Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Kysymykset ja vastaukset

kuinka voimme auttaa sinua?

Usein kysytty Usein kysytty
Usein kysytty Usein kysytty
Yhteys ei lataudu, mitä minun pitäisi tehdä?
Ongelma uuden akun lataamisessa on harvinaista Green Cell -malleissa. Kuitenkin, jos näin on, alla oleva linkki sisältää ohjeet tämän tekemiseen: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Kuinka valita tehopankki?
 1. Puhelimen akun kapasiteetti Tärkein asia, joka meidän on tarkistettava, on puhelimiemme akun kapasiteetti ja se voi vaihdella hieman yli 1000 mAh:sta jopa 4000 mAh:iin. Huomaa, että latauksen aikana tapahtuu väistämätön energian menetys, mikä voi heikentää tehopankin todellista suorituskykyä jopa 75 %. Tämä on täysin luonnollinen ilmiö, ja se on otettava huomioon.
 2. Älypuhelimen virtapankki - mitä parametreja tulisi ottaa huomioon? Jos sinulla on puhelin, joka mahdollistaa nopean latauksen, kannattaa valita virtalähde, joka tukee 2.1A- tai QC 3.0 -latausta, jolloin voit ladata jopa kaksi kertaa nopeammin muihin malleihin verrattuna. Huomaa kuitenkin, että jos puhelin ei ole yhteensopiva sen kanssa, pikalatausvaihtoehdosta ei ole meille hyötyä.
Mistä löydän seurantanumeron tai seurantalinkin?
Seurantanumero lähetetään sähköpostitse tilauksessa annettuun osoitteeseen.
Miten voin muuttaa laskun tietoja?
Voit muuttaa laskun tietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Sähköpostissa pyydämme sinua antamaan meille tilausnumerosi ja oikeat tiedot asiakirjan myöntämistä varten. Vastauksena lähetämme sinulle oikean laskun.
Akun vaihto sähköpyörään?
Ebike-akun vaihtaminen näyttää monimutkaiselta, mutta todellisuudessa uuden akun asentaminen on helppoa tehdä itse.Jokainen Green Cell -akku on varustettu kiinnityskiskolla, jonka avulla akku on helppo kiinnittää pyörään. Akuissa on myös 4-nastaiset lähtöliittimet - akun kytkemiseksi oikein tarvitset vain kaksi positiivista (+) ja negatiivista (-) napaa. Lisäksi jokaisen laitteen mukana tulee tarkat ohjeet - joten voit olla varma, että voit asentaa akun ilman ongelmia.
Kuinka tarkistat sähköpyörän akun?
Kun ostat uutta akkua sähköpyörään, tarkista ensin kolme tärkeintä elementtiä: alkuperäisen akun jännite, moottorin teho ja liittimen tyyppi, joka yhdistää akun pyörään. Näiden tietojen avulla voit alkaa etsiä uutta akkua. Kun nämä elementit on tarkastettu, ei enää tarvitse kuin tarkistaa uuden akun mitat. Uutta akkua valittaessa kannattaa katsoa myös kuvia akusta. Green Cell -sähköpyöräakuissa on yksityiskohtaiset kuvat, joista näkyy selkeästi yksittäiset komponentit. Löydät siis helposti oikean ratkaisun pyörällesi!
Kuinka valita ja miten AGM-akkua käytetään oikein?
Ennen kuin valitset sopivan akun, tarkista aiemmin käytetyn akun parametrit.
Kiinnitä erityistä huomiota:
Jännite (V), kapasiteetti (Ah).
Vertaa myös akun mittoja aikaisempiin laitteisiisi varmistaaksesi, että se mahtuu helposti sille varattuun tilaan. Vertaamalla kaikkia näitä elementtejä voit tehdä ostoksen mielenrauhalla.
Kuinka valita LiFePO4-akku ja miten sitä käytetään oikein?
LiFePO4-akut ovat laitteita, jotka sopivat erittäin hyvin veneiden, huviveneiden tai aurinkosähköjärjestelmien akuiksi.
Mitä sinun tulee tietää oikean akun valinnassa:
- LiFePO4-akun jännite on 12,8 V,
- Sitä ei saa kytkeä sarjaan tai rinnan muiden akkujen kanssa sisäänrakennetun BMS:n (Battery Management System) vuoksi.
LiFePO4-akun pisin käyttöikä voidaan saavuttaa varmistamalla, että se toimii sille sopivassa lämpötilassa, -10 - +45 celsiusastetta.
Kuinka kauan sähköauton lataaminen kestää?
Auton latausaika riippuu ajoneuvon pikalataustoiminnosta.
Tuotteet Tuotteet
Tuotteet Tuotteet
Kuinka valitsen laitteelleni oikean akun?
Kuinka valita oikea malli.
Kaksi helppoa tapaa löytää oikea akku kannettavaan tietokoneeseen.
 1. mallin varusteet
  Kannettavan tietokoneen malli sijaitsee yleensä laitteen pohjassa, lukee sen ja syöttää sen kaupan hakukoneeseen.
  esim. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
 2. akun koodi
  Akun koodi on kunkin akun sisäpuolella arvokilvessä. Lue koodi ja kirjoita se kaupan hakukoneeseen.
  esim. AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45
Yhteys ei lataudu, mitä minun pitäisi tehdä?
Ongelma uuden akun lataamisessa on harvinaista Green Cell -malleissa. Kuitenkin, jos näin on, alla oleva linkki sisältää ohjeet tämän tekemiseen: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Kuinka voin pidentää kannettavan tietokoneeni akun käyttöikää?
Noudata vain näitä 5 vaihetta:
 1. Vältä lyhyitä latausaikoja, sillä laitteemme akulla on valmistajan ilmoittama määrä latausaikoja.
 2. Käytä paristoja. Ladattava akkumme on suunniteltu käytettäväksi. Akun jatkuva poistaminen laitteesta ei vaikuta positiivisesti sen kuntoon.
 3. Älä salli täydellistä tyhjennystä. Nykypäivän litiumioniakut ja litiumpolymeeriakut ovat erittäin herkkiä syväpurkaukselle. Tällaisen tilanteen toistuminen voi aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita akulle.
 4. Kiinnitä huomiota käyttölämpötilaan. Lämpötila on erittäin tärkeä tekijä, joka vaikuttaa akkumme käyttöikään. Optimaalisen lämpötilan varmistamiseksi sinun tulee puhdistaa kannettavan tietokoneen lämmönpoistojärjestelmä säännöllisesti (paineilmalla tai kompressorilla) ja välttää laitteiden käyttöä pehmeillä pinnoilla (jotka voivat tukkia jäähdytysaukot).
 5. Anna akun levätä. Jos aiot pitää kannettavan tietokoneen käytön pitkän tauon, poista akku ja aseta se kuivaan, viileään paikkaan. Se kannattaa ladata noin 50 %, jotta vältytään täydelliseltä purkautumiselta.
Sopiiko 11,1 V akku, jos edellinen akku on 14,4 V?
11,1 V akkua ei käytetä 14,4 V:n kanssa ja päinvastoin. Tämä voi vahingoittaa kannettavaa tietokonetta pysyvästi. Kun valitset kannettavallesi uutta akkua, kiinnitä huomiota jännitteeseen, jolla tehdasakku oli. Löydät nämä tiedot suoraan akusta.
Miksi paristoja on saatavana kahtena versiona, 10,8 V ja 11,1 V, pitääkö paikkansa?
Se on täysin oikein. Jänniteerot johtuvat erilaisista mittauksista ja käytetyistä kennoista. On huomattava, että kannettavamme eivät huomaa tällaisia pieniä jänniteeroja, eivätkä ne vaikuta sen toimintaan millään tavalla.
Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
On mahdollista käyttää suurempikapasiteettisia akkuja. Akun kapasiteetti ilmaistaan milliampeeritunteina (mAh), mitä suurempi kapasiteettiarvo, esim. 6800 mAh, sitä pidempi työaika voidaan saavuttaa yhdellä akun latauksella, mikä lisää liikkuvuuttamme ja itsenäisyyttämme.
Kuinka valitsen laitteelleni oikean akun?
Alla on kaksi tapaa valita oikea akku laitteellesi.
 1. laitteen malli
  Työkalumalli sijaitsee yleensä kahvassa tai rungossa laitteen moottorin vieressä.
 2. akku malli
  Akun koodi sijaitsee akun pohjassa, usein se on digitaalinen koodi, esim. 194309-1, tai sekoitettuna kirjaimiin, esim. BL1830.
Jos minulla on Ni-Cd (nikkelikadmium) akku, voinko käyttää Ni-Mh (nikkelimetallihydridi) -kennoja?
Tällä hetkellä Ni-Cd-kennoihin perustuvia akkuja ei myydä, vaan niitä korvataan ympäristölle vähemmän haitallisilla Ni-Mh-kennoilla. Näitä kennoja voidaan käyttää vaihtokelpoisesti, joten voimme käyttää Ni-Mh-akkua Ni-Cd-akun vaihdossa.
Jos minulla on vanha laturi, lataako se uutta?
Kiinnitä tässä tapauksessa huomiota akussa käytettyjen kennojen tyyppiin. Jos aiot ostaa Li-Ion (Lithium Ion) -akun ja olet aiemmin käyttänyt akkua, jossa on Ni-Mh (nikkelimetyylihydridi) tai Ni-Cd (nikkelikadmium) kennoja, uusi akku ei ole meidän Laturimme ladattu ja sinun on ostettava sopiva laturi.
Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
On mahdollista käyttää suurempikapasiteettisia akkuja. Akun kapasiteetti ilmaistaan maileina ampeeritunteina (mAh), mitä suurempi kapasiteetin arvo, esim. 3000 mAh, sitä pidempi työaika voidaan saavuttaa yhdellä akun latauksella, mikä lisää liikkuvuuttamme ja tehokkuuttamme.
Kuinka valitsen laitteelleni oikean virtalähteen?
mallin laite
Kannettavan tietokoneen malli sijaitsee yleensä laitteen pohjassa. Lue se ja kirjoita se kaupan hakukoneeseen.
esim. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278 INPUT / OUTPUT arvo
Virtalähteen tyyppikilvessä jännite- ja virtaarvot on merkitty OUTPUT ja kannettavan tietokoneen pohjaan samat parametrit INPUT. Lue osa niistä ja kirjoita ne kaupan hakukoneeseen lisäämällä niihin laitteen merkki. Varmista, että löydetyn verkkolaitteen pistoke on oikea.
esim. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.
Minulla on 65 W virtalähde vai voinko käyttää 90 W virtalähdettä?
Näin pienillä eroilla se on hyväksyttävää. Meidän on kuitenkin muistettava käyttää virtalähteitä, joissa on suurempi teho, ei vähemmän, koska pienemmällä teholla kannettava tietokone ei välttämättä toimi.
Sopiiko tämä virtalähde kannettavaan tietokoneeseeni?
Se sopii kannettavaan tietokoneeemme, jos liittimen halkaisija vastaa ulkohalkaisijan määritystä, esim. 5,5 mm ja lähtöparametrit ovat yhteensopivia. Mitä ovat lähtöparametrit? Se on kannettavan tietokoneen virtalähteen antama jännitteen[V] ja virran[A] arvo, esim. 19V 4,74A.
Sopiiko tämä näppäimistö kannettavaan tietokoneeseeni?
Kun vertaamme näppäimistöäsi tarjouksessamme oleviin kuviin, kiinnitämme erityistä huomiota näppäimistön pituuteen ja leveyteen, kiinnityskannattimien tai ruuvinreikien asentoon sekä signaalipalkin asentoon ja pituuteen.
Onko mahdollista vaihtaa näppäimistöä kanssasi?
Emme tarjoa näppäimistön vaihtoja. Onneksi monissa kannettavien tietokoneiden malleissa tämä toiminta on hyvin yksinkertaista. Lisäksi Internet-oppaasta löydämme oppaan, joka näyttää vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään. Voimme myös tehdä vaihdon missä tahansa tietokonepalvelussa.
Kannettavassani ei ole taustavalaistua näppäimistöä. Voinko ostaa taustavalaistun näppäimistön sinulta?
Näppäimistön taustavalo vaatii yleensä erillisen signaalinauhan, joka kiinnitetään kannettavaan tietokoneeseen. Jos kannettavassasi ei ole tehtaalla taustavaloa, taustavalaistu näppäimistö ei toimi sen kanssa.
Kuinka valita tehopankki?
 1. Puhelimen akun kapasiteetti Tärkein asia, joka meidän on tarkistettava, on puhelimiemme akun kapasiteetti ja se voi vaihdella hieman yli 1000 mAh:sta jopa 4000 mAh:iin. Huomaa, että latauksen aikana tapahtuu väistämätön energian menetys, mikä voi heikentää tehopankin todellista suorituskykyä jopa 75 %. Tämä on täysin luonnollinen ilmiö, ja se on otettava huomioon.
 2. Älypuhelimen virtapankki - mitä parametreja tulisi ottaa huomioon? Jos sinulla on puhelin, joka mahdollistaa nopean latauksen, kannattaa valita virtalähde, joka tukee 2.1A- tai QC 3.0 -latausta, jolloin voit ladata jopa kaksi kertaa nopeammin muihin malleihin verrattuna. Huomaa kuitenkin, että jos puhelin ei ole yhteensopiva sen kanssa, pikalatausvaihtoehdosta ei ole meille hyötyä.
Mikä on Ultra Charge?
Ultra Charge -pikalataus perustuu kolmeen latausprofiiliin - 5/9/9/12V. Riippuen siitä, minkä laitteen liität, voit olla varma, että oikea latausjännite on valittu ja intensiteetti on mahdollisimman korkea. Tekniikka takaa turvallisen ja nopean latauksen kytketystä laitteesta riippumatta. Ultra Chargen avulla voimme ladata useimmat älypuhelimet 0-100% 1-1,5 tunnissa.
Onko virtapankkiin kytketty kaapeli?
Jokaisen virtalähteen mukana tulee USB-Micro-USB- tai USB-C-kaapeli (katso tekniset tiedot), jolla voidaan ladata virtalähde ja jos puhelimessa on sopiva pistorasia, sen voi myös ladata tämän kaapelin kautta.
Sopiiko tämä virtapankki puhelinmalliini?
Itse asiassa mikä tahansa virtapankki sopii puhelimellemme, kunhan se on älypuhelin. Kaikki riippuu mieltymyksistämme ja tarkoituksestamme. Jos tarvitset kätevän laitteen, joka ei vie paljon tilaa ja jota voi kuljettaa taskussa, suosittelemme jopa 10 000 mAh:n tehopankkeja. Jos kuitenkin haluamme tietyn tehopankin toimittaa energiaa muille laitteille, ehdotamme mallia kaksinkertainen 20 000 mAh.
Kuinka kauan sähköpyörän akku kestää?
Tavallinen Green Cell -akku kestää noin 500 täyttä jaksoa - täydellinen purkaus ja uudelleenlataus. Jos oletetaan yksi sykli viikossa ja kennojen luonnollista kulutusta ajan mittaan tapahtuu, akun käyttöikä voi olla jopa 10 vuotta taloudellisella ajolla.
Akun vaihto sähköpyörään?
Ebike-akun vaihtaminen näyttää monimutkaiselta, mutta todellisuudessa uuden akun asentaminen on helppoa tehdä itse.Jokainen Green Cell -akku on varustettu kiinnityskiskolla, jonka avulla akku on helppo kiinnittää pyörään. Akuissa on myös 4-nastaiset lähtöliittimet - akun kytkemiseksi oikein tarvitset vain kaksi positiivista (+) ja negatiivista (-) napaa. Lisäksi jokaisen laitteen mukana tulee tarkat ohjeet - joten voit olla varma, että voit asentaa akun ilman ongelmia.
Akku sähköpyörään tavaratelineessä?
Green Cell -matkatavaraakku on asennettu pyörän takaosaan, suoraan satulan taakse. Tätä tyyppiä käytetään tyypillisesti kaupunkipyörissä. Asennosta johtuen niillä on tunnusomainen heijastin.
Kuinka tarkistat sähköpyörän akun?
Kun ostat uutta akkua sähköpyörään, tarkista ensin kolme tärkeintä elementtiä: alkuperäisen akun jännite, moottorin teho ja liittimen tyyppi, joka yhdistää akun pyörään. Näiden tietojen avulla voit alkaa etsiä uutta akkua. Kun nämä elementit on tarkastettu, ei enää tarvitse kuin tarkistaa uuden akun mitat. Uutta akkua valittaessa kannattaa katsoa myös kuvia akusta. Green Cell -sähköpyöräakuissa on yksityiskohtaiset kuvat, joista näkyy selkeästi yksittäiset komponentit. Löydät siis helposti oikean ratkaisun pyörällesi!
Miten lasket sähköpyörän kantaman?
Green Cell -akkujen kapasiteetti vaikuttaa suoraan sähköpyörällä kuljetettavaan matkaan. Batteryempiressa kaikkien akkujen kantama vastaa tietyllä mallilla kuljettua matkaa edellyttäen, että moottorin vakioteho on 250 W ja sykli on sekoitettu (50 % jalka/rullatyöajasta, 50 % sähkömoottorin työajasta moottori).
Kuinka kauan akku kestää ruuvimeisselissä?
Green Cell -akuille on ominaista pitkä kennojen käyttöikä - ne voivat "hallita" jopa 1000 latausjaksoa, mikä varmistaa laitteellesi pitkän käyttöajan.
Kuinka valita akku matkapuhelimeen?
Akun valinta matkapuhelimeen on yksinkertainen ja intuitiivinen asia. Tämä voidaan tehdä muutamassa hetkessä seuraavilla kahdella tavalla:
1. Puhelinmallin tiedot Puhelinmalli löytyy yleensä laitteesta. Kun olet lukenut ja syöttänyt mallin kaupan hakukoneeseen, oikea akku tulee näkyviin. esim. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Akkukoodi Voit myös etsiä akkua syöttämällä sen koodin - se löytyy akun sisäpuolelta. Syötä vain oikea koodi ja hakukoneemme näyttää sinulle sopivat tuotteet! esim. BM39 / BS-01/ A1457 Suosittelemme lukemaan myös blogimme oppaan: Kuinka valita matkapuhelimen akku?
Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?
Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.
Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!
Kuinka pidentää matkapuhelimen akun käyttöikää?
On olemassa muutamia yksinkertaisia menetelmiä, jotka pidentävät akun käyttöikää: 1. Älä tyhjennä akkua nollaan!
Puhelimemme akku, joka tunnetaan nimellä akku, ei pidä siitä. Älä siis odota akun heikon varoituksen ilmestymistä. Kun akun varaustaso laskee alle 40 %, puhelin kannattaa liittää laturiin.
2. Liitä matkapuhelin laturiin usein.
Nykyaikaisilla litiumioniakuilla ei ole muistivaikutusta. Siksi säännöllinen lataus vaikuttaa positiivisesti niiden suorituskykyyn. Asiantuntijoiden mukaan on parasta saavuttaa 80-90 % lataustila.
3. Vältä äärimmäisiä lämpötiloja
Matkapuhelimen akut ovat vähän samanlaisia kuin niiden käyttäjät - ne tuntuvat parhaiten kohtuullisessa lämpötilassa. Puhelimen jättäminen suoraan auringonpaisteeseen tai kuumaan autoon voi lyhentää akun käyttöikää huomattavasti. On myös hyvä idea suojata puhelinta kylmältä.
Kuinka vaihtaa matkapuhelimen akku?
Tarkista ennen vaihtamista, minkä tyyppisen, mallin ja tyypin akun haluat ostaa. Aiemmin piti vain avata luukku ja akkuun oli pääsy. Tällä hetkellä poistaminen on hieman vaikeampaa. Mutta ei pelkoa! Voit vaihtaa ne itse ja löydät tarvittavat tiedot Youtubesta tutoriaaleista. Suuri määrä tällaisia materiaaleja helpottaa akun poistamisen oppimista melkein kaikista matkapuhelinmalleista.
Mitä sinun tulee tehdä matkapuhelimen akun vaihdon jälkeen?
Kun olet asettanut Green Cell -akun, pura puhelin 10 %:iin ja liitä se sitten laturiin. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta - paristoja ei tarvitse alustaa tällä hetkellä.
Käynnistetäänkö puhelin uudelleen akun vaihdon jälkeen?
Akun vaihtaminen Green Cell -tuotteeseen ei vaikuta matkapuhelimen järjestelmän toimintaan. Matkapuhelimeen ei palauteta tehdasasetuksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia tietojen katoamisesta.
Kuinka valita akku pölynimuriin?
Löydät oikean akun syöttämällä pölynimurin mallin tai alkuperäisen akun nimen hakukoneeseemme. On erittäin tärkeää verrata uuden akun jännitettä alkuperäiseen akkuun - jos nämä parametrit täsmäävät, voit ostaa akun.
Kuinka tarkistaa akun kapasiteetti pölynimurissa?
Akun kapasiteetti ilmoitetaan milliampeeritunteina (MaH). Akun kapasiteettitiedot on helppo löytää - ne ovat itse akussa sekä laitteen teknisissä tiedoissa. Nämä tiedot auttavat sinua valitsemaan oikean akun - jos haluat pölynimurisi kestävän pidempään, valitse laite, jonka kapasiteetti on suurempi!
Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
Uutta akkua valittaessa ei tarvitse ottaa huomioon alkuperäisen mallin kapasiteettia. Ei ole vasta-aiheita, jos uusi akku on suurempi kuin tehtaan akku. Mitä suurempi akku, sitä pidempi laitteen toiminta-aika.
Akun vaihto pölynimurissa
Akkujen sijainti ja asennus voivat olla hyvin erilaisia eri pölynimurimalleissa. Jotta akku voidaan vaihtaa ilman ongelmia, suosittelemme, että menet valtuutettuun huoltokeskukseen. Akun vaihdossa voi auttaa myös jokaisen pölynimurin mukana toimitetuista käyttöohjeista - tämän ansiosta voit tehdä vaihdon itse.
Kuinka kauan akku kestää pölynimurissa?
Useat tekijät voivat vaikuttaa pölynimurin akun käyttöikään. Tärkeintä on pölynimurin käyttötapa. Esimerkiksi langattomat pölynimurit turbotilassa kestävät yleensä vain muutaman minuutin jatkuvassa käytössä. Jos haluat pidentää pölynimurin käyttöikää, kannattaa valita isompi akku. Näin voit olla varma, että laitteesi puhdistaa kotisi perusteellisemmin.
Mitä akun jännite tarkoittaa pölynimurissa?
Kun valitset uutta akkua pölynimuriin, sinun on ohjattava alkuperäisen akun jännite. Muista, että sen jännitteen on oltava sama kuin aiemmin käyttämässäsi akussa. Tämä varmistaa laitteen turvallisuuden ja edistää sen sujuvaa toimintaa.
Kuinka usein johdotonta pölynimuria kannattaa ladata?
Green Cell -akku tulee ladata jokaisen puhdistusprosessin jälkeen - näin voit parantaa akun suorituskykyä.
Mitä AAA/AA tarkoittaa paristoissa?
Symbolit AAA(R03) ja AA(R6) ilmaisevat pariston koon.
Mitä eroa on alkali-, litium- ja muilla paristoilla?
Alkaliparistot ovat kertakäyttöisiä – kun ne on käytetty loppuun, niitä ei voi ladata uudelleen. Litiumakut sen sijaan ovat ladattavia akkuja. Yksinkertaisesti sanottuna, kun ne on purettu, ne voidaan ladata uudelleen. Tämä tarkoittaa, että yhtä ja samaa akkua voidaan käyttää useita vuosia!
Kuinka valita akku dronille?
Drone-akun valinta on yksinkertainen toimenpide, joka voidaan suorittaa muutamassa hetkessä. Tätä varten riittää, että syötät hakukoneeseen alkuperäisen akun mallin - näin myymälämme näyttää oikean tuotteen. Ennen ostamista kannattaa myös muistaa tarkistaa löydetyn akun ja alkuperäisen akun jännite. Tämän parametrin tulee vastata täsmälleen. Jos akun malli ja jännite täsmäävät, jatka ostoa.
Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
Akun kapasiteetti (mAh) voi poiketa alkuperäisestä - niin kauan kuin akun mitat vastaavat, ei ole mitään väärää käyttää isompaa mallia. Tämä takaa dronin pidemmän käyttöiän.
Kuinka valita akku kameraan?
Jotta kameraan voidaan valita yhteensopiva akku, on tarkistettava alkuperäisen akun malli. Mistä nämä tiedot löytyvät? Tietenkin nimikilvessä, joka sijaitsee suoraan tuotteessa.
Akun vaihto kamerassa
Kun olet ostanut uuden akun, sinun ei tarvitse muuta kuin alkaa käyttää sitä. Akun vaihtaminen ei ole vaikeaa ja useimmissa tapauksissa voit tehdä sen itse - jos sinulla on ongelmia, voit aina tutustua youtube-oppaisiin.
Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
Akun kapasiteetti (mAh) voi olla suurempi kuin alkuperäinen akku. Huomaa, että mitä suurempi akku, sitä pidempi laitteesi käyttöikä.
Kuinka valita ja miten AGM-akkua käytetään oikein?
Ennen kuin valitset sopivan akun, tarkista aiemmin käytetyn akun parametrit.
Kiinnitä erityistä huomiota:
Jännite (V), kapasiteetti (Ah).
Vertaa myös akun mittoja aikaisempiin laitteisiisi varmistaaksesi, että se mahtuu helposti sille varattuun tilaan. Vertaamalla kaikkia näitä elementtejä voit tehdä ostoksen mielenrauhalla.
Kuinka valita akku hätävirtalähteeksi?
Hyvin valittu vara-akku varmistaa siihen liitettyjen laitteiden oikean toiminnan. Oikean vara-akun (UPS) valitsemiseksi tulee tarkistaa UPS:n tekniset tiedot mille akuille (jännite (V), lukumäärä (kpl ) ja kapasiteetti (Ah)) on asennettu ja valitse tämän perusteella oikean jännitteen ja kapasiteetin omaavat akut.
Akku huviveneeseen tai veneeseen - kuinka valita se?
Jokainen huviveneen tai veneen omistaja tietää oikean akun valinnan tärkeyden. Uutta akkua ostettaessa tulee kiinnittää huomiota moottorin tyyppiin, mittoihin ja painoon. Veneiden ja huviveneiden AGM-akut ovat olleet suosittuja jo pitkään.Tarjouksestamme löydät monia AGM VRLA Green Cell -akkuja, jotka sopivat ihanteellisesti veneisiin ja veneisiin!
Mikä akku leluautoon?
AGM-geeliakkuja käytetään yleisimmin leluautoissa. Suurin osa niistä on mitat 151 x 65 x 95 mm ja niiden jännite on 12 V. Valikoimastamme löydät monia Green Cell AGM VRLA -akkuja, jotka täyttävät nämä kriteerit. Siksi löydät helposti oikeat laitteet, jotka voivat pidentää lapsesi leikkiaikaa!
Mikä on AGM-akku?
Akkumme ovat AGM VRLA -akkuja. Mitä tuo tarkoittaa? Elektrolyytti on kapseloitu lasikuituerottimiin eikä geeliydy.
Mikä akku asuntoautoon?
Asuntoauton akkujen tulee olla korkean kapasiteetin. Valikoimastamme löydät AGM-akut, joiden kapasiteetti on jopa 200 Ah, jotka takaavat ongelmattoman toiminnan vaikeimmissakin olosuhteissa.
Miten valitset kaiuttimen paristot?
On parasta valita kaiuttimesi paristot alkuperäisen akun mallin perusteella. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, millaisia liittimiä tietyssä tapauksessa käytetään - samaa mallia voi olla useita sarjoja, joissa on erilaiset liittimet. Kun valitset uutta akkua, varmista, että uudessa tuotteessa on sama liitintyyppi kuin alkuperäisessä.
Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
Suurempi akun kapasiteetti ei ole ongelma. Mitä enemmän milliampeerituntia (mAh) akussa on, sitä kauemmin kaiutin kestää.
Kuinka valita LiFePO4-akku ja miten sitä käytetään oikein?
LiFePO4-akut ovat laitteita, jotka sopivat erittäin hyvin veneiden, huviveneiden tai aurinkosähköjärjestelmien akuiksi.
Mitä sinun tulee tietää oikean akun valinnassa:
- LiFePO4-akun jännite on 12,8 V,
- Sitä ei saa kytkeä sarjaan tai rinnan muiden akkujen kanssa sisäänrakennetun BMS:n (Battery Management System) vuoksi.
LiFePO4-akun pisin käyttöikä voidaan saavuttaa varmistamalla, että se toimii sille sopivassa lämpötilassa, -10 - +45 celsiusastetta.
Akku huviveneeseen, purjeveneeseen tai veneeseen - kuinka valita?
LiFePO4-akut ovat laitteita, jotka sopivat erittäin hyvin veneiden, huviveneiden tai aurinkosähköjärjestelmien akuiksi.
Mitä sinun tulee tietää oikean akun valinnassa:
- LiFePO4-akun jännite on 12,8 V,
- Sitä ei saa kytkeä sarjaan tai rinnan muiden akkujen kanssa sisäänrakennetun BMS:n (Battery Management System) vuoksi.
LiFePO4-akun pisin käyttöikä voidaan saavuttaa varmistamalla, että se toimii sille sopivassa lämpötilassa.
Mitä eroa on AGM- ja LiFePO4-akuilla?
Suurin ero AGM- ja LiFePO4-akun välillä on se, että AGM - on ryhmä geeliakkuja ja akkuja, joissa on AGM (Absorbent Glass Mat) -tekniikkaa, kutsutaan VRLA:ksi (Valve Regulated Lead). Perinteisiin akkuihin verrattuna AGM-akkujen käyttöikä ja jaksojen lukumäärä on jopa neljä kertaa pidempi. Tämä johtuu edellä mainitun lasikuitumateriaalin käytöstä näiden tuotteiden valmistuksessa. Litium Iron Fosphate (alias LiFePO4) akut. Sen rakenne koostuu neljästä sarjaan kytketystä solusta. Jokainen kenno toimii 3,2 V jännitteellä, jolloin kokonaisjännite on 12,8 V. Yksi tämäntyyppisten akkujen tärkeimmistä elementeistä on elektroninen hallintajärjestelmä (BMS).
Voiko akun kapasiteetti (Ah) olla suurempi?
On täysin mahdollista käyttää suuremman kapasiteetin akkuja. Akun kapasiteetti on ilmoitettu ampeeritunteina (Ah). Mitä suurempi kapasitanssiarvo, esim. B. 80 Ah, sitä pidempään voit työskennellä yhdellä akun latauksella, mikä lisää liikkuvuuttasi ja itsenäisyyttäsi.
Mikä akku kannattaa valita ponttoniin?
Kun valitset ponttonillesi oikeaa akkua, sinun tulee kiinnittää huomiota mittoihin ja painoon. Ponttoni on tyypillisesti paljon kevyempi kuin tavallinen vene, joten liian painava akku voi hidastaa toimintaa merkittävästi. Ratkaisuna on valita LIFEPO4-akku, joka innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta on huomattavasti kevyempi kuin perinteiset geeliakut ja siksi jopa helpompi kuljettaa. LIFEPO4:n kestävyys ja luotettavuus tekevät niistä täydellisen akun ponttoneihin ja moniin muihin ajoneuvoihin, ei vain vesikulkuneuvoihin.
Mikä akku matkailuautoani?
Litiumrautafosfaattiakuille (tunnetaan myös nimellä LiFePO4) on korkea energiatiheys ja alhainen itsepurkautuminen, ja siksi ne ovat erittäin suosittuja matkailuautojen omistajien keskuudessa. Niiden etuja ovat: alhainen purkausnopeus, suuri kapasiteetti, ei muistiefektiä, pitkä käyttöikä ja kyky työskennellä äärimmäisissä lämpötiloissa (-10 - +45 astetta).
Kannettavan tietokoneen virtalähde - mikä jännite?
Kun valitset kannettavalle tietokoneellesi uutta virtalähdettä, tarkista laturin jännite - tämän parametrin tulee vastata alkuperäistä laitettasi.
Saako kytkeä suuremman ampeerin virtalähteen?
Ehdottomasti kyllä. Älä kuitenkaan unohda, että lähtöjännitteen [V] on oltava sama kuin alkuperäisessä virtalähteessä.
Onko mahdollista kytkeä kannettavaan tietokoneeseen heikompi virtalähde?
Alkuperäistä pienemmän ampeerin käyttäminen voi aiheuttaa useita haitallisia muutoksia kannettavan tietokoneen toimintaan. Esimerkiksi liian heikko virtalähde voi ylikuumentua, koska kannettavan tietokoneen komponentit eivät saa riittävästi virtaa. Siksi suosittelemme, että käytät latureita, joiden ampeerivirta on sama tai suurempi.
Sähkötyökalusovitin - mikä jännite?
Kun valitset uutta virtalähdettä, kiinnitä huomiota alkuperäisen jännitteeseen. Voit lukea nämä tiedot alkuperäisestä virtalähteestä - joten voit olla varma, että valitsemasi tuote tekee tehtävänsä kunnolla.
Kuinka valita laturi ruuvimeisselille?
Oikean laturin valitseminen on erittäin helppoa - syötä vain tarkka poramalli hakukoneeseemme. Varmista vain, että akuissasi on laturin tukemat kennot. Monissa vanhemmissa sähkötyökaluissa on akku nikkelikadmium (NI-Cd) -kennoilla. Nykyään nikkelimetallihydridiakkuja (NI-MH) käytetään yleisemmin, ja näiden akkujen kanssa yhteensopivat laturit voivat käyttää vanhoja laitteita oikein. Tarjoamme myös litiumioniakkuja (LI-ON) - nämä sopivat vain tämän tyyppisille kennoille, eikä niitä tule käyttää NI-MH- tai NI-CD-akkujen lataamiseen.
Sähköpyörän laturi - mikä jännite?
Sähköpyörälaturien valinnassa asiat ovat yksinkertaisia. Valitsemme laturin tällä jännitteellä:
29,4 V laturi 24 V akuille
42V laturi 36V akuille
54,6 V laturi 48 V akuille
Kuinka valita sähköpyörän laturi?
Kun valitset laturia sähköpyörällesi, on tärkeää tarkistaa ilmoitettu jännite voltteina ja akun liitin. Virta, annettu ampeereina, on parametri, joka vaikuttaa akkumme latausnopeuteen.
Mikä UPS valita tietokoneeseen?
Yksi tärkeimmistä huomioista UPS-laitetta valittaessa on liitettyjen laitteiden tehon arviointi. Useimmissa tapauksissa pöytätietokoneet kuluttavat 100–150 W ja pelilaitteet 250–350 W. Näiden tietojen avulla voit määrittää, mikä UPS sopii sinulle. Onneksi myymälästämme löydät UPS Green Cellin, joka sopii täydellisesti pitämään tietokoneesi toiminnassa normaalisti. Jos mietit, kuinka kauan valitsemasi varusteesi pitää laitteesi käynnissä, käytä nettisivuillamme olevaa laskinta! Sinun tarvitsee vain valita mikä tahansa UPS, rastita "Valitse UPS" -ruutuun, syöttää laitteiden teho ja olet valmis - tiedät jo mitä odottaa laitteiltamme!
Mikä UPS kannattaa valita liesille?
Invertterin valitseminen kaasu- tai sähköliesille voi olla ongelmallista. On kuitenkin hyvä muistaa muutama yksinkertainen sääntö. Muista ensin valita puhtaat siniaaltoyksiköt valitessasi UPS:ää. Varmista myös, että UPS:n teho on riittävä - tässä tapauksessa kannattaa valita laite, jonka teho on yli 500 W. Tarjoamme useita Green Cell UPS -laitteita, jotka täyttävät yllä olevat kriteerit. Takaamme, että löydät meiltä oikean UPS:n!
Mikä UPS valita palvelimelle?
Tietokonepalvelimet ovat paljon kuluttavia laitteita, minkä vuoksi ne tarvitsevat asianmukaisesti valitut UPS:t. Paras ratkaisu palvelinhuoneisiin on Green Cell UPS:n käyttö palvelinkaapeissa. Niissä on huomattavasti enemmän tehoa kuin perinteisissä UPS:issä ja ne sopivat siksi täydellisesti tietokonepalvelimien varavirtalähteeksi.
Mikä UPS valita valvontajärjestelmään?
Jos aiot ostaa UPS:n valvontajärjestelmääsi, sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota teholähteisiin, joiden kapasiteetti on yli 100 W. Näin varmistat tehokkaan tuen valvontajärjestelmällesi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että laitteet eivät ole samoja ja käytetyistä kameroista riippuen niiden virrankulutus voi vaihdella huomattavasti. Siksi ennen UPS:n ostamista on arvioitava likimääräinen virrankulutus. Jos teet niin, olet tehnyt suurimman osan työstä. Ainoa asia, joka on jäljellä, on tarkistaa, kuinka kauan tietty virtalähde tukee laitettasi. Eikä se ole ollenkaan vaikeaa - valitse vain laite tarjouksestamme, valitse "Valitse UPS" -kenttä. Syötä liitettyjen laitteiden virrankulutus ja tiedät jo kuinka kauan UPSmme pitää valvontajärjestelmäsi käynnissä!
Miten UPS-järjestelmä toimii?
UPS:t toimivat hätävirtalähteenä - erilaisten toimintahäiriöiden ja sähkökatkosten aikana ne pystyvät pidentämään niihin kytkettyjen laitteiden käyttöaikaa. Näin voit sammuttaa herkät laitteet turvallisesti tai tallentaa aiemman työn tulokset.
Kuinka kauan UPS-järjestelmä kestää?
UPS:n toiminnan kesto riippuu useista tekijöistä. Tärkeintä on valita oikealla teholla varustettu UPS ja arvioida liitettyjen laitteiden virrankulutus, mutta käyttöajan määrittämiseen ei tarvita monimutkaista kaavaa - sivuiltamme löydät laskimen, joka laskee valitun keston. UPS kytketyistä laitteista riippuen. Etkö ole varma tietokoneesi suorituskyvystä? Älä huoli, tässä laskimessa on välilehti, joka näyttää suosituimpien laitteiden virrankulutuksen.
Mikä verkkolaturi kannattaa ostaa älypuhelimeen?
Ennen kuin ostat verkkolaturin, tarkista matkapuhelimesi enimmäislatausteho (tämä parametri on annettu watteina). Kiinnitä huomiota myös laturin liittimien määrään – näin valitset laitteen, joka on kätevä käyttää. Löydät suosituimmat mallit seuraavasta linkistä: Kuinka valita oikea puhelinlaturi?
Kuinka valita laturi älypuhelimelle, tabletille tai e-kirjanlukijalle?
Kun valitset laturia tabletille tai e-kirjanlukijalle, sinun tulee tarkistaa alkuperäisen laturin asetukset. Älypuhelimille kannattaa valita laturi ja sopiva kaapeli (Micro-USB, Lightning tai USB-C).
Onko laturissa pikalataustoimintoa?
On erittäin helppoa tarkistaa, onko laturissa pikalatausominaisuus - se tapahtuu, jos laitteessa on vihreä USB-liitin. Tämä on merkki siitä, että laturi lataa puhelintasi nopeasti.
Onko laturissa pikalataustoimintoa?
On erittäin helppoa tarkistaa, onko laturissa pikalatausominaisuus - se tapahtuu, jos laitteessa on vihreä USB-liitin. Tämä on merkki siitä, että laturi lataa puhelintasi nopeasti.
Laturin parametrit - mihin sinun tulee kiinnittää huomiota?
Laturia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Näistä tärkeimmät ovat: laturin teho, tulon tyyppi ja käytetyt pikalataustekniikat.
Laturi Power Delivery -tekniikalla, mitä PD tarkoittaa?
Power Delivery on nopea lataustekniikka. Yksinkertaisesti sanottuna tätä versiota tukevat laturit valitsevat automaattisesti oikean latauksen yhdistetylle laitteelle, mikä takaa nopean ja tehokkaan latauksen.
Ultra Charge
Yksi suosituimmista pikalataustekniikoista on Ultra Charge. Tätä standardia tukevat latausportit lataavat liitetyn laitteen jopa 3,5 kertaa nopeammin kuin nykyiset standardimallit.
Voiko pikalataustoiminnolla varustetulla laturilla ladata tavallista matkapuhelinta?
Jos käytät vanhempaa matkapuhelinta, jossa ei ole pikalataustekniikkaa, sinun ei tarvitse ostaa erityistä laturia. Puhelimesi latautuu kunnolla, ja nykyaikaisissa latureissa on useita lisäominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä kaikissa tilanteissa.
Mikä latauskapasiteetti matkapuhelimen laturissa tulisi olla?
Ennen kuin ostat verkkolaturin, tarkista matkapuhelimesi enimmäislatausteho (tämä parametri on annettu watteina). Kiinnitä huomiota myös laturin liittimien määrään – näin valitset laitteen, joka on kätevä käyttää. Löydät suosituimmat mallit seuraavasta linkistä: Kuinka valita oikea puhelinlaturi?
Mikä invertteri sopii aurinkomoduuleille?
Paras ratkaisu tässä on valita erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltu aurinkoinvertteri. Alla olevan linkin mallissa on liitännät PV-moduuleille, akuille ja käytettäville laitteille. aurinko invertteri
Mikä invertteri sähkötyökaluille?
Invertteriä valittaessa tärkein näkökohta on määrittää liitetyn laitteen maksimiteho. Jos haluat käyttää invertteriä jatkuvasti, käytä enintään 90 % sen jatkuvasta tehosta. Havainnollistetaan tätä yksinkertaisella esimerkillä: Jos käytät invertteriä, jonka teho on 1000 W, liitetyn laitteen enimmäisvirrankulutus ei saa ylittää 900 W.
Mikä invertteri autoon?
Autosta löytyy 12 voltin tupakansytyttimen pistoke ja sellaiset invertterit ovat paras ostaa.
Miten invertteri toimii?
Invertteri on erillinen laite, joka liitetään tupakansytyttimeen tai suoraan akkuun. Sen tehtävänä on muuntaa auton DC-järjestelmästä tuleva 12V/24V jännite 230V AC:ksi. Tästä syystä taajuusmuuttajan nimen vieressä on hyvin usein seuraava lyhenne: DC/AC.
Millaisia invertterityyppejä on olemassa?
Mitä tulee autojen invertteriin, voimme erottaa kaksi päätyyppiä: puhtaat ja modifioidut siniaaltoinvertterit. Ensimmäinen on tarkoitettu laitteille, jotka vaativat jatkuvaa virtalähdettä. Tämäntyyppinen invertteri tulisi valita laitteille, kuten lämpöpumpuille, sähköliesille tai elektronisille vedenkeittimelle. Myymälästämme löytyy myös muunnettuja siniaaltoinverttereitä. Tämäntyyppinen invertteri soveltuu laitteisiin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, virtalähteisiin tai valaistukseen.
Mistä pistorasiasta sähköautoa ladataan?
Sähköautojen maailmassa on 4 erityyppistä pistorasiaa autoille: Tyyppi 1/CCS Combo1; Tyyppi 2/CCS Combo 2; tyyppi 3; Tyyppi 4/CHAdeMO
Kannettava laturi sähköautoon
Sähköautojen kannettavat laturit saavat virtansa tavallisesta kotitalouspistorasiasta. Tällainen käyttö ei vaadi monimutkaista liittämistä tai komponentin lisäkokoonpanoa.
Kuinka kauan sähköauton lataaminen kestää?
Auton latausaika riippuu ajoneuvon pikalataustoiminnosta.
Onko mahdollista ladata sähköautoa kotona?
Sähköautot ovat yhä suositumpia ekologisista syistä. On kuitenkin huomioitava, että sähköauton käyttöä tukee myös yksinkertainen lataus, joka voi tapahtua jopa kotona. Tarjoukseen sisältyvät kannettavat laturit mahdollistavat ajoneuvon lataamisen missä tahansa, missä on pääsy pistorasiaan. Tässä tapauksessa latausteho on 3,6 kW. On myös mahdollista asentaa järjestelmä pistorasialla, joka mahdollistaisi wallbox-latauspisteen asennuksen - tämä lataa auton teholla jopa 22 kW.
Mitä sähköauton lataaminen maksaa?
Sähköauton lataamisen hinta riippuu useista tekijöistä. Julkisia latausasemia käytettäessä hinnat vaihtelevat 1,1–3,5 PLN/1 kW. Kotiasennuksen asentaminen voi vähentää näitä kustannuksia merkittävästi. Sinun tulee kuitenkin ottaa huomioon sen operaattorin sähkön hinta, jonka palveluita käytät.
Ilmaiset latauspisteet sähköautoille
Ilmaisten sähköautojen latauspisteiden suosio kasvaa koko Euroopassa. Nämä ovat mainostajien rahoittamia, joten suorien käyttäjien ei tarvitse maksaa mitään maksuja.
Mitä on energian varastointi ja mihin sitä käytetään?
Energian varastointia voidaan verrata tehokkaaseen koko talon akkuun, joka varastoi aurinkosähkön tuottaman sähkön, kun sitä on liikaa ja palauttaa sen tarvittaessa.
Mitä energian varastointivaihtoehtoja on?
Tällä hetkellä on viisi tapaa varastoida sähköä:
mekaaninen (paineilmasäiliöllä)
sähkömekaaniset (paristot ja ladattavat akut)
kemiallinen (vedyn tai metaanin tuotanto)
sähkö (superkondensaattorit)
lämpö (tuntevan tai piilevän lämmön kerääntyminen)
Tunnetuin energian varastointimuoto on sähkömekaaniset ratkaisut, kuten paristot/akut. GC PowerNest on juuri tällainen ratkaisu. Laitteen ytimessä ovat LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate tai LFP) -kennot, joilla on yli kymmenen kertaa pidempi käyttöikä ja kaksi kertaa suurempi purkaussyvyys (100 % - 0 %) perinteisiin happoakkuihin verrattuna samalla kun ne ovat paljon turvallisempia ja kestävämpiä kuin tavallisia litiumionikennoja.
GC PowerNest -energiavaraston vakauden ja käyttöturvallisuuden ansiosta takuu on jopa 10 vuotta tai 15 000 000 Wh käytettyä energiaa.
Laskut Laskut
Laskut Laskut
Miten voin muuttaa laskun tietoja?
Voit muuttaa laskun tietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Sähköpostissa pyydämme sinua antamaan meille tilausnumerosi ja oikeat tiedot asiakirjan myöntämistä varten. Vastauksena lähetämme sinulle oikean laskun.
Toimitus Toimitus
Toimitus Toimitus
Voinko muuttaa toimitustapaani?
On mahdollista muuttaa toimitustapaa, jos tilaustasi ei ole vielä lähetetty. Jos haluat muuttaa toimitustapaa, ota välittömästi yhteyttä konsulttiimme osoitteessa: ( https://batteryempire.de/ )
Mistä löydän seurantanumeron tai seurantalinkin?
Seurantanumero lähetetään sähköpostitse tilauksessa annettuun osoitteeseen.
Tilaukset Tilaukset
Tilaukset Tilaukset
Voinko peruuttaa tilaukseni?
Jos et ole kiinnostunut tarjouksestamme tai olet tehnyt virheellisen tilauksen, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai chatissa ( https://batteryempire.de/ )
Voinko tehdä tilauksen sähköpostitse?
Tee tilauksesi suoraan verkkosivujemme kautta, tämä on nopein tapa saada haluamasi tuote.
Voinko tehdä tilauksen ilman rekisteröitymistä?
Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä myymäläämme. Jotta voimme käsitellä tilauksesi, sinun on annettava osoitteesi ja yhteystietosi.
Palauttaa Palauttaa
Palauttaa Palauttaa
Onko tuotteen palautus mahdollista?
BatteryEmpirena tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden palauttaa tai vaihtaa tavarat jopa 30 päivän kuluessa ostosta. Jos sinulla on ollut ongelmia ostetun tuotteen kanssa tai tuote ei vastaa odotuksiasi, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.
Kuinka pakata palautetut tavarat?
Suosittelemme suojaamaan lähetyksesi ennen kuljetusta, kun palautat ostettua tavaraa meille, jotta tuote ei vaurioidu. Tuotteen suojaaminen riittää esimerkiksi kuplamuorella varustetulla kirjekuorella.

Asiakaspalvelu

Ma - pe: 8:00 - 16:00

Onko sinulla kysyttävää? Kirjoittakaa meille