akku 1600A00X79 für Bosch GBA 12V 3Ah Elektrowerkzeuge
kapasiteettia: 3Ah
Jännitystä: 24V
Tuotekoodi: PT42
65,95 €
kapasiteettia: 4Ah
Jännitystä: 18V
Tuotekoodi: PTBO18V4
49,95 €
kapasiteettia: 5Ah
Jännitystä: 18V
Tuotekoodi: PTBO18V5
59,95 €
kapasiteettia: 3Ah
Jännitystä: 12V
Tuotekoodi: PTBO12V3
39,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Jos tarvitset korkealaatuisen Bosch 18v -akun Bosch 18V -akun Bosch sähkötyökaluille, olet tullut oikeaan paikkaan. Batteryempire tarjoaa laajan valikoiman Bosch 12V -akkuja, joiden avulla voit palauttaa työkalujen täyden tehon ja suorituskyvyn. Takaamme houkuttelevat hinnat ja laajan valikoiman tuotteita, joiden avulla voimme mukauttaa tarjouksen tarpeisiisi, laitteistovaatimuksiisi ja budjettiisi.

Langattomat työkalut ovat erittäin suosittuja, ja ammattilaiset ja harrastajat valitsevat ne laajalti. Nämä ovat käytännöllisiä laitteita, joita voidaan käyttää verkkovirrasta riippumatta. Tämä tekniikka on ollut tiedossa 1980-luvulta lähtien ja sitä kehitetään jatkuvasti. Nykyaikaisimmissa laitteissa Bosch akkujen kaavaa on parannettu, jolloin langattomien työkalujen suorituskyky on verrattavissa koneisiin, jotka saavat virtaa pistorasiasta.

Bosch tuotemerkistä on kehittynyt globaali yritys, joka on edelläkävijä uusien tekniikoiden alalla. Vuonna 2014 Bosch yli 100 uutta tuotetta. Suurin saavutus on edistyksellinen langaton lataustekniikka eli järjestelmä, joka koostuu induktioasemasta ja erityisestä innovatiivisesta akusta. On huomionarvoista, että langattomat sähkötyökalut mahdollistavat akun käytön ilman moottorin tehon menetystä.

Bosch Professional -linjalle on ominaista ensisijaisesti tehokas langaton toiminta. Nämä laitteet ovat paljon hiljaisempia, niiden käyttökustannukset ovat pienemmät ja ympäristöystävällisiä. Tässä käytetty CoolPack-tekniikka estää Bosch akun ylikuumenemisen. Erikoiskotelo, joka johtaa lämpöä, suojaa kennoja ja pidentää akun käyttöikää.

Bosch akkujen innovaatio kulkee käsi kädessä niiden laadun kanssa

Bosch akut ovat poikkeuksellisen tehokkaita, kestäviä ja kestävät epäsuotuisimpia olosuhteita. Monet riippumattomien organisaatioiden tekemät sisäiset ja ulkoiset tuotetestit vahvistavat, että tämän tuotemerkin arvo on ostamisen arvoinen ja että sitä on turvallista käyttää.

Mutta kaikki laitteet, jopa parhaat, kuluvat ajan myötä. Bosch sähkötyökalujen uudet akut ovat investointi, joka tuo moniulotteisia etuja. Jotta työ voidaan suorittaa oikein, kone tarvitsee vastaavan tehon ja tehokkuuden, mikä riippuu Bosch

Verkkokaupan tarjousta päivitetään jatkuvasti ja mukautetaan vaativimpien asiakkaiden tarpeisiin. Bosch akkuja käytetään kaikentyyppisissä langattomissa sähkötyökaluissa.

Akku on yksi vaihdettavia perusasioita. Rakennustyökalujen käyttömukavuus riippuu siitä. Vaihdettava 18 V Performance Power Pro -akku parantaa langattoman ruuvimeisselisi tehokkuutta. Bosch poran uusi ladattava akku takaa riittävän suorituskyvyn ja käyttöajan ilman sähköä.

Huolta laitteista takaa täyden liikkuvuuden, mukavuuden ja mahdollisuuden käyttää kaikkia toimintoja. Bosch vaihtoparisto takaa tyytyväisyyden sähkötyökaluihisi. Verkkokauppa Green Cell -akkuja, joita voidaan käyttää menestyksekkäästi Bosch työkaluissa. Se on tarpeeksi hakukoneessa Bosch akku 12V 3ah, Bosch akku 18V 2ah, Bosch akku 18V 3ah, Bosch 4ah 12V -akku, Bosch vaihtoparisto 12V, akku Bosch 12V, 12V-akku Bosch , Bosch 12V -akku 3ah, akku 18V Bosch , 18V Akku Bosch tai esimerkiksi Bosch akku 12V 4ah.

Green Cell - korkea laatu edulliseen hintaan

Green Cell yllättänyt asiakkaita intohimollaan liikkuvuuteen vuodesta 2013 lähtien. Tämä on vallankumouksellinen tuotemerkki, joka täyttää valmistamilleen akuille asetetut korkeat vaatimukset. Sillä on paljon tyytyväisiä käyttäjiä ja se kehittää jatkuvasti innovatiivisia tekniikoita.

Green Cell tuottaa korvaavia paristoja, jotka ovat täysin yhteensopivia alkuperäisten komponenttien kanssa. Vastaavan akun säätäminen riittää tarkistamaan sen parametrit. Tiedot jännitteestä, tehosta, kapasiteetista ja mallista löytyvät tyyppikilvestä tai akun alapuolelta. Vain hyvin sovitettu Bosch 18 V -akku varmistaa, että laitteesi toimii tehokkaasti.