Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Porter-Cable (1)

Porter-Cable sähkötyökaluille

Valita kapasiteettia:
Järjestä:

Ohje-alue

Jos minulla on Ni-Cd (nikkelikadmium) akku, voinko käyttää Ni-Mh (nikkelimetallihydridi) -kennoja?

Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle vähemmän haitallisilla Ni-Mh-kennoilla. Näitä kennoja voidaan käyttää vaihtokelpoisesti, joten voimme käyttää Ni-Mh-akkua Ni-Cd-akun vaihdossa.


Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle...

Jos minulla on vanha laturi, lataako se uutta?

Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion (Lithium Ion) -akun ja olet aiemmin käyttänyt akkua, jossa on Ni-Mh (nikkelimetyylihydridi) tai Ni-Cd (nikkelikadmium) kennoja, uusi akku ei ole meidän Laturimme ladattu ja sinun on ostettava sopiva laturi.


Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion...

Kuinka kauan akku kestää ruuvimeisselissä?

Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa 1000 latausjaksoa, mikä varmistaa laitteellesi pitkän käyttöajan.


Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa...
Green Cell ® Akku PC18B für Werkzeug Porter-Cable PC1800D PC180DK PC18AG PC18JR PC18JS PC18RS PC18SS
kapasiteettia: 3Ah
Jännitystä: 18V
Tuotekoodi: PT205
37,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta

Työskentele mukavasti ja nauti työn vapaudesta Porter-Cable sähkötyökalujen akkujen ansiosta, joita voit ostaa Battery Empire Täältä löydät akut, jotka ovat täysin yhteensopivia Porter-Cable sähkötyökalujen kanssa.

Laajan valikoiman avulla voit helposti valita Porter-Cable Tutustu meihin, tutustu tarjolla oleviin tuotteisiin ja investoi erittäin tehokkaisiin akkuihin, jotka takaavat sähkötyökalujen häiriöttömän toiminnan useita tunteja.

Korkealaatuiset akut Porter-Cable

Porter-Cable on amerikkalainen erikoistyökalujen valmistaja. Yhtiö on toiminut vuodesta 1906 lähtien ja on sen jälkeen erikoistunut erikoistuneiden sähkötyökalujen, kuten hihnahiomakoneiden, vannesahojen ja pyörösahojen, valmistukseen.

Nykyään Porter-Cable Stanley Black & Decker tytäryhtiö ja keskittyy edelleen kapeisiin mutta poikkeuksellisen toimiviin sähkötyökaluihin monilla teollisuudenaloilla ja valmistusalalla. Jos olet erikoistyökalujen omistaja, on ehdottomasti tarkistettava tämän yrityksen laitteiden kanssa yhteensopivat akut.

Battery Empire -verkkokaupassa tarjoamme sinulle erittäin laajan valikoiman kennoja, jotka osoittautuvat erinomaiseksi energialähteeksi sähkötyökaluillesi. Ne takaavat täyden suorituskyvyn ja takaavat sähkötyökalujen maksimaalisen tehokkuuden.

Green Cell -akku on investointi, jonka arvostat nopeasti. Se takaa sinulle täyden liikkuvuuden työn aikana ja kyvyn suorittaa tehtäviä riippumatta sijainnista ja sähköverkon saatavuudesta.

Porter-Cable ladattavat akut mahdollistavat jokaisen mukana toimitetun laitteen käytön useiden tuntien ajan ilman ongelmia. Saat varmuuden siitä, että työ suoritetaan ajallaan.

Vaihtoakun valitseminen sähkötyökalullesi on järkevä ratkaisu. Tämä lisää mahdollisuuksiasi tehdä tiettyjä töitä, nopeuttaa niitä ja antaa sähkötyökaluillesi mahdollisuuden toimia ilman tarpeettomia taukoja, joita tavallisesti tuhlaisit akun lataamiseen.

Green Cell Porter-Cable työkalujen ladattava akku takaa todellisen suuren kapasiteetin, joka takaa pitkän käyttöajan ilman latausta. Tämän akun ansiosta sinun ei enää tarvitse huolehtia suurten töiden suorittamiseen kuluvasta ajasta. Vara -akun avulla voit työskennellä nopeammin ja tehokkaammin, ja työ suoritetaan aina ajallaan!

Green Cell -akut takaavat maksimaalisen tehokkuuden, täyden yhteensopivuuden ja luotettavuuden

Porter-Cable -työkalujen paristojen korkein laatu ja tehokkuus johtuvat Green Cell -suunnittelijoiden monivuotisesta kokemuksesta. Jokainen Battery Empire on tuote, joka on teknisesti täysin sovitettu sähkötyökaluun. Green Cell Porter-Cable paristot heijastavat täysin sekä alkuperäisten paristojen muotoa että mittoja.

Käytettiin nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja, jotka vastaavat akun ja itse laitteen turvallisuudesta. Elektroniikkaan sisäänrakennetut ohjaimet suojaavat akkua syvältä purkaukselta, kun taas suojausjärjestelmät suojaavat kennoja ylikuumenemiselta, oikosululta ja ylijännitteeltä. Kun ostat tuotteen Battery Empire , valitset korkean laadun ja toimivuuden.

Älä ajattele sitä enää. Verkkokaupassamme tarjottavat tuotteet täyttävät varmasti odotuksesi. Liity tyytyväisten asiakkaiden piiriin, jotka ovat ostaneet Green Cell

Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK