Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Green Cell LiFePO4 akku 172Ah 12.8V 2200Wh Litium-rauta-fosfaattisatula matkailuautoon, veneeseen, RS485 / RJ45-portit

Green Cell
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • Kevyempi ja pidempi käyttöikä - LiFePO4 172Ah -akku painaa noin 26kg vähemmän kuin sen lyijyhappoakku, sen käyttökapasiteetti on 100% ja se sopii sykliseen käyttöön ja syväpurkaukseen.
 • Pidempi käyttöikä - yli 2000 sykliä latausta varten 85 %, mikä takaa yli 10 vuoden käyttöiän ja alhaisen itsepurkauksen ansiosta jopa vuoden käyttämättömyyden jälkeen akku on täysin toimintakuntoinen.
 • Tehokkaat nanofosfaattikennot mahdollistavat suurten lataus- ja purkausvirtojen käytön, ja käyttölämpötila-alue -10°C - 55°C mahdollistaa niiden käytön matkailuautoissa ja veneissä , sähkö- tai aurinkosähkövaunut
 • Turvallisuus - Fosfaattiakuilla on erinomainen lämpö- ja kemiallinen stabiilius. Kevytmetalleista valmistettuja ne ovat myrkyttömät ja saastuttavat. Niiden kierrätys on yksinkertaista ja edullista.
939,95 €

Määrä:

 

Green Cell

LiFePO4 Akku

Mikä on LiFePO4-Akku?

LiFePO4 on litium-rauta-fosfaattiakku, joka tarjoaa merkittäviä etuja muihin teknologioihin verrattuna.

Pitkän käyttöiän, yli 2000 syklin ansiosta ne tarjoavat meille yli 10 vuoden käytön, korkean virranhyötysuhteen ja yli 3 kertaa vähemmän painon b> kuin vastaava happoteknologiassa - lyijyhappo sopii erinomaisesti virtalähteeksi matkailuautoihin, veneisiin, sähköajoneuvoihin tai aurinkosähköjärjestelmiin.

Älykäs pitkän aikavälin ratkaisu

Korkeammasta hinnasta huolimatta LiFePO4 -akuille on ominaista huomattavasti alhaisemmat käyttökustannukset, mikä tarkoittaa, että osto maksaa itsensä takaisin erittäin nopeasti. LiFePO4 käyttöiän aikana maksaa yli 100% vähemmän kuin tavallinen AGM-akku, joten se on kannattava investointi ja älykäs pitkän aikavälin ratkaisu.

Taulukossa on vertailu akkujen kokonaisomistuskustannuksista 12V 100Ah.

Korkein energialuokka

LiFePO4 -akut tarjoavat suuremman energiatiheyden kuin markkinoilla olevat lyijyakut. Muistiefektiä ei ole, joka pienentäisi akun todellista kapasiteettia käytön mukana, ja itsepurkautuminen on pientä, joten akun lataaminen ei aiheuta ongelmia. Akuissa on myös jatkuva purkausjännite, mikä tekee niistä markkinoiden turvallisimpia akkuja.

Litium-rauta-fosfaattiakkua ostettaessa meidän ei tarvitse huolehtia huollosta, sitä ei tarvita. Kaikki akut menettävät energiaa luonnollisesti, kun ne ovat tyhjäkäynnillä. LiFePO4 avulla tämä hävikki on minimoitu, mikä varmistaa, että saat energiaa aina, kun sitä tarvitset.

Lukemattomia käyttöjä

LiFePO4 -akut on suunniteltu helpottamaan pääsyä tehokkaaseen energialähteeseen, joka kestää vaikeimmissakin olosuhteissa. Nanofosfaattiteknologia varmistaa lämpö- ja kemiallisen stabiilisuuden, joten lämpötila ei merkittävästi vaikuta niiden suorituskykyyn. Ne voivat toimia tehokkaasti laajalla lämpötila-alueella -10°C - 55°C säilyttäen samalla korkean kapasiteetin.

Niitä käytetään muun muassa sähköautojen akkuina, joissa korkean purkausnopeuden ansiosta ne selviävät täydellisesti autojen käynnistyksestä ja takaavat vakaan ja pitkäkestoisen ajon. Niitä käytetään myös silloin, kun energialähteen koko ja paino ratkaisevat - matkailuautoissa, sähköveneissä tai pyörätuoleissa. Niitä käytetään myös aurinkosähkössä, josta on vähitellen tulossa kotitalouksien ja jopa kokonaisten kiinteistöjen energiastandardi.

Sinun ja akkusi turvallisuu

Akut on varustettu korkealuokkaisella BMS -järjestelmällä (Battery Management System). Tämän järjestelmän tehtävänä on valvoa kennojen jännitettä ja lämpötilaa sekä latauksen että purkamisen aikana. Jos vaaralliset arvot ylittyvät, järjestelmä katkaisee virransyötön ja varmistaa näin akun, kytkettyjen laitteiden ja ennen kaikkea käyttäjän turvallisuuden!

LiFePO4-akut ovat paljon turvallisempia kuin litium-ion (litium-on) -ratkaisut, mutta samalla niille on tunnusomaista huomattavasti parempi lämmönkestävyys, kestävyys vaihteleville sääolosuhteille tai suurelle lataukselle, mikä tekee niistä erinomaisen Tarjous kaikille asiakkaille, jotka odottavat vuosia huoltovapaata toimintaa.

/ Paljon kestävämpi ja turvallisempi kuin litiumionikennot

/ Toisin kuin lyijyhappovastineet, ne eivät päästä vaarallisia kaasuja, eivätkä ole vaaraa altistua syövyttäville elektrolyyteille.

Laaja valikoima LiFePO4-akkua Green Cell!

Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
  arrow-up
   Tekniset tiedot
   kapasiteettia:
   172Ah
   Jännitystä:
   12.8V
   Osavaltio:
   Neu
   Takuu:
   24 Monate
   Valmistaja:
   Green Cell
   Mitat:
   370x370x160mm
   Paino:
   28kg
   Tyyppi:
   LiFePO4
   Työskentelylämpötila:
   -10 °C - 55 °C
   Säilytyslämpötila:
   0 °C - 45 °C (60–80 % SOC)
   elinvoimaa:
   Yli 2000 sykliä DoD 85 %:lla
   Terminaali:
   M8
   Sisäinen vastus:
   ≦ 6mΩ
   palautusoikeus:
   30 Tage
   Yhteensä energiaa:
   2200Wh
   Vakiovarustus:
   200A
   Huippuvirtausvirta:
   350A
   Normaali latausvirta:
   86A
   Latauslämpötila:
   0°C - 45°C
   Sarjaliitäntä:
   Ei
   Rinnakkaisliitäntä:
   Ei
   Tuotekoodi:
   CAV03
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   ×
   comments icons

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni
   ladata

   Katalogkarte CAV03

   Datenblatt für die Lifepo4-Batterie

   ladata (108.89k)
   Usein Kysytyt Kysymykset
   Mikä akku leluautoon?
   Katso
   AGM-geeliakkuja käytetään yleisimmin leluautoissa. Suurin osa niistä on mitat 151 x 65 x 95 mm ja niiden jännite on 12 V. Valikoimastamme löydät monia Green Cell AGM VRLA -akkuja, jotka täyttävät nämä kriteerit. Siksi löydät helposti oikeat laitteet, jotka voivat pidentää lapsesi leikkiaikaa!
   Mikä on AGM-akku?
   Katso
   Akkumme ovat AGM VRLA -akkuja. Mitä tuo tarkoittaa? Elektrolyytti on kapseloitu lasikuituerottimiin eikä geeliydy.
   Mikä akku asuntoautoon?
   Katso
   Asuntoauton akkujen tulee olla korkean kapasiteetin. Valikoimastamme löydät AGM-akut, joiden kapasiteetti on jopa 200 Ah, jotka takaavat ongelmattoman toiminnan vaikeimmissakin olosuhteissa.
   Kuinka valita LiFePO4-akku ja miten sitä käytetään oikein?
   Katso
   LiFePO4-akut ovat laitteita, jotka sopivat erittäin hyvin veneiden, huviveneiden tai aurinkosähköjärjestelmien akuiksi.
   Mitä sinun tulee tietää oikean akun valinnassa:
   - LiFePO4-akun jännite on 12,8 V,
   - Sitä ei saa kytkeä sarjaan tai rinnan muiden akkujen kanssa sisäänrakennetun BMS:n (Battery Management System) vuoksi.
   LiFePO4-akun pisin käyttöikä voidaan saavuttaa varmistamalla, että se toimii sille sopivassa lämpötilassa, -10 - +45 celsiusastetta.
   Akku huviveneeseen, purjeveneeseen tai veneeseen - kuinka valita?
   Katso
   LiFePO4-akut ovat laitteita, jotka sopivat erittäin hyvin veneiden, huviveneiden tai aurinkosähköjärjestelmien akuiksi.
   Mitä sinun tulee tietää oikean akun valinnassa:
   - LiFePO4-akun jännite on 12,8 V,
   - Sitä ei saa kytkeä sarjaan tai rinnan muiden akkujen kanssa sisäänrakennetun BMS:n (Battery Management System) vuoksi.
   LiFePO4-akun pisin käyttöikä voidaan saavuttaa varmistamalla, että se toimii sille sopivassa lämpötilassa.
   Mitä eroa on AGM- ja LiFePO4-akuilla?
   Katso
   Suurin ero AGM- ja LiFePO4-akun välillä on se, että AGM - on ryhmä geeliakkuja ja akkuja, joissa on AGM (Absorbent Glass Mat) -tekniikkaa, kutsutaan VRLA:ksi (Valve Regulated Lead). Perinteisiin akkuihin verrattuna AGM-akkujen käyttöikä ja jaksojen lukumäärä on jopa neljä kertaa pidempi. Tämä johtuu edellä mainitun lasikuitumateriaalin käytöstä näiden tuotteiden valmistuksessa. Litium Iron Fosphate (alias LiFePO4) akut. Sen rakenne koostuu neljästä sarjaan kytketystä solusta. Jokainen kenno toimii 3,2 V jännitteellä, jolloin kokonaisjännite on 12,8 V. Yksi tämäntyyppisten akkujen tärkeimmistä elementeistä on elektroninen hallintajärjestelmä (BMS).
   Voiko akun kapasiteetti (Ah) olla suurempi?
   Katso
   On täysin mahdollista käyttää suuremman kapasiteetin akkuja. Akun kapasiteetti on ilmoitettu ampeeritunteina (Ah). Mitä suurempi kapasitanssiarvo, esim. B. 80 Ah, sitä pidempään voit työskennellä yhdellä akun latauksella, mikä lisää liikkuvuuttasi ja itsenäisyyttäsi.
   Mikä akku kannattaa valita ponttoniin?
   Katso
   Kun valitset ponttonillesi oikeaa akkua, sinun tulee kiinnittää huomiota mittoihin ja painoon. Ponttoni on tyypillisesti paljon kevyempi kuin tavallinen vene, joten liian painava akku voi hidastaa toimintaa merkittävästi. Ratkaisuna on valita LIFEPO4-akku, joka innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta on huomattavasti kevyempi kuin perinteiset geeliakut ja siksi jopa helpompi kuljettaa. LIFEPO4:n kestävyys ja luotettavuus tekevät niistä täydellisen akun ponttoneihin ja moniin muihin ajoneuvoihin, ei vain vesikulkuneuvoihin.
   Mikä akku matkailuautoani?
   Katso
   Litiumrautafosfaattiakuille (tunnetaan myös nimellä LiFePO4) on korkea energiatiheys ja alhainen itsepurkautuminen, ja siksi ne ovat erittäin suosittuja matkailuautojen omistajien keskuudessa. Niiden etuja ovat: alhainen purkausnopeus, suuri kapasiteetti, ei muistiefektiä, pitkä käyttöikä ja kyky työskennellä äärimmäisissä lämpötiloissa (-10 - +45 astetta).

   Video

   Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
   OK