Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Invertteri Green Cell Pro -jännitemuuntaja 12V - 230V 2000W / 4000W Modifioidun siniaallon

Green Cell
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • Auton muuntaja (invertteri, taajuusmuuttaja) - mahdollistaa 230 voltin vaihtovirran AC jännitettä vaativien laitteiden liittämisen auton sähköjärjestelmään. Tarvitsetko pistorasian autossasi? Tämä tuote on sinua varten.
 • Tarvitsetko invertteriä 12 V tai 24 V järjestelmään? Haluatko käyttää tietokonetta, lamppua tai virtalähdettä? Tarvitsetko jännitteenmuuntajan leirintään tai kuorma-autoon? Ehdottomasti löydät sopivan invertterimallin GC:n valikoimasta.
 • Korkealaatuiset komponentit, sertifioitu turvallisuus, luotettavuus - nämä ovat kolme tärkeintä ominaisuutta GC:n inverttereissä. Luota asiantuntijoihin tuoreen energian toimittamisessa!
 • Jos sinulla on epäilyksiä sopivan invertterin valinnasta, käy lukemassa blogiamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Hajotamme kaikki epäilykset!
127,95 €

Määrä:

 

Invertteri
Green Cell PRO

Valitse täysi liikkuvuus

Suuret ominaisuudet pienessä paketissa

Muunnin, jota kutsutaan myös invertteriksi tai vaihtosuuntaajaksi, on laite, jonka tehtävänä on muuttaa akusta tai tupakansytyttimen pistorasiasta tuleva tasavirtajännite vaihtovirraksi ~230 V. Tämä on täsmälleen sama jännite, joka on kaikissa kotitalouksien pistorasioissa kaikkialla Euroopassa. Invertteri on loistava valinta, jos olet lähdössä automatkalle autolla, matkailuautolla tai kuorma-autolla - se antaa sinulle vapauden käyttää kaikkia tarvittavia laitteita, jotka tarvitsevat pistorasian toimiakseen.

Miksi PRO-invertteri?

Green Cell PRO -taajuusmuuttajille on ominaista huippuluokan komponenttien käyttö, mikä tekee niistä erittäin tehokkaita ja kestäviä. Tämä mahdollistaa häiriöttömän käytön aurinkosähköasennuksissa, joista on vähitellen tulossa energiastandardi muun muassa kotitalouksissa, veneissä ja retkeilyautoissa, joissa käytetään aurinkoenergiaa.

Pakkaukseen sisältyvät lisävarusteet ovat:

 • / Akkuun liitettävät kaapelit
 • / Maadoituskaapeli, jossa on krokotiilipää
 • / Käyttöohjeet

Hyvin harkittu suunnittelu

Laite on suunniteltu niin, että sen käyttö on mahdollisimman mukavaa. Invertterin etuosassa on Euroopassa käytettäviin pistokkeisiin mukautettu verkkopistorasia ja USB-portti, jonka ansiosta voimme ladata älypuhelimen, ebook reader -laitteen tai minkä tahansa muun laitteen, joka voidaan liittää USB-portin kautta.

Taajuusmuuttajan takaosassa on tuuletin, joka varmistaa laitteen asianmukaisen jäähdytyksen.

Kokonaisuus on suljettu pieneen mutta erittäin kestävään koteloon. Se on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, joten se kestää mekaanisia vaurioita ja iskuja matkan aikana. Lisäksi muunnin on käytettyjen materiaalien ansiosta erittäin kevyt.

Tärkeät parametrit

Kun etsit invertteriä, kiinnitä huomiota parametreihin, kuten jännite [V] ja teho [W]. Tämä on erittäin tärkeää, sillä jos valitsemme invertterin, jonka tulojännite on huono tai teho liian pieni, laitteemme eivät toimi.


Ensimmäinen määritettävä parametrion akun jännite, jonka on oltava täysin yhteensopiva invertterin määritellyn jännitteen kanssa. Yleisin jännite on 12 V, jota käytetään henkilöautoissa, matkailuautoissa ja joissakin kuorma-autoissa, ja 24 V, jota käytetään pääasiassa kuorma-autoissa.


Kun jännite on valittu, on päätettävä invertterin sopiva teho Tämä on tärkeä näkökohta, sillä se kertoo, kuinka monelle ja mille laitteille se pystyy syöttämään virtaa.. Jos haluat liittää haluamasi laitteen invertteriin, sinun on tarkistettava arvokilvestä, kuinka paljon se kuluttaa tehoa (jos haluat liittää useampia laitteita, tehot on laskettava yhteen). Laitteen kuluttama teho ei saa ylittää 85 % invertterin nimellistehosta! Esimerkiksi kannettavalle tietokoneelle, joka kuluttaa 100 W, ja lämmittimelle, joka kuluttaa 300 W, sopiva invertteri on sellainen, joka kuluttaa vähintään 500 W.

Miksi muunnettu siniaalto?

Muunnetun siniaallon käyttö takaa yksinkertaisen invertterisuunnittelun, joten invertterin vikaantumisprosentti on pienempi ja se on erittäin kevyt.

Älykäs tuuletin

Älykäs jäähdytystuuletinintelligente käynnistyy automaattisesti, jos käyttölämpötila ylittää sallitun tason. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sovitettu täydellisesti koteloon, mikä takaa tinkimättömän hiljaisuuden ja korkean tehokkuuden.

Hiljainen
toiminta

Korkea
suorituskyky

Erinomainen
kestävyys

Turvallisuus etusijalla

Taajuusmuuttaja on varustettu useilla tarpeellisilla turvatoiminnoilla käyttäjän ja liitettyjen laitteiden suojaamiseksi. Tämän vahvistavat CE- ja RoHS-sertifikaatit, jotka takaavat turvallisuuden.

Green Cell -invertterit on varustettu vaihdettavalla sulakkeella, joka suojaa invertteriä ja siihen liitettyjä laitteita. Sen vaihtaminen on hyvin yksinkertaista, eikä sen pitäisi aiheuttaa kenellekään ongelmia.

Suojaus
oikosulkua vastaan

Seuranta
jännite ja virta

Sisäänrakennettu
sulake

LämpösuojausYhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
  arrow-up
   Tekniset tiedot
   Osavaltio:
   Neu
   Ylikuumenemissuoja:
   Ja
   tehokkuutta:
   90%
   Väri:
   Musta
   Takuu:
   24 Monate
   Valmistaja:
   Green Cell
   Mitat:
   315x178x76mm
   Mitat asennuskiinnikkeen kanssa:
   32,7cm x 17,8cm x 7,8cm
   Paino:
   3772g
   Tulojännite:
   12V DC
   Ulostulojännite:
   230V AC
   Lähtötaajuus:
   50Hz
   Ylijännitesuojaus:
   Ja
   Käytettävä teho (jatkuva):
   2000W
   Lähtöjännitteen muoto:
   Modifizierte Sinuswelle
   Välitön suorituskyky (pulssi):
   4000W
   Sulakkeen arvo:
   30A
   Varmuuskopioiden määrä:
   6
   Virrankulutus kuormittamattomana:
   1,3A
   Tuotekoodi:
   INVGC10
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   ×
   comments icons

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni
   Usein Kysytyt Kysymykset
   Mikä invertteri sopii aurinkomoduuleille?
   Katso
   Paras ratkaisu tässä on valita erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltu aurinkoinvertteri. Alla olevan linkin mallissa on liitännät PV-moduuleille, akuille ja käytettäville laitteille. aurinko invertteri
   Mikä invertteri sähkötyökaluille?
   Katso
   Invertteriä valittaessa tärkein näkökohta on määrittää liitetyn laitteen maksimiteho. Jos haluat käyttää invertteriä jatkuvasti, käytä enintään 90 % sen jatkuvasta tehosta. Havainnollistetaan tätä yksinkertaisella esimerkillä: Jos käytät invertteriä, jonka teho on 1000 W, liitetyn laitteen enimmäisvirrankulutus ei saa ylittää 900 W.
   Mikä invertteri autoon?
   Katso
   Autosta löytyy 12 voltin tupakansytyttimen pistoke ja sellaiset invertterit ovat paras ostaa.
   Miten invertteri toimii?
   Katso
   Invertteri on erillinen laite, joka liitetään tupakansytyttimeen tai suoraan akkuun. Sen tehtävänä on muuntaa auton DC-järjestelmästä tuleva 12V/24V jännite 230V AC:ksi. Tästä syystä taajuusmuuttajan nimen vieressä on hyvin usein seuraava lyhenne: DC/AC.
   Millaisia invertterityyppejä on olemassa?
   Katso
   Mitä tulee autojen invertteriin, voimme erottaa kaksi päätyyppiä: puhtaat ja modifioidut siniaaltoinvertterit. Ensimmäinen on tarkoitettu laitteille, jotka vaativat jatkuvaa virtalähdettä. Tämäntyyppinen invertteri tulisi valita laitteille, kuten lämpöpumpuille, sähköliesille tai elektronisille vedenkeittimelle. Myymälästämme löytyy myös muunnettuja siniaaltoinverttereitä. Tämäntyyppinen invertteri soveltuu laitteisiin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, virtalähteisiin tai valaistukseen.