Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

QI-laturit (induktiiviset) (3)

Induktiolaturi

Järjestä:
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Induktiotekniikka on tulossa yhä suositummaksi. QI-langattomien laturien suosio kasvaa, ja niiden lataustavasta on tulossa vakiona uudemmissa älypuhelimissa. Puhelimen / muiden laitteiden induktiivinen lataus on ensisijaisesti mukavampaa jokapäiväisessä elämässä ja kaapeleiden irrotus. Kun laitat puhelimen laturiin, voit ladata tai ladata sen nopeasti, etsimättä virtalähdettä, kaapelia ja liitäntää mikro-USB-kärjellä - laturi hoitaa kaiken. Induktiolaturit ovat myös tyylikkäitä lisävarusteita moderneihin tiloihin, joiden avulla voit ilmaista enemmän asukkaan ainutlaatuisia mieltymyksiä ja tehdä heidän suuntautumisensa tekniikan ja muotoilun uusimpiin suuntauksiin selväksi.

Langattomat laturit

Akkumyymälässämme tarjoamme laajan valikoiman langattomia QI (induktiivista) tekniikkaa käyttäviä latureita, jotka lisäävät päivittäistä mukavuutta puhelinta ladattaessa. Näiden laturien ansiosta älypuhelimen päivittäinen käyttö on vieläkin helpompaa. Tässä luokassa esitetyt laturit ovat yhteensopivia kaikkien älypuhelinten kanssa, jotka tukevat QI-tekniikkaa (induktiivinen lataus). Induktiivinen langaton laturi ei ole valtava kustannus, se antaa sinulle enemmän tilaa heiluttaa joka päivä, jotta voit ladata tai ladata puhelimesi kätevästi milloin tahansa.

Oikea induktiolaturi

Langaton laturi voi muuttaa tapaa, jolla puhelin on ladattava. Sinun ei tarvitse olla sidottu pistorasiaan. Puhelimen voi irrottaa ja laittaa alas milloin tahansa etsimättä virtalähdettä tai kaapelia. Strategisesti sijoitettu laturi, jossa on QI-toiminto talossa tai huoneistossa, voi vaikuttaa positiivisesti päivittäiseen mukavuuteen ja lisätä puhelimesi tehokkuutta. QI: n avulla sinun ei tarvitse pitää pitkiä taukoja käyttäessäsi älypuhelinta tai muita induktiivisia laitteita - koska sinun ei tarvitse sitoa laitteita kaapelilla. Langattomat laturit ovat lisävarusteita, joilla on nopeasti positiivinen vaikutus kotiisi tai huoneistoon ja joiden avulla voit säästää aikaa ja esimerkiksi häiritä itseäsi töissä ollessasi, liittää puhelinta, löytää kaapelin ja luoda vapaata tilaa pistorasiaan.

Laadukkaat induktiolaturit

Battery World -kaupassamme on laaja valikoima erillisiä ja yleiskäyttöisiä latureita, joissa on QI-toiminto, mikä auttaa pitämään laitteesi energiatehokkaana ja mukavana. Kutsumme sinut tutustumaan erityisesti valittuun ja jatkuvasti päivitettävään tarjoukseemme. Langaton lataus on helpompaa jokapäiväisessä elämässä, koska lataat puhelimesi nopeasti eikä sinun tarvitse enää liittää kaapeleita - varsinkin jos puhelin on kytketty tukkeutuneeseen virtakaapeliin. Se on uusi standardi, joka vetoaa varmasti nopeasti käyttäjiin, jotka etsivät yhdistelmää modernisuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Olemme varmoja, että löydät nopeasti vaihtoehdon, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja odotuksiasi.