Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Invertteri Green Cell ® -invertterijännitemuuntaja 12V - 230V 3000W / 6000W Puhdas siniaalto USB

Green Cell
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
  • Auton muuntaja (invertteri, taajuusmuuttaja) - mahdollistaa 230 voltin vaihtovirran AC jännitettä vaativien laitteiden liittämisen auton sähköjärjestelmään. Tarvitsetko pistorasian autossasi? Tämä tuote on sinua varten.
  • Tarvitsetko invertteriä 12 V tai 24 V järjestelmään? Haluatko käyttää tietokonetta, lamppua tai virtalähdettä? Tarvitsetko jännitteenmuuntajan leirintään tai kuorma-autoon? Ehdottomasti löydät sopivan invertterimallin GC:n valikoimasta.
  • Korkealaatuiset komponentit, sertifioitu turvallisuus, luotettavuus - nämä ovat kolme tärkeintä ominaisuutta GC:n inverttereissä. Luota asiantuntijoihin tuoreen energian toimittamisessa!
  • Jos sinulla on epäilyksiä sopivan invertterin valinnasta, käy lukemassa blogiamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Hajotamme kaikki epäilykset!
403,95 €

Määrä:

 

Suuret ominaisuudet pienessä paketissa

Invertteri, jota kutsutaan myös vaihtosuuntaajaksi tai invertteriksi, on laite, jonka ehtävänä on muuttaa auton akusta akusta tai tupakansytyttimen pistorasiasta tuleva tasavirtajännite vaihtovirraksi ~230 V. Tämä on täsmälleen sama jännite, joka on kaikissa kotitalouksien pistorasioissa (tyyppi F) kaikkialla Euroopassa. Tämä muunnin on loistava valinta niille, jotka lähtevät automatkalle autolla, matkailuautolla tai kuorma-autolla - se antaa sinulle vapauden käyttää kaikkia tarvittavia laitteita, jotka tarvitsevat pistorasian toimiakseen.


Kannettava tietokone

Lämmitin

Kettle

Virtalähde




Harkittu suunnittelu

Laite on suunniteltu niin, että sen käyttö on mahdollisimman mukavaa. Invertterin etupuolella on pistorasia, joka sopii kaikkialla Euroopassa käytettäviin pistokkeisiin, ja USB-portti älypuhelimen, ebook-lukijan tai minkä tahansa muun laitteen lataamista varten, joka voidaan liittää USB:n kautta.

Taajuusmuuttajan takaosassa on tuuletin, joka varmistaa laitteen asianmukaisen jäähdytyksen.

Kokonaisuus on suljettu pieneen mutta erittäin kestävään koteloon. Se on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista,joten se kestää mekaanisia vaurioita ja iskuja matkan aikana. Lisäksi muunnin on käytettyjen materiaalien ansiosta erittäin kevyt.



Tärkeät parametrit

Kun etsit invertteriä, kiinnitä huomiota parametreihin, kuten jännite [V] ja teho [W]. Tämä on ratkaisevan tärkeää, sillä väärän tulojännitteen tai liian pienen tehon omaavan invertterin valitseminen ei anna laitteidemme toimia.


Ensimmäinen määritettävä parametri on akun jännite, jonka on oltava täysin yhteensopiva invertterin määritellyn jännitteen kanssa. Yleisin jännite on 12 V, jota käytetään henkilöautoissa, matkailuautoissa ja joissakin kuorma-autoissa, ja 24 V, jota käytetään pääasiassa kuorma-autoissa.






Kun jännite on valittu, on päätettävä invertterin sopiva teho. Tämä on tärkeä näkökohta, sillä se kertoo, kuinka monelle ja mille laitteille se pystyy syöttämään virtaa. Jos haluat liittää haluamasi laitteen invertteriin, sinun on tarkistettava arvokilvestä, kuinka paljon se kuluttaa tehoa (jos haluat liittää useampia laitteita, tehot on laskettava yhteen). Laitteen kuluttama teho ei saa ylittää 85 % invertterin nimellistehosta! Esimerkiksi kannettavalle tietokoneelle, joka kuluttaa 100 W, ja lämmittimelle, joka kuluttaa 300 W, sopiva invertteri on sellainen, joka kuluttaa vähintään 500 W.

Miksi puhdas siniaalto?

Turvallisin ratkaisu on valita invertteri, jossa on puhdas (eli täysi) siniaalto, sillä tämä on sama virta kuin eurooppalaisissa pistorasioissa. Tällaisella signaalilla varustetulla taajuusmuuttajalla voit syöttää virtaa kaikkiin laitteisiin, jopa kaikkein herkimpiin. Kun valitset puhtaan siniaallon, sinun ei tarvitse huolehtia liitettyjen laitteiden toiminnasta!

Älykäs tuuletin

Älykäs tuuletin käynnistyy automaattisesti, jos käyttölämpötila ylittää sallitun tason. Laadukkaiden materiaalien käytön ja kotelon täydellisen istuvuuden ansiosta se takaa tinkimättömän hiljaisuuden säilyttäen samalla korkean tehokkuuden.

Hiljainen
toiminta

Korkea
suorituskyky

Erinomainen
kestävyys

Turvallisuus etusijalla

Taajuusmuuttaja on varustettu useilla tarpeellisilla turvatoiminnoilla käyttäjän ja liitettyjen laitteiden suojaamiseksi. Tämän vahvistavat CE- ja RoHS-sertifikaatit, jotka takaavat turvallisuuden.

Green Cell -invertterit on varustettu vaihdettavalla sulakkeella, joka suojaa invertteriä ja siihen liitettyjä laitteita. Sen vaihtaminen on hyvin yksinkertaista, eikä sen pitäisi aiheuttaa kenellekään ongelmia. Toimitamme jokaisen invertterin mukana varasulakkeet, jotta varmistamme täydellisen turvallisuuden ja laitteesi mahdollisimman pitkän käyttöiän.


Oikosulkusuojaus

Jännitteen
ja virran valvonta

Sisäänrakennettu
sulake

Lämpösuojaus



Kaikki tarvittava käden ulottuvilla

Mukana on laitteen turvallisen käytön kannalta tärkeimmät lisävarusteet:

  • / Suoraan akkuun liitettävät kaapelit
  • / Varasulakkeet
  • / Käyttöopas




Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
    Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
    arrow-up
      Tekniset tiedot
      Osavaltio:
      Neu
      Ylikuumenemissuoja:
      Ja
      tehokkuutta:
      85%
      Väri:
      Musta
      Takuu:
      24 Monate
      Valmistaja:
      Green Cell
      Mitat:
      410x209x93mm
      Mitat asennuskiinnikkeen kanssa:
      42,7cm x 20,9cm x 9,5cm
      Paino:
      6210g
      Tulojännite:
      12V DC
      Ulostulojännite:
      230V AC
      Lähtötaajuus:
      50Hz
      Ylijännitesuojaus:
      Ja
      Käytettävä teho (jatkuva):
      3000W
      Lähtöjännitteen muoto:
      Reine Sinuswelle
      Välitön suorituskyky (pulssi):
      6000W
      Sulakkeen arvo:
      40A
      Varmuuskopioiden määrä:
      10
      Virrankulutus kuormittamattomana:
      2,3A
      Tuotekoodi:
      INV15
      Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
      Kerro mielipiteesi
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

      Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

      keskiluokka
      Kerro mielipiteesi
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

      Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

      ×
      comments icons

      Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

      kiinni
      Usein Kysytyt Kysymykset
      Mikä invertteri sopii aurinkomoduuleille?
      Katso
      Paras ratkaisu tässä on valita erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltu aurinkoinvertteri. Alla olevan linkin mallissa on liitännät PV-moduuleille, akuille ja käytettäville laitteille. aurinko invertteri
      Mikä invertteri sähkötyökaluille?
      Katso
      Invertteriä valittaessa tärkein näkökohta on määrittää liitetyn laitteen maksimiteho. Jos haluat käyttää invertteriä jatkuvasti, käytä enintään 90 % sen jatkuvasta tehosta. Havainnollistetaan tätä yksinkertaisella esimerkillä: Jos käytät invertteriä, jonka teho on 1000 W, liitetyn laitteen enimmäisvirrankulutus ei saa ylittää 900 W.
      Mikä invertteri autoon?
      Katso
      Autosta löytyy 12 voltin tupakansytyttimen pistoke ja sellaiset invertterit ovat paras ostaa.
      Miten invertteri toimii?
      Katso
      Invertteri on erillinen laite, joka liitetään tupakansytyttimeen tai suoraan akkuun. Sen tehtävänä on muuntaa auton DC-järjestelmästä tuleva 12V/24V jännite 230V AC:ksi. Tästä syystä taajuusmuuttajan nimen vieressä on hyvin usein seuraava lyhenne: DC/AC.
      Millaisia invertterityyppejä on olemassa?
      Katso
      Mitä tulee autojen invertteriin, voimme erottaa kaksi päätyyppiä: puhtaat ja modifioidut siniaaltoinvertterit. Ensimmäinen on tarkoitettu laitteille, jotka vaativat jatkuvaa virtalähdettä. Tämäntyyppinen invertteri tulisi valita laitteille, kuten lämpöpumpuille, sähköliesille tai elektronisille vedenkeittimelle. Myymälästämme löytyy myös muunnettuja siniaaltoinverttereitä. Tämäntyyppinen invertteri soveltuu laitteisiin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, virtalähteisiin tai valaistukseen.
      Mistä pistorasiasta sähköautoa ladataan?
      Katso
      Sähköautojen maailmassa on 4 erityyppistä pistorasiaa autoille: Tyyppi 1/CCS Combo1; Tyyppi 2/CCS Combo 2; tyyppi 3; Tyyppi 4/CHAdeMO
      Kannettava laturi sähköautoon
      Katso
      Sähköautojen kannettavat laturit saavat virtansa tavallisesta kotitalouspistorasiasta. Tällainen käyttö ei vaadi monimutkaista liittämistä tai komponentin lisäkokoonpanoa.