Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

HP , Compaq (25)

HP Compaq kannettavan laturi

Ohje-alue

Kuinka valitsen laitteelleni oikean virtalähteen?

mallin laite
Kannettavan tietokoneen malli sijaitsee yleensä laitteen pohjassa. Lue se ja kirjoita se kaupan hakukoneeseen.
esim. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

INPUT / OUTPUT arvo
Virtalähteen tyyppikilvessä jännite- ja virtaarvot on merkitty OUTPUT ja kannettavan tietokoneen pohjaan samat parametrit INPUT. Lue osa niistä ja kirjoita ne kaupan hakukoneeseen lisäämällä niihin laitteen merkki. Varmista, että löydetyn verkkolaitteen pistoke on oikea.
esim. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


mallin laite Kannettavan tietokoneen malli sijaitsee yleensä laitteen pohjassa. Lue se ja...

Minulla on 65 W virtalähde vai voinko käyttää 90 W virtalähdettä?

Näin pienillä eroilla se on hyväksyttävää. Meidän on kuitenkin muistettava käyttää virtalähteitä, joissa on suurempi teho, ei vähemmän, koska pienemmällä teholla kannettava tietokone ei välttämättä toimi.


Näin pienillä eroilla se on hyväksyttävää. Meidän on kuitenkin muistettava käyttää virtalähteitä,...

Sopiiko tämä virtalähde kannettavaan tietokoneeseeni?

Se sopii kannettavaan tietokoneeemme, jos liittimen halkaisija vastaa ulkohalkaisijan määritystä, esim. 5,5 mm ja lähtöparametrit ovat yhteensopivia. Mitä ovat lähtöparametrit? Se on kannettavan tietokoneen virtalähteen antama jännitteen[V] ja virran[A] arvo, esim. 19V 4,74A.


Se sopii kannettavaan tietokoneeemme, jos liittimen halkaisija vastaa ulkohalkaisijan määritystä,...

Kannettavan tietokoneen virtalähde - mikä jännite?

Kun valitset kannettavalle tietokoneellesi uutta virtalähdettä, tarkista laturin jännite - tämän parametrin tulee vastata alkuperäistä laitettasi.


Kun valitset kannettavalle tietokoneellesi uutta virtalähdettä, tarkista laturin jännite - tämän...
RDY Netzteil / Ladegerät für Laptop Toshiba Satellite A100 A200 A300 L300 L40 L100 M600 M601 M602 M600
Jännitystä: 19V
Tuotekoodi: AD26ARDYP
29,95 €
Lisää ostoskoriin
Näytetään% 1 $ d -% 2 $ d /% 3 $ d kohdetta
Kannettavan laturi on välttämättömyys, josta paradoksaalisesti huolehditaan vasta, kun se toimii. Jos kuitenkin ilmenee toimintahäiriö, laite irrotetaan nopeasti virtapiiristä. Tällä tavoin mobiililaitteista tulee tilaa vieviä matkatavaroita, jotka makaavat pölyllä peitetyllä hyllyllä ja odottavat tilanteen kehittymistä. Kannettavan tietokoneen laturi on vaihdettava ajoittain . Se on yksi haavoittuvimmista tekijöistä, jotka useimmiten unohdetaan. Viallinen laturi on ongelma, jota ei voida aina ratkaista nopeasti. Laitteen fyysisiin ja sähköisiin tarpeisiin räätälöidyn laturin valitseminen voi lisätä ajan myötä aikaa, jolloin laite makaa ympärillä ja menee hukkaan. Battery Empire -kauppamme tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja HP Green Cell -kannettavien latureille . Se on 100% yhteensopiva lisävaruste, joka on räätälöity laitteiden tarpeisiin ja varmistaa, että kannettava tietokone toimii tehokkaasti ja pitkään. Jokaiselle Green Cell

HP laturi

kaupassamme on 24 kuukauden takuu. Sijoitus, joka maksaa nopeasti, lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Täysin yhteensopiva laitteidesi kanssa

Kannettavan laturin vaihtaminen on jokaisen käyttäjän ennemmin tai myöhemmin kohtaama asia. Mutta sitten jyrkät portaat alkavat. Aluksi ei ole selvää, mitä laturia käytetään . Alkuperäiset versiot ovat usein erittäin kalliita eikä niitä ole saatavana - tämä tarkoittaa, että osan akusta odotusaika on pidempi ja muutaman viikon kuluttua, jos et voi käyttää laitetta. Yleisvaraosien ostaminen ei myöskään ole hyvä ratkaisu. Universaalien virtalähteiden on oltava yhteensopivia useiden kannettavien tietokoneiden mallien ja tuotemerkkien kanssa. Huono mukauttaminen on helppoa (mikä tarkoittaa kustannuksia), joten voit altistaa laitteen nopeasti uusille ongelmille ja epäonnistumisille, jotka voidaan helposti välttää. Green Cell vastaavat HP laturit tarkoittavat täydellistä yhteensopivuutta ja tietoisuutta siitä, että laite saa juuri tarvitsemansa.

Laaja valikoima latureita

Battery Empire tarjous on erityisesti valittu ja laajenee jatkuvasti vastaamaan nykyajan asiakkaiden tarpeita, jotka etsivät yhdistelmää luotettavuudesta, laadusta, suorituskyvystä ja kohtuuhinnasta. Laajan valikoimamme ansiosta pystymme tarjoamaan korkealaatuisia Green Cell -osia monille eri HP kannettavien malleille. Kutsumme sinut tutustumaan tarjoukseen , olemme varmoja, että löydät nopeasti jotain itsellesi.