Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

GPS-laitteille (1)

GPS-laitteiden paristot

Valita tuoteryhmät:
Järjestä:
kapasiteettia: 2300 mAh
Jännitystä: 3.7V
Tuotekoodi: GPS09
19,95 €
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d / 1 tuotteesta
GPS-laitteiden paristoja tarvitaan yhä enemmän. Nykyään satelliittinavigointia käytetään laajalti monilla teollisuudenaloilla. GPS ei ole vain automaattinen kartta puhelimellasi ajaessasi pisteeseen B. Ne ovat teknisesti edistyneitä laitteita, joita käytetään useammalla alueella kuin miltä näyttää. Tämän seurauksena GPS-navigointiparistojen kysyntä eri laitemalleissa kasvaa. Kaikki modernit kannettavat GPS-laitteet toimivat yleensä Ni-MH- tai Li-Pol-akuilla. Ajan myötä, kuten minkä tahansa akunkin, niiden suorituskyky heikkenee hitaasti. Laite viettää enemmän aikaa latauskaapelin kanssa saavuttaakseen sopivan energiatason ja toimii paljon lyhyemmin. Tämä voi turhauttaa monia suunnitelmia ja häiritä tiukkaa aikataulua. Jos GPS-laitteen akku kieltäytyy yhtäkkiä tottelemasta, siitä tulee vakava ongelma ja mahdollisuus (parhaimmillaan) vaellukselle alueen ympärillä. Battery Empire -kaupassamme on laaja valikoima Green Cell

GPS-akut

jotka on räätälöity täydellisesti eri laitteiden yksilöllisiin vaatimuksiin. Kaikille GPS-navigointiparistoille taataan 12 kuukautta. Tämä varmistaa asiakkaidemme luottamuksen ostaa lisäosa, joka kestää tehokkaasti pitkään.

Sopivat akut GPS-navigointiin

GPS-navigointi ei ole vain autokartta. Tämän tyyppisiä laitteita käytetään kuljetuksessa, kalastuksessa ja jopa kotona lemmikkisi kauluksen lisänä, jotta voit paikantaa sen, jos se katoaa. Navigointimahdollisuudet ovat erittäin suuret ja tarjonta kasvaa vuodesta toiseen. GPS-navigointiparistot ovat osto, jonka täytyy herättää sinut ennemmin tai myöhemmin. Sopivan akun ostaminen on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Battery World -kaupastamme löydät useita GPS-navigointiparistojen tyyppejä ja malleja, jotka voidaan nopeasti mukauttaa laitteidesi yksilöllisiin tarpeisiin ja jotka täyttävät sen energiavaatimukset. Akun vaihtaminen palauttaa liikkuvuuden nopeasti ja antaa sinun hyödyntää laitteidesi teknisiä mahdollisuuksia täysimääräisesti. Kutsumme sinut tutustumaan erityisesti valittuun ja jatkuvasti päivitettävään tarjoukseemme . Olemme varmoja, että löydät nopeasti jotain itsellesi.