Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Ohje-alue

Kannettavan tietokoneen virtalähde - mikä jännite?

Kun valitset kannettavalle tietokoneellesi uutta virtalähdettä, tarkista laturin jännite - tämän parametrin tulee vastata alkuperäistä laitettasi.


Kun valitset kannettavalle tietokoneellesi uutta virtalähdettä, tarkista laturin jännite - tämän...

Saako kytkeä suuremman ampeerin virtalähteen?

Ehdottomasti kyllä. Älä kuitenkaan unohda, että lähtöjännitteen [V] on oltava sama kuin alkuperäisessä virtalähteessä.


Ehdottomasti kyllä. Älä kuitenkaan unohda, että lähtöjännitteen [V] on oltava sama kuin...

Onko mahdollista kytkeä kannettavaan tietokoneeseen heikompi virtalähde?

Alkuperäistä pienemmän ampeerin käyttäminen voi aiheuttaa useita haitallisia muutoksia kannettavan tietokoneen toimintaan. Esimerkiksi liian heikko virtalähde voi ylikuumentua, koska kannettavan tietokoneen komponentit eivät saa riittävästi virtaa. Siksi suosittelemme, että käytät latureita, joiden ampeerivirta on sama tai suurempi.


Alkuperäistä pienemmän ampeerin käyttäminen voi aiheuttaa useita haitallisia muutoksia...
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 20V 6.75A 135W für Lenovo Y70 Y50-70 Y70 Y70-70 Y520 Y700 Z710 700-15ISK ThinkPad W540 T440p
39,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta

Kannettavan tietokoneen virtalähde, joka auttaa

Kannettavan tietokoneen virtalähde vaihdettavaksi? Etkö halua maksaa liikaa? RDY -virtalähteet suosituimmille kannettaville malleille ovat yksi tapa tehdä mobiililaitteista kestäviä ja toimivia. Se on yhdistelmä laatua, suorituskykyä ja hintaa, jotka eivät aiheuta suuria menetyksiä kotibudjetissasi. Laturin vaihtaminen on välttämätöntä, joka jokaisen kannettavan tietokoneen omistajan on kohdattava ennemmin tai myöhemmin. Uusi laturi vähentää kustannuksia verrattuna uusien ostamiseen, välttää sähköisen jätteen syntymistä ja tuo nopeasti uutta elämää tottuneisiin laitteisiin.

Edulliset virtalähteet kannettaville tietokoneille

Samsung kannettavan tietokoneen uusi RDY -virtalähde palauttaa sen liikkuvuuden. RDY -virtalähde lataa kannettavan tietokoneen nopeasti ja turvallisesti säätämällä latausparametreja tarkasti. Kannettava tietokone ei voi toimia pitkään ilman virtalähdettä. Valitettavasti käyttäjät käyttävät usein näitä ensisijaisia laitteita väärin. Jos se ei toimi kunnolla, sinun ei tarvitse odottaa kauan. Seisokit työssä, kyvyttömyys pitää yhteyttä maailmaan tai nauttia suosikkiviihteestä ovat seurausta energian puutteesta. Tällaisissa olosuhteissa kannettava tietokone muuttuu tehokkaasta mobiililaitteesta tilavaksi tiiliksi, joka kerää pölyä pöydällesi. Uuden virtalähteen ostaminen on välttämätöntä, jos vanha virtalähde alkaa epäonnistua tai on jo epäonnistunut. Jos virtalähteen kaapeli ei lataudu tai latautuu vain oikeassa asennossa, tämä on selvä merkki siitä, että on aika vaihtaa. RDY -virtalähteet ovat yhteensopivia monien markkinoilla olevien suosittujen kannettavien mallien, kuten Samsung tai Panasonic . Se on kustannustehokas vaihto, joka yhteensopivuutensa ansiosta mukautuu nopeasti laitteiden teknisiin vaatimuksiin ja takaa pitkän ja ongelmattoman toiminnan.