Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

KVM-kytkin, 2x4 USB, 1x MicroUSB, UGREEN USB 2.0 -kytkin, Nopeaa ja kätevää tietokoneiden hallintaa

Ugreen
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
  • UGREENin KVM-kytkin - jaa pääsy 4 USB-laitteeseen 2 tietokoneen kesken, mullistaen kokemuksesi useiden tietokoneiden käytöstä. Säästä aikaa kytkemällä kaikki laitteet yhdellä napin painalluksella!
  • Hallintaa ja laaja valikoima mahdollisuuksia. Tiedonsiirtonopeus jopa 480 Mt/s ja mahdollisuus hallita tiedostoja kahdesta tietokoneesta samanaikaisesti tekevät UGREEN-sovittimesta tehokkaan ja monikäyttöisen työkalun.
  • Hämmästyttävän helppo käyttää - konfiguroi laite ja käytä KVM-kytkintä painikkeilla tai näppäinkomennoilla. Yhdellä painikkeen painalluksella vaihda näppäimistö, hiiri, tulostin ja kuulokkeet työläppäristä henkilökohtaiseen tietokoneeseen.
  • Pakkaus sisältää UGREEN KVM-kytkimen, jossa on 6 USB-A-porttia ja yksi MicroUSB-portti, sekä kaksi USB-A 2.0 -kaapelia - täydellinen ratkaisu järjestelmällisemmälle työpöydälle, joka lisää tuottavuuttasi.
19,95 €

Määrä:

 

Helppokäyttöinen UGREEN KVM-kytkin - USB-kytkin 2x4

Mikä on KVM-kytkin?

KVM-kytkin (Keyboard, Video, Mouse) on laite, joka mahdollistaa useiden tietokoneiden tai laitteiden etähallinnan yhdellä näppäimistöllä, näytöllä ja hiirellä. KVM-kytkimen avulla käyttäjä voi helposti vaihdella eri tietokoneiden välillä ilman tarvetta erillisille näppäimistö-, näyttö- ja hiirisarjoille jokaiselle laitteelle.

KVM-kytkimiä käytetään ympäristöissä, joissa on tarpeen hallita useita laitteita, kuten palvelimia, työpöytätietokoneita, kioskeja, verkkolaitteita ja valvontajärjestelmiä. Ne helpottavat järjestelmänvalvojien työtä mahdollistamalla nopean vaihtamisen eri koneiden välillä ilman fyysistä siirtymistä.

UGREEN-merkin KVM-kytkin on toiminnallinen sovitin, joka mahdollistaa jopa neljän USB 2.0 -laitteen ja kahden USB-pään liittämisen kahteen eri laitteeseen. Tämän ansiosta voit jakaa pääsyn neljään USB-laitteeseen kahden tietokoneen välillä. Se on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat jakaa USB-laitteita kahden tietokoneen kesken. 2x4 USB KVM -kytkin mullistaa kokemuksesi useiden tietokoneiden käytöstä mahdollistaen sujuvan vaihtamisen niiden välillä ilman ongelmia.

Ugreenin elektroniikka

Kontrolli ja laaja valikoima mahdollisuuksia

UGREEN USB -kytkin mahdollistaa tiedostojen hallinnan kahdesta tietokoneesta samanaikaisesti, mikä helpottaa niiden nopeaa ohjaamista eri laitteiden välillä. Sovittimen avulla voit myös liittää kaikki USB-liitäntäiset laitteet ja tallennusvälineet. 2x4 USB KVM -kytkimen avulla voit luopua tarpeettomista näppäimistöistä, hiiristä ja näytöistä työpöydälläsi. Tämä tekee työtilastasi siistimmän, mikä vaikuttaa positiivisesti tuottavuuteesi.

Ugreenin elektroniikka

Ällistyttävän helppo käyttää

2x4 USB KVM -kytkin on erittäin helppo käyttää. Se koostuu useista USB-porteista ja videoliitännöistä, jotka mahdollistavat useiden tietokoneiden liittämisen. Kun olet liittänyt tietokoneet KVM-kytkimeen, sinun tarvitsee vain liittää näppäimistö-, hiiri- ja näyttösarja oikeisiin KVM-portteihin.

Laitteiston konfiguroinnin jälkeen voit alkaa käyttää 2x4 USB KVM -kytkintä. Vaihtaminen tietokoneiden välillä tapahtuu kytkimen paneelissa olevien painikkeiden avulla tai näppäinyhdistelmillä näppäimistössä.

Pakkaus sisältää:

● USB-sovitin
● 2x USB 2.0 -kaapelia
● Pakkaus
● Ohjekirja

Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
    Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
    arrow-up
      Tekniset tiedot
      Merkintä:
      4x USB 2.0, 1x micro USB
      Osavaltio:
      Neu
      Väri:
      Musta
      Takuu:
      24 Monate
      Valmistaja:
      UGREEN
      Mitat:
      105 x 53 x 16 mm
      Paino:
      220 g
      Malli-:
      US216
      Porttien määrä:
      4
      Tiedonsiirto:
      480 Mb/s
      Tuotekoodi:
      30767
      Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
      Kerro mielipiteesi
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

      Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

      keskiluokka
      Kerro mielipiteesi
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

      Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

      ×
      comments icons

      Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

      kiinni
      Usein Kysytyt Kysymykset
      Miten invertteri toimii?
      Katso
      Invertteri on erillinen laite, joka liitetään tupakansytyttimeen tai suoraan akkuun. Sen tehtävänä on muuntaa auton DC-järjestelmästä tuleva 12V/24V jännite 230V AC:ksi. Tästä syystä taajuusmuuttajan nimen vieressä on hyvin usein seuraava lyhenne: DC/AC.
      Millaisia invertterityyppejä on olemassa?
      Katso
      Mitä tulee autojen invertteriin, voimme erottaa kaksi päätyyppiä: puhtaat ja modifioidut siniaaltoinvertterit. Ensimmäinen on tarkoitettu laitteille, jotka vaativat jatkuvaa virtalähdettä. Tämäntyyppinen invertteri tulisi valita laitteille, kuten lämpöpumpuille, sähköliesille tai elektronisille vedenkeittimelle. Myymälästämme löytyy myös muunnettuja siniaaltoinverttereitä. Tämäntyyppinen invertteri soveltuu laitteisiin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, virtalähteisiin tai valaistukseen.