Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Powerbankin hyppääjä 2500A, 74 Wh, Lokithor J401, Käynnistyskaapelin kanssa varustettu virtapankki

Lokithor
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • Mahtava hyppääjä ja virtapankki samassa. Lokithor J401 on monipuolinen hyppääjä ja virtapankki samassa laitteessa, täydellinen bensiini- ja dieselmoottoreille. Siinä on 74 Wh kapasiteetti ja 2500 A huippuvirta.
 • Nopea älypuhelimien ja tablettien lataus muutamassa minuutissa käyttämällä USB-C (enintään 100 W) ja USB-A (enintään 18 W) portteja. Pysy ajan tasalla 3.75 tuuman näytön avulla, joka näyttää varoitukset ja lataustilatiedot.
 • Pitkä akun käyttöikä. 74 Wh akku mahdollistaa auton käynnistämisen noin 60 kertaa yhdellä latauksella, ja lepotila kestää jopa 24 kuukautta, kuluttaen vain 0,21 mAh.
 • Turvallinen käyttö. Varustettu kattavilla suojauksilla, mukaan lukien ylikuormitus- ja ylijännitesuojaus. Sisältää puristimet, USB-USB-C-kaapelin, USB-C-USB-C-kaapelin ja 12 voltin sovittimen.
169,95 €

Määrä:

 

Lokithor J401 - Powerbank ja käynnistyskaapeli yhdessä laitteessa

Mitä on auton käynnistyskaapeli?

Auton käynnistyskaapeli on korvaamaton työkalu jokaiselle kuljettajalle. Tämä kompakti, kannettava laite mahdollistaa auton moottorin nopean ja helpon käynnistämisen tyhjentyneellä akulla. Hyppääjätekniikan ansiosta sinun ei tarvitse enää huolehtia tilanteista, joissa auto ei tottele. Sinun tarvitsee vain liittää hyppääjäkaapeli akkuun, ja voimakas käynnistysvirta palauttaa liikkuvuutesi silmänräpäyksessä. Unohda ongelmat käynnistimen tai muiden kuljettajien avun käytön kanssa. Sijoita auton käynnistyskaapeliin ja varmista, ettet enää koskaan jää tielle autosi kanssa.

Käynnistyskaapeli, jossa on virtapankin toiminto autollesi. Unohda tyhjä akku autossasi!

Etsitkö käytännöllistä ja monipuolista ratkaisua autollesi? Lokithor J401 on hyppääjä, joka sopii lähes kaikkiin ajoneuvoihin. Laite on täydellinen bensiinimoottoreille, joiden tilavuus on enintään 8,5 l, sekä dieselmoottoreille, joiden tilavuus on enintään 6,5 l. Sen kapasiteetti on 74 Wh ja huippuvirta on 2500 A. Lisäksi J401: ssä on taskulamppu, joka helpottaa laitteen käyttöä pimeässä. Pakkauksessa on myös 12 V adapteri ja kaksi kaapelia: USB-A USB-C: lle ja USB-C USB-C: lle.

Hyppääjä, jossa on virtapankin toiminto ja näyttö

Kestävä akku

J401 on varustettu kestävällä 74 Wh akulla, mikä tarkoittaa pitkää käyttöaikaa. Yhdellä latauksella voit käynnistää auton noin 60 kertaa. Lisäksi laite pysyy valmiustilassa noin 24 kuukautta ja kuluttaa vain 0,21 mAh. Tämä tarkoittaa, ettet tarvitse liian usein latausta.

Hyppääjä, jossa on virtapankin toiminto ja näyttö

Nopea lataus

J401 ei ole vain hyppääjä, vaan myös toimiva virtapankki. Voit käyttää sitä älypuhelimen tai tabletin virran uusimiseen. Noin 3 minuutin kuluttua laite on valmis käyttöön. Lokithorissa on USB-C-portti, joka lataa enintään 100 W:lla, ja USB-A-portti, joka käyttää 18 W:n tehoa. Tuloksena laitteesi on valmis uuteen työhön noin 1,25 tunnissa.

Hyppääjä, jossa on virtapankin toiminto ja näyttö

Monipuoliset suojaukset

Turvallisuus on tärkeä näkökohta elektronisille laitteille. Lokithor J401-hyppääjä on varustettu monipuolisilla suojauksilla, joten voit olla varma, että sen käyttö on täysin turvallista. Tuotteessa on suojaus ylikuormitusta, oikosulkua, ylijännitettä, väärää polarisaatiota, ylilatausta, korkeaa/alhaista lämpötilaa jne.

Hyppääjä, jossa on virtapankin toiminto ja näyttö

Sisäänrakennettu näyttö

Lokithor-hyppääjässä on selkeä 3,75 tuuman näyttö, joka tarjoaa helpon pääsyn tietoihin. Siitä voit lukea varoituksen väärästä polarisaatiosta tai liian korkeasta/matalasta lämpötilasta sekä jännitteen arvon. Lisäksi se tarjoaa nopean latauksen ilmaisimen.

Lokithor J401 on laite, joka yhdistää hyppääjän ja virtapankin toiminnot. Se on täydellinen ratkaisu jokaiselle kuljettajalle, joka haluaa varmistaa, että voi aina käynnistää autonsa ja ladata laitteensa.

Hyppääjä, jossa on virtapankin toiminto ja näyttö

Paketti sisältää:

● Hyppääjä/Virtapankki
● Puristimet x2
● USB-USB-C-kaapeli
● USB-C-USB-C-kaapeli
● 12 V adapteri
● Käyttöohje

Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
  arrow-up
   Tekniset tiedot
   kapasiteettia:
   20000 mAh
   Tehoa:
   100W
   Akun jännite:
   12V
   USB-C-lähtö:
   5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
   USB-A-lähtö:
   5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max)
   Osavaltio:
   Neu
   Väri:
   Musta
   Takuu:
   12 Monate
   Valmistaja:
   Lokithor
   Mitat:
   24,9 x 14,2 x 10,3 cm
   Paino:
   1,77 kg
   Malli-:
   J401
   LED taskulamppu:
   Kyllä
   Tulojännite:
   DC: 12V/5A (60 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
   Ulostulojännite:
   USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
   Työskentelylämpötila:
   von -20°C bis 50°C
   Säilytyslämpötila:
   von -20°C bis 50°C
   Lisätoiminnot:
   IP68 vedenpitävä
   Vakiovarustus:
   1400A
   Huippuvirtausvirta:
   2500A
   Latauslämpötila:
   0°C - 45°C
   Tuotekoodi:
   J401
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   ×
   comments icons

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni
   Usein Kysytyt Kysymykset
   Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
   Katso
   On mahdollista käyttää suurempikapasiteettisia akkuja. Akun kapasiteetti ilmaistaan maileina ampeeritunteina (mAh), mitä suurempi kapasiteetin arvo, esim. 3000 mAh, sitä pidempi työaika voidaan saavuttaa yhdellä akun latauksella, mikä lisää liikkuvuuttamme ja tehokkuuttamme.
   Kuinka valita tehopankki?
   Katso
   1. Puhelimen akun kapasiteetti Tärkein asia, joka meidän on tarkistettava, on puhelimiemme akun kapasiteetti ja se voi vaihdella hieman yli 1000 mAh:sta jopa 4000 mAh:iin. Huomaa, että latauksen aikana tapahtuu väistämätön energian menetys, mikä voi heikentää tehopankin todellista suorituskykyä jopa 75 %. Tämä on täysin luonnollinen ilmiö, ja se on otettava huomioon.
   2. Älypuhelimen virtapankki - mitä parametreja tulisi ottaa huomioon? Jos sinulla on puhelin, joka mahdollistaa nopean latauksen, kannattaa valita virtalähde, joka tukee 2.1A- tai QC 3.0 -latausta, jolloin voit ladata jopa kaksi kertaa nopeammin muihin malleihin verrattuna. Huomaa kuitenkin, että jos puhelin ei ole yhteensopiva sen kanssa, pikalatausvaihtoehdosta ei ole meille hyötyä.
   Mikä on Ultra Charge?
   Katso
   Ultra Charge -pikalataus perustuu kolmeen latausprofiiliin - 5/9/9/12V. Riippuen siitä, minkä laitteen liität, voit olla varma, että oikea latausjännite on valittu ja intensiteetti on mahdollisimman korkea. Tekniikka takaa turvallisen ja nopean latauksen kytketystä laitteesta riippumatta. Ultra Chargen avulla voimme ladata useimmat älypuhelimet 0-100% 1-1,5 tunnissa.
   Onko virtapankkiin kytketty kaapeli?
   Katso
   Jokaisen virtalähteen mukana tulee USB-Micro-USB- tai USB-C-kaapeli (katso tekniset tiedot), jolla voidaan ladata virtalähde ja jos puhelimessa on sopiva pistorasia, sen voi myös ladata tämän kaapelin kautta.