Etsi jotain itsellesi

Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
Omat laitteet

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
Valittu laite:

Valittu laite:

Green Cell LiFePO4 -akku 12Ah 12,8V 153,6Wh Litium-rautafosfaatti pyörätuoliin, vesilaitteet, skootteri

Green Cell
Varastossa.
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • Kevyempi ja pidempi käyttöikä - LiFePO4 12Ah-akku painaa noin 2kg vähemmän kuin sen lyijyhappoakku, sen käyttökapasiteetti on 100% ja se sopii sykliseen käyttöön ja syväpurkaukseen.
 • Pidempi käyttöikä - yli 2000 sykliä latausta varten 85%, mikä takaa yli 10 vuoden käyttöiän ja alhaisen itsepurkauksen ansiosta jopa vuoden käyttämättömyyden jälkeen akku on täysin toimintakuntoinen.
 • Tehokkaat nanofosfaattikennot mahdollistavat suurten lataus- ja purkausvirtojen käytön, ja käyttölämpötila-alue -10°C - 55°C mahdollistaa niiden käytön matkailuautoissa ja veneissä , sähkö- tai aurinkosähkövaunut
 • Turvallisuus - Fosfaattiakuilla on erinomainen lämpö- ja kemiallinen stabiilius. Kevytmetalleista valmistettuja ne ovat myrkyttömät ja saastuttavat. Niiden kierrätys on yksinkertaista ja edullista.
119,95 €

Määrä:

 
akumulator do silników zaburtowych

Laaja valikoima LiFePO4-akkua Green Cell!

Green Cell

LiFePO4 Akku

Mikä on LiFePO4-Akku?

LiFePO4 on litium-rauta-fosfaattiakku, joka tarjoaa merkittäviä etuja muihin teknologioihin verrattuna.

Pitkän käyttöiän, yli 2000 syklin ansiosta ne tarjoavat meille yli 10 vuoden käytön, korkean virranhyötysuhteen ja yli 3 kertaa vähemmän painon b> kuin vastaava happoteknologiassa - lyijyhappo sopii erinomaisesti virtalähteeksi matkailuautoihin, veneisiin, sähköajoneuvoihin tai aurinkosähköjärjestelmiin.

Älykäs pitkän aikavälin ratkaisu

Korkeammasta hinnasta huolimatta LiFePO4 -akuille on ominaista huomattavasti alhaisemmat käyttökustannukset, mikä tarkoittaa, että osto maksaa itsensä takaisin erittäin nopeasti. LiFePO4 käyttöiän aikana maksaa yli 100% vähemmän kuin tavallinen AGM-akku, joten se on kannattava investointi ja älykäs pitkän aikavälin ratkaisu.

Taulukossa on vertailu akkujen kokonaisomistuskustannuksista 12V 100Ah.

Korkein energialuokka

LiFePO4 -akut tarjoavat suuremman energiatiheyden kuin markkinoilla olevat lyijyakut. Muistiefektiä ei ole, joka pienentäisi akun todellista kapasiteettia käytön mukana, ja itsepurkautuminen on pientä, joten akun lataaminen ei aiheuta ongelmia. Akuissa on myös jatkuva purkausjännite, mikä tekee niistä markkinoiden turvallisimpia akkuja.

Litium-rauta-fosfaattiakkua ostettaessa meidän ei tarvitse huolehtia huollosta, sitä ei tarvita. Kaikki akut menettävät energiaa luonnollisesti, kun ne ovat tyhjäkäynnillä. LiFePO4 avulla tämä hävikki on minimoitu, mikä varmistaa, että saat energiaa aina, kun sitä tarvitset.

Lukemattomia käyttöjä

LiFePO4 -akut on suunniteltu helpottamaan pääsyä tehokkaaseen energialähteeseen, joka kestää vaikeimmissakin olosuhteissa. Nanofosfaattiteknologia varmistaa lämpö- ja kemiallisen stabiilisuuden, joten lämpötila ei merkittävästi vaikuta niiden suorituskykyyn. Ne voivat toimia tehokkaasti laajalla lämpötila-alueella -10°C - 55°C säilyttäen samalla korkean kapasiteetin.

Niitä käytetään muun muassa sähköautojen akkuina, joissa korkean purkausnopeuden ansiosta ne selviävät täydellisesti autojen käynnistyksestä ja takaavat vakaan ja pitkäkestoisen ajon. Niitä käytetään myös silloin, kun energialähteen koko ja paino ratkaisevat - matkailuautoissa, sähköveneissä tai pyörätuoleissa. Niitä käytetään myös aurinkosähkössä, josta on vähitellen tulossa kotitalouksien ja jopa kokonaisten kiinteistöjen energiastandardi.

Sinun ja akkusi turvallisuu

Akut on varustettu korkealuokkaisella BMS -järjestelmällä (Battery Management System). Tämän järjestelmän tehtävänä on valvoa kennojen jännitettä ja lämpötilaa sekä latauksen että purkamisen aikana. Jos vaaralliset arvot ylittyvät, järjestelmä katkaisee virransyötön ja varmistaa näin akun, kytkettyjen laitteiden ja ennen kaikkea käyttäjän turvallisuuden!

LiFePO4-akut ovat paljon turvallisempia kuin litium-ion (litium-on) -ratkaisut, mutta samalla niille on tunnusomaista huomattavasti parempi lämmönkestävyys, kestävyys vaihteleville sääolosuhteille tai suurelle lataukselle, mikä tekee niistä erinomaisen Tarjous kaikille asiakkaille, jotka odottavat vuosia huoltovapaata toimintaa.

/ Paljon kestävämpi ja turvallisempi kuin litiumionikennot

/ Toisin kuin lyijyhappovastineet, ne eivät päästä vaarallisia kaasuja, eivätkä ole vaaraa altistua syövyttäville elektrolyyteille.

Lisää jännitettä - kytkeminen sarjaan

Mahdollisuuden ansiosta kytkeä akut sarjaan, pystymme saamaan korkeamman jännitteen säilyttäen samalla kapasiteetin. Green Cellin LiFePO4-akut mahdollistavat jopa 2 kappaleen (25,6 V) sarjojen rakentamisen, mikä sopii täydellisesti UPS:iin, veneisiin, autoihin ja muihin sähköajoneuvoihin

Lisää kapasiteettia - Rinnakkais

Energian kysynnän kasvaessa voimme kytkeä useampia akkuja rinnakkain ja saada käytännössä minkä tahansa suuren kapasiteetin. Esimerkiksi 20Ah:n varaston saamiseksi voimme yhdistää esimerkiksi kaksi 10Ah:n akkua.

Kun kytketään sarjaan ja rinnan, seuraavat ehdot on ehdottomasti täytettävä:

/ Akun kapasiteetti on sama

/ Akut ovat aivan uusia

/ Akut on ladattu täyteen (maksimiero <0,3V)

/ Ne on asennettava asianmukaisesti valtuutetun henkilöstön toimesta

akumulator do silników zaburtowych

Laaja valikoima LiFePO4-akkua Green Cell!

Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
   Tekniset tiedot
   kapasiteettia:
   12Ah
   jännitystä:
   12.8V
   Solun tyyppi:
   Lieriömäinen
   Osavaltio:
   Neu
   Takuu:
   24 Monate
   Valmistaja:
   Green Cell
   Mitat:
   151x99x95mm
   paino:
   1.46kg
   Tyyppi:
   LiFePO4
   Työskentelylämpötila:
   -10 °C - 55 °C
   Säilytyslämpötila:
   0 °C - 45 °C (60–80 % SOC)
   elinvoimaa:
   Yli 2000 sykliä DoD 85 %:lla
   Terminaali:
   Faston 250 (F2)
   Sisäinen vastus:
   ≤67mΩ
   palautusoikeus:
   30 Tage
   Yhteensä energiaa:
   153,6Wh
   Vakiovarustus:
   12A
   Huippuvirtausvirta:
   24A
   Normaali latausvirta:
   6A
   Latauslämpötila:
   0°C - 45°C
   Tuotekoodi:
   CAV08
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Mielipiteesi:
   ×

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni

   Video

   Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
   OK