Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Aurinkolaturi Green Cell GC SolarCharge 21W - Aurinkopaneeli 10000 mAh tehopankkitoiminnolla USB-C Power Delivery 18W USB-A QC

Green Cell
Tuote ei ole saatavilla
  • Aurinkolaturi GC SolarCharge - Tee aurinkoenergiasta energiaa laitteillesi!
  • Tehokkaan aurinkopaneelin, jonka teho on 21W ja muunnos 25 %, ansiosta käytät tehokkaasti jokaisen aurinkoisen päivän laitteidesi lataamiseen
  • Sisäänrakennettu virtapankki, jonka kapasiteetti on 10000mAh, mahdollistaa energian varastoinnin, ja kahden USB-A-portin ja USB-C-portin ansiosta saat laitteisiisi virtaa sen jälkeen, kun se on kerätty
  • GC SolarChargen ainutlaatuinen muotoilu ja pieni paino takaavat paitsi helpon kuljetuksen myös mukavan asennuksen mukana tulevien karabiinien ansiosta
109,95 €
Loppu varastosta
 
Responsive image
Responsive image

Hyvä sää on hyvää energiaa paitsi sinulle, myös laitteillesi!

GC SolarCharge -aurinkolaturi, jossa on sisäänrakennettu 10000 mAh:n tehopankki, on täydellinen ratkaisu jokaiselle matkustelun ystävälle. Valitse ympäristöystävällinen tapa antaa laitteillesi virtaa ja nauti rajattomasta, puhtaasta ja ilmaisesta aurinkoenergiasta missä tahansa oletkin.

Responsive image

Responsive image

Käytä aurinkoenergiaa tehokkaasti

Tehokkaiden 21 W:n aurinkopaneelien ja noin 25 %:n hyötysuhteen ansiosta voit hyödyntää jokaisen aurinkoisen päivän energiantuotantoon. Sinun tarvitsee vain kytkeä laitteesi USB-portteihin ja sijoittaa aurinkopaneelit aurinkoiseen paikkaan, ja GC SolarCharge lataa kaikki laitteesi samalla kun rentoudut luonnossa.

Responsive image

Responsive image

Sisäänrakennetut portit ja energian varastointi

GC SolarCharge -aurinkolaturissa on sisäänrakennettu 10000 mAh:n tehopankki, joka varastoi jatkuvasti energiaa, kun siihen ei ole kytketty mitään laitetta.

Aurinkolaturin ohjausmoduulissa on kaksi USB-A-porttia, joista toinen on tehty pikalataustekniikalla, ja kaksisuuntainen USB-C 18W Power Delivery -portti, jonka avulla voit kytkeä jopa kolme laitetta samanaikaisesti, sekä ylimääräinen Micro USB -portti, joka toimii vaihtoehtoisena virtalähteenä sisäänrakennetulle tehopankille. Lisäksi siinä on LED-diodi, joka ilmoittaa aurinkopaneelin auringonsäteilytasosta, mikä tarkoittaa aurinkoenergialatauksen tehokkuutta.

Responsive image

Responsive image

Kevyt ja kompakti

Aurinkolaturin kevyt, kompakti ja kokoontaitettava rakenne takaa laitteen helpon kuljetuksen. Monimutkainen laturi ei vie paljon tilaa - sen mitat ovat A4:n kokoiset. Sarjan mukana tulevien karabiinien avulla voit kiinnittää SolarChargen mihin tahansa reppuun, jotta voit käyttää sitä mukavasti ja tehokkaasti myös liikkeellä ollessasi. Tämä on ehdoton must have, kun lähdemme vaeltamaan, retkeilemään tai tilanteessa, jossa meidän on ladattava laitteitamme hätätilanteessa.

Responsive image

Responsive image

Laaja yhteensopivuus

GC SolarCharge on kahden USB-A- ja USB-C-portin ansiosta täysin yhteensopiva kaikkien älypuhelinten, tablettien, konsolien, langattomien kuulokkeiden, MP3-soittimien, kameroiden, virtapankkien ja kaikkien USB-liitännän kautta virtansa saavien laitteiden kanssa, joista voi olla hyötyä matkoilla.

Responsive image
Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
    Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
    arrow-up
      Tekniset tiedot
      kapasiteettia:
      10000 mAh
      Tehoa:
      21W
      Merkintä:
      USB-C1: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A; Micro USB1: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A
      tehokkuutta:
      20%
      Takuu:
      12 Monate
      Valmistaja:
      Green Cell
      Mitat:
      Lähetetty 305x180x20mm / Laajennettu 520x305x10mm
      Paino:
      730g
      Malli-:
      SolarCharge
      Olen asetettu:
      Aurinkolaturi, USB-Micro-USB-kaapeli 25 cm, 2 karabiinia, käyttöohje.
      Tuotekoodi:
      SOL02
      Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
      Kerro mielipiteesi
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

      Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

      keskiluokka
      Kerro mielipiteesi
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

      Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

      ×
      comments icons

      Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

      kiinni
      Usein Kysytyt Kysymykset
      Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
      Katso
      On mahdollista käyttää suurempikapasiteettisia akkuja. Akun kapasiteetti ilmaistaan maileina ampeeritunteina (mAh), mitä suurempi kapasiteetin arvo, esim. 3000 mAh, sitä pidempi työaika voidaan saavuttaa yhdellä akun latauksella, mikä lisää liikkuvuuttamme ja tehokkuuttamme.
      Kuinka valita tehopankki?
      Katso
      1. Puhelimen akun kapasiteetti Tärkein asia, joka meidän on tarkistettava, on puhelimiemme akun kapasiteetti ja se voi vaihdella hieman yli 1000 mAh:sta jopa 4000 mAh:iin. Huomaa, että latauksen aikana tapahtuu väistämätön energian menetys, mikä voi heikentää tehopankin todellista suorituskykyä jopa 75 %. Tämä on täysin luonnollinen ilmiö, ja se on otettava huomioon.
      2. Älypuhelimen virtapankki - mitä parametreja tulisi ottaa huomioon? Jos sinulla on puhelin, joka mahdollistaa nopean latauksen, kannattaa valita virtalähde, joka tukee 2.1A- tai QC 3.0 -latausta, jolloin voit ladata jopa kaksi kertaa nopeammin muihin malleihin verrattuna. Huomaa kuitenkin, että jos puhelin ei ole yhteensopiva sen kanssa, pikalatausvaihtoehdosta ei ole meille hyötyä.
      Mikä on Ultra Charge?
      Katso
      Ultra Charge -pikalataus perustuu kolmeen latausprofiiliin - 5/9/9/12V. Riippuen siitä, minkä laitteen liität, voit olla varma, että oikea latausjännite on valittu ja intensiteetti on mahdollisimman korkea. Tekniikka takaa turvallisen ja nopean latauksen kytketystä laitteesta riippumatta. Ultra Chargen avulla voimme ladata useimmat älypuhelimet 0-100% 1-1,5 tunnissa.
      Onko virtapankkiin kytketty kaapeli?
      Katso
      Jokaisen virtalähteen mukana tulee USB-Micro-USB- tai USB-C-kaapeli (katso tekniset tiedot), jolla voidaan ladata virtalähde ja jos puhelimessa on sopiva pistorasia, sen voi myös ladata tämän kaapelin kautta.
      Sopiiko tämä virtapankki puhelinmalliini?
      Katso
      Itse asiassa mikä tahansa virtapankki sopii puhelimellemme, kunhan se on älypuhelin. Kaikki riippuu mieltymyksistämme ja tarkoituksestamme. Jos tarvitset kätevän laitteen, joka ei vie paljon tilaa ja jota voi kuljettaa taskussa, suosittelemme jopa 10 000 mAh:n tehopankkeja. Jos kuitenkin haluamme tietyn tehopankin toimittaa energiaa muille laitteille, ehdotamme mallia kaksinkertainen 20 000 mAh.
      Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?
      Katso
      Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.
      Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
      Katso
      Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!
      Onko laturissa pikalataustoimintoa?
      Katso
      On erittäin helppoa tarkistaa, onko laturissa pikalatausominaisuus - se tapahtuu, jos laitteessa on vihreä USB-liitin. Tämä on merkki siitä, että laturi lataa puhelintasi nopeasti.
      Laturin parametrit - mihin sinun tulee kiinnittää huomiota?
      Katso
      Laturia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Näistä tärkeimmät ovat: laturin teho, tulon tyyppi ja käytetyt pikalataustekniikat.
      Laturi Power Delivery -tekniikalla, mitä PD tarkoittaa?
      Katso
      Power Delivery on nopea lataustekniikka. Yksinkertaisesti sanottuna tätä versiota tukevat laturit valitsevat automaattisesti oikean latauksen yhdistetylle laitteelle, mikä takaa nopean ja tehokkaan latauksen.
      Voiko pikalataustoiminnolla varustetulla laturilla ladata tavallista matkapuhelinta?
      Katso
      Jos käytät vanhempaa matkapuhelinta, jossa ei ole pikalataustekniikkaa, sinun ei tarvitse ostaa erityistä laturia. Puhelimesi latautuu kunnolla, ja nykyaikaisissa latureissa on useita lisäominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä kaikissa tilanteissa.
      Mikä latauskapasiteetti matkapuhelimen laturissa tulisi olla?
      Katso
      Ennen kuin ostat verkkolaturin, tarkista matkapuhelimesi enimmäislatausteho (tämä parametri on annettu watteina). Kiinnitä huomiota myös laturin liittimien määrään – näin valitset laitteen, joka on kätevä käyttää. Löydät suosituimmat mallit seuraavasta linkistä: Kuinka valita oikea puhelinlaturi?