Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Green Cell Verkkovirtalaturi 65W GaN GC PowerGan MacBookille, iPhonelle, tabletille, Nintendo Switchille - 2x USB-C, 1x USB-A

Green Cell
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • Yleislaturi GC PowerGaN antaa virtaa kannettavalle tietokoneelle (MacBook, Lenovo, HP), tabletille (iPad, Samsung Galaxy Tab), älypuhelimelle (iPhone 13 Pro, Samsung Galaxy S22) ja muille tarvikkeille (kuulokkeet, Nintendo Switch)
 • GC PowerGaN lataa ultrabookin, tabletin ja puhelimen samanaikaisesti 65W teholla (portit: 2x USB-C PD ja 1x USB-A QC 3.0)
 • Helppo kuljettaa - GC PowerGaN on 40 % pienempi ja kevyempi kuin tavalliset laturit, joten se on aina mukana.
 • Turvallinen ja ympäristöystävällinen - GC PowerGaN on ympäristöystävällisempi ja turvallisempi kuin perinteiset laturit, koska se ei "tuhlaa" energiaa latauksen aikana syntyvän lämmön muodossa puolijohteiden (galliumnitridi - GaN) käytön ansiosta.
39,95 €

Määrä:

 

PowerNest

GC PowerGaN 65 W - yksi laturi monille laitteille

GC PowerGaN on yleislaturi, joka lataa päivittäin käyttämäsi laitteet. Anna virtaa kannettavalle tietokoneelle, ultrabookille, tabletille, puhelimelle, kuulokkeille ja muille. 65 W:n tehon ja kolmen portin (2x USB-C ja 1x USB-A) ansiosta voit ladata niitä kaikkia samanaikaisesti.

Ei enää useita latureita ja sotkeutuneita kaapeleita!

Energia pod kontrolą

Hyvin suunniteltu = käyttäjäystävällinen

Pidätkö mieluummin käytännöllisistä ja harkituista ratkaisuista? Valitsetko monikäyttöisiä laitteita, jotka on suunniteltu käyttäjää ajatellen? GC PowerGaN 65 W on verkkovirtalaturi, joka täyttää odotuksesi ja parantaa kulutuselektroniikkakokemustasi. Miksi? Yksinkertaisesti! Laitteen kompaktin koon ansiosta se toimii missä tahansa: toimistossa, kotona ja matkalla.

Energia pod kontrolą

Täydellinen matkalaturi

GC PowerGaN 65 W on matkalaturi, joka sopii täydellisesti matkustamiseen. Se on paljon pienempi kuin muut vastaavan tehoiset ratkaisut. Kompakti koko säästää tilaa matkalaukussasi - kolmen eri laturin sijaan voit ottaa mukaan yhden, joka antaa virtaa kannettavalle tietokoneelle, puhelimelle, kuulokkeille tai muulle yhteensopivalle laitteelle. Lisäksi mahdollisuus ladata useita laitteita kerralla säästää aikaa. Tunne itsesi riippumattomaksi - minne ikinä menetkin!

Korzystaj kiedy chcesz

GaN-teknologia - mitä se on ja miksi sitä pitäisi käyttää

Tähän asti laturin sisällä olevien puolijohteiden valmistukseen on käytetty piitä. Kun se korvataan galliumnitridillä, komponentit voidaan sijoittaa lähemmäs toisiaan, mikä pienentää laitteen kokoa. Tärkeää on, että GC PowerGaN 65 W -laturin suorituskyky on säilynyt. GaN-tekniikan käyttö takaa myös alhaisen tehohäviön ja suojan latauslaitteen ylikuumenemista vastaan.

Twoje potrzeby

Älykäs lataus

Virranjakelun ansiosta voit ladata liitettyjä laitteita optimaalisesti. Riippuen siitä, mitä porttia käytät, verkkolaturi säätää lataustehoa niin, että saat nopeimman ja hyödyllisimmän virran. Esimerkiksi: kun lataat kolmea laitetta samanaikaisesti, GC PowerGaN 65 W jakaa virran kolmeen itsenäiseen porttiin: USB-C Power Delivery 30 W, USB-C Power Delivery 18 W ja USB-A Ultra Charge 18 W, joten voit ladata ultrabookin, puhelimen ja kuulokkeet samanaikaisesti.

Pełna kompatybilność

Puolan malli

GC PowerGaN 65 W:n on suunnitellut Green Cellin asiantuntijatiimi. Tämä kevyt ja kompakti verkkovirtalaturi on ihanteellinen ratkaisu matkoille sekä jokapäiväiseen käyttöön. T&K-tiimi huolehti laitteen toimivuudesta ja lopullisen muotoilun esteettisyydestä. Se on moderni laturi puhelimellesi (eikä vain!), joka parantaa käyttömukavuutta merkittävästi.

Wsparcie
Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
  arrow-up
   Tekniset tiedot
   Tehoa:
   65W
   Merkintä:
   100-240 V, ~50/60 Hz, 1.7 A Max.
   USB-C-lähtö:
   5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/3.25 A (max. 65 W)
   USB-A-lähtö:
   5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 20 V/1.8 A (max. 18 W)
   Pikalataustekniikka:
   Power Delivery 3.0, PPS, Green Cell Ultra Charge
   Tuetut lataustekniikat:
   Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP
   Laturi ei toimi:
   Lenovo Yoga -laitteiden kanssa
   Ylikuumenemissuoja:
   Ja
   Väri:
   Musta; Panther black
   Takuu:
   24 Monate
   Mitat:
   92.5 x 55 x 32 mm
   Paino:
   127 g
   Ylijännitesuojaus:
   Ja
   Sertifikaatit:
   LVD, EMC, ErP, RoHS, REACH
   palautusoikeus:
   30 Tage
   Portti:
   2x USB-C, 1x USB-A
   Porttien määrä:
   3
   Tuotekoodi:
   CHARGC08
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   ×
   comments icons

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni
   Usein Kysytyt Kysymykset
   Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?
   Katso
   Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.
   Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
   Katso
   Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!
   Mikä verkkolaturi kannattaa ostaa älypuhelimeen?
   Katso
   Ennen kuin ostat verkkolaturin, tarkista matkapuhelimesi enimmäislatausteho (tämä parametri on annettu watteina). Kiinnitä huomiota myös laturin liittimien määrään – näin valitset laitteen, joka on kätevä käyttää. Löydät suosituimmat mallit seuraavasta linkistä: Kuinka valita oikea puhelinlaturi?
   Kuinka valita laturi älypuhelimelle, tabletille tai e-kirjanlukijalle?
   Katso
   Kun valitset laturia tabletille tai e-kirjanlukijalle, sinun tulee tarkistaa alkuperäisen laturin asetukset. Älypuhelimille kannattaa valita laturi ja sopiva kaapeli (Micro-USB, Lightning tai USB-C).
   Onko laturissa pikalataustoimintoa?
   Katso
   On erittäin helppoa tarkistaa, onko laturissa pikalatausominaisuus - se tapahtuu, jos laitteessa on vihreä USB-liitin. Tämä on merkki siitä, että laturi lataa puhelintasi nopeasti.
   Onko laturissa pikalataustoimintoa?
   Katso
   On erittäin helppoa tarkistaa, onko laturissa pikalatausominaisuus - se tapahtuu, jos laitteessa on vihreä USB-liitin. Tämä on merkki siitä, että laturi lataa puhelintasi nopeasti.
   Laturin parametrit - mihin sinun tulee kiinnittää huomiota?
   Katso
   Laturia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Näistä tärkeimmät ovat: laturin teho, tulon tyyppi ja käytetyt pikalataustekniikat.
   Laturi Power Delivery -tekniikalla, mitä PD tarkoittaa?
   Katso
   Power Delivery on nopea lataustekniikka. Yksinkertaisesti sanottuna tätä versiota tukevat laturit valitsevat automaattisesti oikean latauksen yhdistetylle laitteelle, mikä takaa nopean ja tehokkaan latauksen.
   Ultra Charge
   Katso
   Yksi suosituimmista pikalataustekniikoista on Ultra Charge. Tätä standardia tukevat latausportit lataavat liitetyn laitteen jopa 3,5 kertaa nopeammin kuin nykyiset standardimallit.
   Voiko pikalataustoiminnolla varustetulla laturilla ladata tavallista matkapuhelinta?
   Katso
   Jos käytät vanhempaa matkapuhelinta, jossa ei ole pikalataustekniikkaa, sinun ei tarvitse ostaa erityistä laturia. Puhelimesi latautuu kunnolla, ja nykyaikaisissa latureissa on useita lisäominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä kaikissa tilanteissa.
   Mikä latauskapasiteetti matkapuhelimen laturissa tulisi olla?
   Katso
   Ennen kuin ostat verkkolaturin, tarkista matkapuhelimesi enimmäislatausteho (tämä parametri on annettu watteina). Kiinnitä huomiota myös laturin liittimien määrään – näin valitset laitteen, joka on kätevä käyttää. Löydät suosituimmat mallit seuraavasta linkistä: Kuinka valita oikea puhelinlaturi?