Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Kaapeli Micro USB 1,2m Green Cell Power Stream, pikalatauksella, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • GC PowerStream USB -A -kaapeli - Micro -USB, 120 cm pitkä - pikalataus ja tiedonsiirto, suunniteltu vastaamaan vaativimpien käyttäjien odotuksiin
 • Quick Charge 3.0-, GC Ultra Charge-, Samsung AFC-, Huawei FCP / SCP -pikalatausstandardien ja 480 Mps: n tiedonsiirron tuen ansiosta kaapeli on ihanteellinen laitteille, joissa on mikro -USB -portti
 • GC Power Stream takaa täydellisen toiminnan kaikilla laitteilla , joissa on mikro -USB. Unohda ei -sertifioitujen lisävarusteiden ongelmat - kytke ja käytä
 • GC Power Streamin vertaansa vailla oleva kestävyys on seurausta erittäin kulutusta kestävän verkon ja metallikansien käytöstä, jotka suojaavat tehokkaasti molempia liittimiä rikkoutumiselta
19,95 €

Määrä:

 

GC PowerStream

GC PowerStream

USB-A -Micro USB

Pikalataus

Pikalataus 3.0- ja Ultra Charge -pikalataustekniikkaa tukemalla voimme ladata älypuhelimen jopa kolme kertaa nopeammin. Pikalatauksen kanssa yhteensopivalla kaapelilla on yhtä tärkeä rooli kuin laturilla tai puhelimen protokollalla.

Valitse oikea pituus

GC PowerStream microUSB -kaapeli on suunniteltu niin, että se tarjoaa laitteillesi nopeinta mahdollista latausta sekä poikkeuksellista kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät GC PowerStream -kaapelista nopeasti ykkösvalintasi. Tarjolla on kolme eri pituutta tarpeidesi mukaan.

Lyömätön kestävyys

GC PowerStream microUSB -kaapelin punos on valmistettu kestävistä polypropyleenilangoista, jotka eivät ainoastaan näytä tyylikkäältä vaan myös suojaavat kaapelia kulumiselta ja taivutukselta. Kaapelissa kulkevien kevlar-kuitujen käyttö estää kaapelin katkeamisen, ja monitasoinen kaapelivaippa takaa kaapelin täydellisen toiminnan.

Yhteensopivuus

GC PowerStream -kaapeli tukee pikalataustekniikkaa, kuten Quick Charge 3.0:a, GC Ultra Chargea tai Samsung AFC:tä, ja se sopii täydellisesti minkä tahansa mikro-USB-portilla varustetun laitteen lataamiseen. Käytitpä sitten älypuhelimia, joissa on tämä liitintyyppi, tabletteja, kuulokkeita tai muita laitteita, joissa on mikro-USB-liitin - GC PowerStream on täydellinen kumppani lataamiseen kotona ja matkalla.

Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
  arrow-up
   Tekniset tiedot
   Osavaltio:
   Neu
   Tuetut lataustekniikat:
   QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP
   Väri:
   Musta
   Takuu:
   24 Monate
   Valmistaja:
   Green Cell
   Malli-:
   GC PowerStream
   Taustavalo:
   Ei
   Liittimen tyyppi:
   USB - Micro USB
   Pitkä:
   120 cm
   Tuotekoodi:
   KABGC20
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   ×
   comments icons

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni
   Usein Kysytyt Kysymykset
   Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?
   Katso
   Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.
   Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
   Katso
   Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!
   Onko laturissa pikalataustoimintoa?
   Katso
   On erittäin helppoa tarkistaa, onko laturissa pikalatausominaisuus - se tapahtuu, jos laitteessa on vihreä USB-liitin. Tämä on merkki siitä, että laturi lataa puhelintasi nopeasti.
   Laturin parametrit - mihin sinun tulee kiinnittää huomiota?
   Katso
   Laturia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Näistä tärkeimmät ovat: laturin teho, tulon tyyppi ja käytetyt pikalataustekniikat.
   Laturi Power Delivery -tekniikalla, mitä PD tarkoittaa?
   Katso
   Power Delivery on nopea lataustekniikka. Yksinkertaisesti sanottuna tätä versiota tukevat laturit valitsevat automaattisesti oikean latauksen yhdistetylle laitteelle, mikä takaa nopean ja tehokkaan latauksen.
   Voiko pikalataustoiminnolla varustetulla laturilla ladata tavallista matkapuhelinta?
   Katso
   Jos käytät vanhempaa matkapuhelinta, jossa ei ole pikalataustekniikkaa, sinun ei tarvitse ostaa erityistä laturia. Puhelimesi latautuu kunnolla, ja nykyaikaisissa latureissa on useita lisäominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä kaikissa tilanteissa.
   Mikä latauskapasiteetti matkapuhelimen laturissa tulisi olla?
   Katso
   Ennen kuin ostat verkkolaturin, tarkista matkapuhelimesi enimmäislatausteho (tämä parametri on annettu watteina). Kiinnitä huomiota myös laturin liittimien määrään – näin valitset laitteen, joka on kätevä käyttää. Löydät suosituimmat mallit seuraavasta linkistä: Kuinka valita oikea puhelinlaturi?
   Miten invertteri toimii?
   Katso
   Invertteri on erillinen laite, joka liitetään tupakansytyttimeen tai suoraan akkuun. Sen tehtävänä on muuntaa auton DC-järjestelmästä tuleva 12V/24V jännite 230V AC:ksi. Tästä syystä taajuusmuuttajan nimen vieressä on hyvin usein seuraava lyhenne: DC/AC.
   Millaisia invertterityyppejä on olemassa?
   Katso
   Mitä tulee autojen invertteriin, voimme erottaa kaksi päätyyppiä: puhtaat ja modifioidut siniaaltoinvertterit. Ensimmäinen on tarkoitettu laitteille, jotka vaativat jatkuvaa virtalähdettä. Tämäntyyppinen invertteri tulisi valita laitteille, kuten lämpöpumpuille, sähköliesille tai elektronisille vedenkeittimelle. Myymälästämme löytyy myös muunnettuja siniaaltoinverttereitä. Tämäntyyppinen invertteri soveltuu laitteisiin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, virtalähteisiin tai valaistukseen.