Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Olympus (3)

Olympus laturi

Järjestä:
Kamera Akku-Ladegerät LI-50C Green Cell ® für Olympus LI-50B, SZ-15, SZ-16, Tough 6000, 8000, TG-820, TG-830, TG-850
Kamera Akku-Ladegerät BCN-1 Green Cell ® für Olympus BLN-1/BCN-1, PEN-F, OM-D EM1, EM5, OM-D E-M5 Mark II
Kamera Akku-Ladegerät BCH-1 Green Cell ® für Olympus BLH-1, OM-D E-M1 Mark II, Grip HLD-9
29,95 €
29,95 €
29,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Olympus-vuori on symboli luotettavuudesta, johon monet amatööri- ja ammattivalokuvaajat ympäri maailmaa ovat tottuneet. Olympus tarjoama korkea suorituskyky ja monipuoliset mahdollisuudet houkuttelevat valokuvaharrastajia ja antavat heille mahdollisuuden kääntää maailman kauneus ilmiömäisiksi elokuviksi ja valokuviksi. Olympus akut ovat tehokkaimpia. Niiden avulla voit ottaa satoja valokuvia ja tallentaa paljon korkealaatuisia elokuvia. Innokkaalla valokuvaajalla on usein useampi kuin yksi kameran paristo varmistaakseen, ettei istunnon aikana tapahdu yhtäkkiä äkillisiä keskeytyksiä eikä väliin jääviä hetkiä. Nämä akut on kuitenkin ladattava.

Sopivat ammattilaturit Olympus kameroille

Tästä kategoriasta löydät monia Olympus Olympus laitteiden eri malleille. Ne varmistavat akun nopean lataamisen ja vähentävät tilannekuvia ja tallennusaikoja minimiin. Kameran akku palautuu nopeasti tyydyttävälle tasolle, jolloin voit toteuttaa suunnitelmasi paremmin ja ilmaista itseäsi paremmin intohimosi kautta. Latureillemme on ominaista korkea laatu ja kestävyys monille ulkoisille tekijöille. Tämä antaa heille mahdollisuuden taata pitkä käyttöikä kaikilla toiminnoilla.

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK