Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Panasonic (1)

Laturi Panasonic langattomille ruuvimeisseleille

Järjestä:

Ohje-alue

Sähkötyökalusovitin - mikä jännite?

Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä tiedot alkuperäisestä virtalähteestä - joten voit olla varma, että valitsemasi tuote tekee tehtävänsä kunnolla.


Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä...

Kuinka valita laturi ruuvimeisselille?

Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme. Varmista vain, että akuissasi on laturin tukemat kennot. Monissa vanhemmissa sähkötyökaluissa on akku nikkelikadmium (NI-Cd) -kennoilla. Nykyään nikkelimetallihydridiakkuja (NI-MH) käytetään yleisemmin, ja näiden akkujen kanssa yhteensopivat laturit voivat käyttää vanhoja laitteita oikein. Tarjoamme myös litiumioniakkuja (LI-ON) - nämä sopivat vain tämän tyyppisille kennoille, eikä niitä tule käyttää NI-MH- tai NI-CD-akkujen lataamiseen.


Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme....
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta
Ruuvimeisselit ovat yksi yleisimmin käytetyistä sähkötyökaluista, joita käytetään monenlaisten korjaus- ja rakennustöiden suorittamiseen. Ruuvimeisseli on yhtä tehokas kuin sen akku, joka puolestaan tarvitsee jotain ladattavaa. Ruuvimeisselilatureita pidetään usein jotain erityisenä, joka on paikan päällä. Tilanne muuttuu, kun laturit yleensä kieltäytyvät toimimasta väärän käsittelyn vuoksi. Sitten laitteet, jotka ovat usein välttämättömiä työn suorittamiseksi, seisovat ja kasvavat pölystä, ja käyttäjä yrittää nopeasti, ainakin hetkeksi, järjestää vaihdon ja ladata ruuvimeisselin. Battery Empire -kaupassamme tarjoamme laajan valikoiman Green Cell Panasonic ruuvimeisselien latureita. Green Cell on täydellinen kopio alkuperäisestä lisävarusteesta, joka pystyy ruiskuttamaan nopeasti uutta energiaa laitteisiisi. Kaikissa latureissa on ylikuumenemissuoja sekä ylikuormitussuoja ja syväpurkaussuoja. Lisäksi kaikilla on

Panasonic sähkötyökalulaitteet

12 kuukauden takuu. Tuloksena on sijoitus, joka maksaa itsensä nopeasti sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Tuotteiden korkea laatu

Panasonic on maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka on jo vuosia tarjonnut asiakkailleen heidän kasvaviin ja todellisiin tarpeisiinsa räätälöityjä tuotteita. Kun Panasonic , voit olla varma, että laitteesi toimivat tehokkaasti pitkään. Suorituskyvystä ja kestävyydestä huolimatta lisävarusteet, kuten laturit, eivät ole tuhoutumattomia. Laitteen virheellisen käsittelyn seurauksena vikaantuu juuri tämä komponentti, minkä seurauksena laitetta ei voida käyttää aiottuun tarkoitukseen. Green Cell Panasonic -ruuvimeisselilataimessa yhdistyvät laatu, suorituskyky, kestävyys ja vastinetta rahalle . Tämän seurauksena GC-laturit sopeutuvat nopeasti laitteiden yksilöllisiin tarpeisiin ja kuluttajan taloudellisiin mahdollisuuksiin. Alla luetellut laturit on erityisesti valittu ja sopivat täydellisesti Panasonic ruuvimeisselien eri malleihin. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että he ostavat yhteensopivia laitteita, jotka täyttävät heidän odotuksensa ja tarpeensa.

Nopea suorituskyvyn palautus

Green Cell Panasonic ruuvimeisselin laturit jatkavat nopeasti normaalia ja tehokasta latausjaksoa. Tämän seurauksena laite ei menetä toimintoja eikä odota uuden osan huoltamista. Yhteensopivat GC-laturit ovat investointi, joka tuo moniulotteisia etuja. Kutsumme sinut tutustumaan erityisesti valittuun ja jatkuvasti päivitettävään tarjoukseemme. Olemme varmoja, että löydät nopeasti jotain itsellesi.
Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
OK