Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Kaapeli USB-C Tyyppi C 1,2m LED Green Cell Ray pikalatauksella, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • GC Ray USB -A - C USB -kaapeli käyttäjän määrittelemään 120 cm: n pituuteen - kehitetty nopea lataus ja tiedonsiirto, vastaamaan vaativimpiin käyttäjiin
 • LED-diodilla varustetun USB-C-liittimen pehmeä, vihreä hehku tarkoittaa, että voit helposti yhdistää GC Ray -laitteen laitteeseesi ajasta ja olosuhteista riippumatta. Unohda etsiminen kaapelista pimeässä!
 • Nopean latauksen tuen ansiosta , mukaan lukien QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP ja 480Mps tiedonsiirtokaapeli on täydellinen nykyaikaisille laitteille, joissa on USB Type C -portti
 • Kestävä joka tuumalla - koko kaapelin pituus on suojattu kestävillä ja moderneilla materiaaleilla
19,95 €

Määrä:

 

Kaapeli USB-C GC Ray

120 cm GC Ray USB Type-C -kaapeli on suunniteltu tarjoamaan laitteillesi nopeinta mahdollista latausta, mutta myös poikkeuksellista kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Tyylikäs muotoilu, laadukkaat materiaalit ja liittimen herkkä vihreä taustavalo tekevät GC Ray -kaapelista nopeasti ykkösvalintasi.


USB - USB-C

Pikalataus

Poikkeuksellinen
kestävyys

Erinomainen muotoilu

GC RayUSB-C -kaapelin käyttömukavuuden maksimoimiseksi olemme lisänneet sen pituutta 20 cm tavallisiin kaapeleihin verrattuna, mikä tekee siitä käytännöllisemmän antamatta kuitenkaan vaikutelmaa liiallisesta pituudesta. Olemme myös varustaneet sen herkällä keltaisella taustavalolla, jossa on USB-C-pistoke. Näin kaapeli on erittäin helppo löytää ja liittää laitteeseen pimeässä, ja pari moniporttilaturiin liitettyä johtoa näyttää erittäin futuristiselta.


LED-taustavalo

Tarkka
käsittely

Täydellinen
pituus

Täysin yhteensopiva

GC Ray -kaapeli tukee pikalataustekniikkaa, kuten Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge tai Samsung AFC, ja se sopii täydellisesti kaikkien USB-C-portilla varustettujen laitteiden virran syöttämiseen. Käytitpä sitten älypuhelimia, joissa on tämä liitäntätyyppi, tabletteja, kuulokkeita tai muita laitteita, joissa on USB-C-portti, GC Ray on täydellinen kumppani lataamiseen kotona tai matkalla.

*Ei tukea videolähetykselle

Pikalataus

Quick Charge 3.0:n, GC Ultra Chargen ja Samsung AFC:n tuella voimme ladata laitteemme jopa kolme kertaa nopeammin. Kaapeli on yhteensopiva pikalatauksen kanssa, ja sillä on yhtä tärkeä rooli kuin laturilla tai puhelimen protokollalla.

Lyömätön kestävyys

GC Rayn USB-C-kaapelin punos on valmistettu kestävistä polypropyleenilangoista, jotka näyttävät tyylikkäiltä mutta myös suojaavat kaapelia kulumiselta ja taittumiselta. Kaapelissa kulkevien kevlar-kuitujen käyttö estää kaapelin katkeamisen, ja monitasoinen kaapelivaippa takaa kaapelin täydellisen suorituskyvyn.


Polypropeenilankapunos

Joustava
TPE-pinnoite

Kevlar-kuitu


Kaksinkertainen
suojaus

30 AWG
Datajohdot

23 AWG
Virtajohto

Data&Sync

GC Ray USB-C -kaapeli tarjoaa nopean 480 Mbps tiedonsiirron, joten voit lähettää jopa 30 kuvaa sekunnissa!

1800 lähetettyä
kuvaa minuutissa

1200 kappaletta lähetetään
yhdessä minuutissa

HD-elokuva ladattu
yhdessä minuutissa

Enemmän kuin pelkkä kaapeli

GC Ray määrittelee uudelleen käytännöllisen kaapelin käsitteen - 120 cm:n pituuden, liittimen taustavalaistuksen, vankan rakenteen ja pikalatauksen tuen ansiosta saamme ainutlaatuisen kaapelin, joka on välttämätön lisä mihin tahansa yhteensopivaan laitteeseen. GC Ray USB-C -kaapelin lisäksi tutustu taustavalaistuihin microUSB- ja Lightning-kaapeleihin ja nauti luotettavuudesta kaikissa tilanteissa.

Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
  arrow-up
   Tekniset tiedot
   Tehoa:
   18W
   Osavaltio:
   Neu
   Tuetut lataustekniikat:
   Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP
   Väri:
   Musta
   Takuu:
   24 Monate
   Valmistaja:
   Green Cell
   Malli-:
   GC Ray
   Taustavalo:
   Ja
   palautusoikeus:
   30 Tage
   Liittimen tyyppi:
   USB - USB-C
   Pitkä:
   120 cm
   Tuotekoodi:
   KABGC06
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   ×
   comments icons

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni
   Usein Kysytyt Kysymykset
   Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?
   Katso
   Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.
   Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
   Katso
   Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!
   Onko laturissa pikalataustoimintoa?
   Katso
   On erittäin helppoa tarkistaa, onko laturissa pikalatausominaisuus - se tapahtuu, jos laitteessa on vihreä USB-liitin. Tämä on merkki siitä, että laturi lataa puhelintasi nopeasti.
   Laturin parametrit - mihin sinun tulee kiinnittää huomiota?
   Katso
   Laturia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Näistä tärkeimmät ovat: laturin teho, tulon tyyppi ja käytetyt pikalataustekniikat.
   Laturi Power Delivery -tekniikalla, mitä PD tarkoittaa?
   Katso
   Power Delivery on nopea lataustekniikka. Yksinkertaisesti sanottuna tätä versiota tukevat laturit valitsevat automaattisesti oikean latauksen yhdistetylle laitteelle, mikä takaa nopean ja tehokkaan latauksen.
   Voiko pikalataustoiminnolla varustetulla laturilla ladata tavallista matkapuhelinta?
   Katso
   Jos käytät vanhempaa matkapuhelinta, jossa ei ole pikalataustekniikkaa, sinun ei tarvitse ostaa erityistä laturia. Puhelimesi latautuu kunnolla, ja nykyaikaisissa latureissa on useita lisäominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä kaikissa tilanteissa.
   Mikä latauskapasiteetti matkapuhelimen laturissa tulisi olla?
   Katso
   Ennen kuin ostat verkkolaturin, tarkista matkapuhelimesi enimmäislatausteho (tämä parametri on annettu watteina). Kiinnitä huomiota myös laturin liittimien määrään – näin valitset laitteen, joka on kätevä käyttää. Löydät suosituimmat mallit seuraavasta linkistä: Kuinka valita oikea puhelinlaturi?
   Miten invertteri toimii?
   Katso
   Invertteri on erillinen laite, joka liitetään tupakansytyttimeen tai suoraan akkuun. Sen tehtävänä on muuntaa auton DC-järjestelmästä tuleva 12V/24V jännite 230V AC:ksi. Tästä syystä taajuusmuuttajan nimen vieressä on hyvin usein seuraava lyhenne: DC/AC.
   Millaisia invertterityyppejä on olemassa?
   Katso
   Mitä tulee autojen invertteriin, voimme erottaa kaksi päätyyppiä: puhtaat ja modifioidut siniaaltoinvertterit. Ensimmäinen on tarkoitettu laitteille, jotka vaativat jatkuvaa virtalähdettä. Tämäntyyppinen invertteri tulisi valita laitteille, kuten lämpöpumpuille, sähköliesille tai elektronisille vedenkeittimelle. Myymälästämme löytyy myös muunnettuja siniaaltoinverttereitä. Tämäntyyppinen invertteri soveltuu laitteisiin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, virtalähteisiin tai valaistukseen.

   Video