Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Green Cell Keskeytymätön Virtalähde UPS 2000VA 1200W LCD-näytöllä + Uusi sovellus

Green Cell
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • Green Cell UPS tarjoaa täydellisen suojan kaikille kytketyille laitteille sähkökatkon tai sähköpiikin sattuessa. Hätävirtalähteen avulla voimme säästää työmme vaikutukset ja sammuttaa laitteen turvallisesti.
 • 1200 W: n kokonaisteholla ja 2000 VA: n näennäisteholla varustettu UPS on varustettu Green Cell AGM -akkuilla, jotka tarjoavat vakaita ja turvallisia parametreja laitteillesi.
 • Uusimmalla tekniikalla olemme saavuttaneet enintään Green Cell UPS-laitteen kytkemisen akkutilaan , ja laitteen varmuuskopiointiaika on 50 minuuttia kuormituksesta riippuen.
 • Oma ohjelmisto tarjoaa kattavat UPS:n hallintaominaisuudet tietokoneelta. Sovellus takaa yksinkertaisen ja intuitiivisen käytön. Lataa TÄSTÄ.
159,95 €

Määrä:

 

Mikä on UPS?
Mihin sitä käytetään?

Keskeytymätön virtalähde (UPS) on laite, jonka tarkoituksena on tarjota virtaa, kun sähköt loppuvat kotoa tai työpaikalta. Äkillinen sähkökatkos voi aiheuttaa tärkeiden tietojen menetyksen lisäksi myös elektronisten laitteiden vaurioitumisen. Varavirtalähteen avulla voimme säästää työmme vaikutukset ja sammuttaa laitteen turvallisesti. Sisäänrakennettujen akkujen ansiosta virtalähde voi ottaa pistorasian roolin ja ylläpitää virransyöttöä myös suurissa ja pitkäaikaisissa jännitevaihteluissa. Kun pistorasiassa on virtaa, UPS varastoi energiaa akkuun ja tarjoaa riittävän ylijännitesuojan liitetyille laitteille.

Tietokone

RTV-laitteet

Palvelin

Kassakoneet

Hälytysjärjestelmät

Aina hallinnassa

Jotta Green Cell UPS -järjestelmän kaikkia toimintoja voitaisiin käyttää, on kehitetty erityinen ohjelmisto, joka mahdollistaa laitteen edistyneen hallinnan. Sovellus takaa yksinkertaisen ja intuitiivisen käytön, joten käyttö ei aiheuta ongelmia. Ohjelma tarjoaa reaaliaikaisen esikatselun mittaustiedoista, kuten tulo- ja lähtöjännitteistä, UPS-kuormituksen taajuuksista, laitteiden lämpötiloista ja akun kapasiteetista. Ohjelmoi järjestelmän automaattinen sammutus, aseta ilmoitukset ja sähköpostihälytykset akkuvirtaan siirtymisen yhteydessä. Voit tutustua näihin ja moniin muihin toimintoihin lataamalla ohjelmiston. TÄÄLLÄ lataa.

Rakkaudella yksityiskohtiin

UPSeja kehitettäessä otimme huomioon kaikki näkökohdat. Yhdistämällä maksimaalisen toiminnallisuuden ja ainutlaatuisen muotoilun olemme luoneet laitteen, joka näyttää hyvältä ja sopii mihin tahansa ympäristöön. Jotta UPS:n käyttö olisi mahdollisimman mukavaa, olemme varustaneet sen luettavalla LCD-näytöllä, joka kertoo monista UPS:n toiminnan kannalta tärkeistä parametreista.

UPS-järjestelmien tyyppi

Vuorovaikutteinen linja: Line-Interactive AVR -topologialla varustettu UPS-järjestelmä on parannettu versio offline-virtalähteestä. Niissä on automaattinen jännitteen vakaaja, joka suojaa paitsi sähkökatkoksilta myös verkossa esiintyviltä häiriöiltä. Nämä virtalähteet takaavat kaikkien UPSiin liitettyjen laitteiden täyden turvallisuuden.

Tärkeät parametrit

Teho

Se määrittää, kuinka nopeasti UPS reagoi sähkökatkoksen sattuessa. Mitä pienempi arvo, sitä parempi UPS. Green Cell UPS -järjestelmät takaavat alhaisimmat kytkentäajat, joten ne reagoivat välittömästi sähkökatkoksiin ja takaavat näin asiakirjojen ja laitteiden turvallisuuden.

Kytkentäaika

Se määrittää, kuinka nopeasti UPS reagoi sähkökatkoksen sattuessa. Mitä pienempi arvo, sitä parempi UPS. Green Cell UPS -järjestelmät takaavat alhaisimmat kytkentäajat, joten ne reagoivat välittömästi sähkökatkoksiin ja takaavat näin asiakirjojen ja laitteiden turvallisuuden.

/ LCD-näyttö
/ 2x lähtevä verkkolähtö (Schuko)
/ USB-liitäntä
/ RJ11-liittimet

Miksi muunnettu siniaalto?

Modifioidun siniaallon käyttö mahdollistaa yksinkertaisen UPS-suunnittelun, joten sen vikaantumisaste ja paino ovat alhaisemmat.Kun valitset modifioidun siniaallon, sinun ei tarvitse huolehtia liitettyjen laitteiden toiminnasta!

Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
   Tekniset tiedot
   Rummut:
   2 x 12V/9Ah
   Tehoa:
   1200W
   Osavaltio:
   Neu
   Takuu:
   24 Monate (12 Monate für Akkus)
   Valmistaja:
   Green Cell
   Mitat:
   380x158x198mm
   Paino:
   11.5kg
   Tyyppi:
   Tower
   Tulojännite:
   220/230/240 V
   Tulotaajuus:
   50/60 Hz
   Ulostulojännite:
   230V AC
   Lähtötaajuus:
   50Hz oder 60Hz (automatische Erkennung)
   vasteaika:
   2-6 ms
   Lähtöjännitteen muoto:
   Modifizierte Sinuswelle
   palautusoikeus:
   30 Tage
   Latausaika:
   6-8 h
   Viestintä:
   USB
   Pistorasiat:
   4x Schuko + IEC
   Näennäinen voima:
   2000VA-3000VA
   Topologia:
   Line-Interactive AVR
   turvallisuus:
   thermisch, Überspannung, Kurzschluss
   Ylijännitesuojaus:
   RJ45
   Tuotekoodi:
   UPS05
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   ×

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni
   Usein Kysytyt Kysymykset
   Kuinka valita ja miten AGM-akkua käytetään oikein?
   Katso
   Ennen kuin valitset sopivan akun, tarkista aiemmin käytetyn akun parametrit.
   Kiinnitä erityistä huomiota:
   Jännite (V), kapasiteetti (Ah).
   Vertaa myös akun mittoja aikaisempiin laitteisiisi varmistaaksesi, että se mahtuu helposti sille varattuun tilaan. Vertaamalla kaikkia näitä elementtejä voit tehdä ostoksen mielenrauhalla.
   Kuinka valita akku hätävirtalähteeksi?
   Katso
   Hyvin valittu vara-akku varmistaa siihen liitettyjen laitteiden oikean toiminnan. Oikean vara-akun (UPS) valitsemiseksi tulee tarkistaa UPS:n tekniset tiedot mille akuille (jännite (V), lukumäärä (kpl ) ja kapasiteetti (Ah)) on asennettu ja valitse tämän perusteella oikean jännitteen ja kapasiteetin omaavat akut.
   Mikä akku leluautoon?
   Katso
   AGM-geeliakkuja käytetään yleisimmin leluautoissa. Suurin osa niistä on mitat 151 x 65 x 95 mm ja niiden jännite on 12 V. Valikoimastamme löydät monia Green Cell AGM VRLA -akkuja, jotka täyttävät nämä kriteerit. Siksi löydät helposti oikeat laitteet, jotka voivat pidentää lapsesi leikkiaikaa!
   Mikä on AGM-akku?
   Katso
   Akkumme ovat AGM VRLA -akkuja. Mitä tuo tarkoittaa? Elektrolyytti on kapseloitu lasikuituerottimiin eikä geeliydy.
   Mikä akku asuntoautoon?
   Katso
   Asuntoauton akkujen tulee olla korkean kapasiteetin. Valikoimastamme löydät AGM-akut, joiden kapasiteetti on jopa 200 Ah, jotka takaavat ongelmattoman toiminnan vaikeimmissakin olosuhteissa.
   Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
   Katso
   Suurempi akun kapasiteetti ei ole ongelma. Mitä enemmän milliampeerituntia (mAh) akussa on, sitä kauemmin kaiutin kestää.
   Voiko akun kapasiteetti (Ah) olla suurempi?
   Katso
   On täysin mahdollista käyttää suuremman kapasiteetin akkuja. Akun kapasiteetti on ilmoitettu ampeeritunteina (Ah). Mitä suurempi kapasitanssiarvo, esim. B. 80 Ah, sitä pidempään voit työskennellä yhdellä akun latauksella, mikä lisää liikkuvuuttasi ja itsenäisyyttäsi.
   Mikä UPS valita tietokoneeseen?
   Katso
   Yksi tärkeimmistä huomioista UPS-laitetta valittaessa on liitettyjen laitteiden tehon arviointi. Useimmissa tapauksissa pöytätietokoneet kuluttavat 100–150 W ja pelilaitteet 250–350 W. Näiden tietojen avulla voit määrittää, mikä UPS sopii sinulle. Onneksi myymälästämme löydät UPS Green Cellin, joka sopii täydellisesti pitämään tietokoneesi toiminnassa normaalisti. Jos mietit, kuinka kauan valitsemasi varusteesi pitää laitteesi käynnissä, käytä nettisivuillamme olevaa laskinta! Sinun tarvitsee vain valita mikä tahansa UPS, rastita "Valitse UPS" -ruutuun, syöttää laitteiden teho ja olet valmis - tiedät jo mitä odottaa laitteiltamme!
   Mikä UPS kannattaa valita liesille?
   Katso
   Invertterin valitseminen kaasu- tai sähköliesille voi olla ongelmallista. On kuitenkin hyvä muistaa muutama yksinkertainen sääntö. Muista ensin valita puhtaat siniaaltoyksiköt valitessasi UPS:ää. Varmista myös, että UPS:n teho on riittävä - tässä tapauksessa kannattaa valita laite, jonka teho on yli 500 W. Tarjoamme useita Green Cell UPS -laitteita, jotka täyttävät yllä olevat kriteerit. Takaamme, että löydät meiltä oikean UPS:n!
   Mikä UPS valita palvelimelle?
   Katso
   Tietokonepalvelimet ovat paljon kuluttavia laitteita, minkä vuoksi ne tarvitsevat asianmukaisesti valitut UPS:t. Paras ratkaisu palvelinhuoneisiin on Green Cell UPS:n käyttö palvelinkaapeissa. Niissä on huomattavasti enemmän tehoa kuin perinteisissä UPS:issä ja ne sopivat siksi täydellisesti tietokonepalvelimien varavirtalähteeksi.
   Mikä UPS valita valvontajärjestelmään?
   Katso
   Jos aiot ostaa UPS:n valvontajärjestelmääsi, sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota teholähteisiin, joiden kapasiteetti on yli 100 W. Näin varmistat tehokkaan tuen valvontajärjestelmällesi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että laitteet eivät ole samoja ja käytetyistä kameroista riippuen niiden virrankulutus voi vaihdella huomattavasti. Siksi ennen UPS:n ostamista on arvioitava likimääräinen virrankulutus. Jos teet niin, olet tehnyt suurimman osan työstä. Ainoa asia, joka on jäljellä, on tarkistaa, kuinka kauan tietty virtalähde tukee laitettasi. Eikä se ole ollenkaan vaikeaa - valitse vain laite tarjouksestamme, valitse "Valitse UPS" -kenttä. Syötä liitettyjen laitteiden virrankulutus ja tiedät jo kuinka kauan UPSmme pitää valvontajärjestelmäsi käynnissä!
   Miten UPS-järjestelmä toimii?
   Katso
   UPS:t toimivat hätävirtalähteenä - erilaisten toimintahäiriöiden ja sähkökatkosten aikana ne pystyvät pidentämään niihin kytkettyjen laitteiden käyttöaikaa. Näin voit sammuttaa herkät laitteet turvallisesti tai tallentaa aiemman työn tulokset.
   Kuinka kauan UPS-järjestelmä kestää?
   Katso
   UPS:n toiminnan kesto riippuu useista tekijöistä. Tärkeintä on valita oikealla teholla varustettu UPS ja arvioida liitettyjen laitteiden virrankulutus, mutta käyttöajan määrittämiseen ei tarvita monimutkaista kaavaa - sivuiltamme löydät laskimen, joka laskee valitun keston. UPS kytketyistä laitteista riippuen. Etkö ole varma tietokoneesi suorituskyvystä? Älä huoli, tässä laskimessa on välilehti, joka näyttää suosituimpien laitteiden virrankulutuksen.

   Video

   Kliknij na miniaturę aby wczytać video

   Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
   OK