Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Sarja 3x Kaapeli Lightning 30cm, 120cm, 200cm LED Green Cell Ray, pikalatauksella Apple iPhoneen

Green Cell
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • Sarja, jossa on kolme GC Ray USB -A - Lightning -kaapelit , joiden pituus on 30 cm, 120 cm ja 200 cm - nopea lataus, nopea tiedonsiirto ja kestävyys kolmessa eri versiossa helppokäyttöisyyden vuoksi
 • Lightning -liittimen herkkä, valkoinen valaistus ja LED -diodi mahdollistavat GC Ray -laitteen yhdistämisen laitteeseen helposti vuodenajasta tai olosuhteista riippumatta. Unohda kaapeleiden etsiminen pimeässä!
 • Apple 2.4A: n tuen ansiosta pikalatauskaapeli ja 480 Mps tiedonsiirtokaapeli sopivat täydellisesti nykyaikaisiin laitteisiin, joissa on Lightning -liitin
 • Kestävä joka tuumalla - koko kaapelin pituus on suojattu kestävillä ja moderneilla materiaaleilla
23,95 €

Määrä:

 

Kaapelisarja GC Ray

Kolmen GC Ray Lightning -kaapelin sarja, jonka pituudet ovat 30 cm, 120 cm ja 200 cm, tarjoaa paitsi nopeinta mahdollista latausta laitteillesi, myös poikkeuksellista kestävyyttä ja mukavuutta. Tyylikäs muotoilu, laadukkaat materiaalit ja pehmeä valkoinen taustavalo liittimessä tekevät GC Ray -kaapelista nopeasti ensimmäisen valintasi.


USB - Lightning

Pikalataus

Poikkeuksellinen
kestävyys

Erinomainen muotoilu

Jotta GC Ray Lightning -kaapelit olisivat mahdollisimman käteviä, olemme yhdistäneet ne kolmen käytännöllisen pituisen kaapelin yleissarjaan. Kaapeleissa on myös pehmeä valkoinen taustavalo Lightning-liittimessä. Näin ne on helppo löytää ja yhdistää laitteeseen pimeässä. Moniporttilaturiin kytkettynä ne näyttävät hyvin futuristisilta.


LED-taustavalo

Tarkka
käsittely

Käytännön
pituudet

Täysin yhteensopiva

GC Ray -kaapeli tukee Applen 2,4 A:n pikalataustekniikkaa, joten se on ihanteellinen kaikkien Apple-liittimellä varustettujen Apple-laitteiden lataamiseen. Käytitpä sitten uusimpia iPhone-älypuhelimia, kuten 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE, tai iPad-tabletteja, GC Ray on täydellinen kumppani, kun lataat kotona tai matkalla.

Pikalataus

Tukemalla Applen 2,4A-pikalataustekniikkaa voimme ladata älypuhelimen jopa kolme kertaa nopeammin. Pikalatauksen kanssa yhteensopivalla kaapelilla on yhtä tärkeä rooli kuin laturin tai puhelimen protokollalla.

Lyömätön kestävyys

GC Ray Lightning -kaapelin punos on valmistettu kestävistä polypropyleenilangoista, jotka eivät ainoastaan näytä tyylikkäältä, vaan myös suojaavat kaapelia naarmuilta ja taivutuksilta. Kaapelissa kulkevat kevlar-kuidut estävät kaapelia katkeamasta, ja monitasoinen kaapelivaippa takaa kaapelin täydellisen suorituskyvyn.


Polypropeenilankapunos

Joustava
TPE-pinnoite

Kevlar-kuitu


Kaksinkertainen
suojaus

30 AWG
Datajohdot

23 AWG
Virtajohto

Data&Sync

GC Ray Lightning -kaapeli mahdollistaa nopean tiedonsiirron 480 Mbit/s, joten voit lähettää jopa 30 kuvaa sekunnissa!

1800 lähetettyä
kuvaa minuutissa

1200 kappaletta lähetetään
yhdessä minuutissa

HD-elokuva ladattu
yhdessä minuutissa

Enemmän kuin pelkkä kaapeli

GC Ray määrittelee uudelleen käytännöllisen kaapelin käsitteen - räätälöityjen pituuksien, taustavalaistujen Lightning-liittimien, vankan rakenteen ja pikalatauksen tuen ansiosta saamme ainutlaatuisia kaapeleita, jotka ovat välttämätön lisä mihin tahansa yhteensopivaan laitteeseen. GC Ray Lightning -kaapelin lisäksi tutustu taustavalaistuihin USB Type-C- ja Micro-USB-kaapeleihin ja nauti luotettavuudesta kaikissa tilanteissa.

Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
  arrow-up
   Tekniset tiedot
   Osavaltio:
   Neu
   Tuetut lataustekniikat:
   Apple 2.4A
   Väri:
   Musta
   Takuu:
   24 Monate
   Valmistaja:
   Green Cell
   Malli-:
   GC Ray
   Taustavalo:
   Ja
   palautusoikeus:
   30 Tage
   Liittimen tyyppi:
   USB - Lightning
   Pitkä:
   30 cm + 120 cm + 200 cm
   Tuotekoodi:
   KABGCSET04
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   ×
   comments icons

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni
   Usein Kysytyt Kysymykset
   Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?
   Katso
   Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.
   Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
   Katso
   Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!
   Onko laturissa pikalataustoimintoa?
   Katso
   On erittäin helppoa tarkistaa, onko laturissa pikalatausominaisuus - se tapahtuu, jos laitteessa on vihreä USB-liitin. Tämä on merkki siitä, että laturi lataa puhelintasi nopeasti.
   Laturin parametrit - mihin sinun tulee kiinnittää huomiota?
   Katso
   Laturia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Näistä tärkeimmät ovat: laturin teho, tulon tyyppi ja käytetyt pikalataustekniikat.
   Laturi Power Delivery -tekniikalla, mitä PD tarkoittaa?
   Katso
   Power Delivery on nopea lataustekniikka. Yksinkertaisesti sanottuna tätä versiota tukevat laturit valitsevat automaattisesti oikean latauksen yhdistetylle laitteelle, mikä takaa nopean ja tehokkaan latauksen.
   Voiko pikalataustoiminnolla varustetulla laturilla ladata tavallista matkapuhelinta?
   Katso
   Jos käytät vanhempaa matkapuhelinta, jossa ei ole pikalataustekniikkaa, sinun ei tarvitse ostaa erityistä laturia. Puhelimesi latautuu kunnolla, ja nykyaikaisissa latureissa on useita lisäominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä kaikissa tilanteissa.
   Mikä latauskapasiteetti matkapuhelimen laturissa tulisi olla?
   Katso
   Ennen kuin ostat verkkolaturin, tarkista matkapuhelimesi enimmäislatausteho (tämä parametri on annettu watteina). Kiinnitä huomiota myös laturin liittimien määrään – näin valitset laitteen, joka on kätevä käyttää. Löydät suosituimmat mallit seuraavasta linkistä: Kuinka valita oikea puhelinlaturi?
   Miten invertteri toimii?
   Katso
   Invertteri on erillinen laite, joka liitetään tupakansytyttimeen tai suoraan akkuun. Sen tehtävänä on muuntaa auton DC-järjestelmästä tuleva 12V/24V jännite 230V AC:ksi. Tästä syystä taajuusmuuttajan nimen vieressä on hyvin usein seuraava lyhenne: DC/AC.
   Millaisia invertterityyppejä on olemassa?
   Katso
   Mitä tulee autojen invertteriin, voimme erottaa kaksi päätyyppiä: puhtaat ja modifioidut siniaaltoinvertterit. Ensimmäinen on tarkoitettu laitteille, jotka vaativat jatkuvaa virtalähdettä. Tämäntyyppinen invertteri tulisi valita laitteille, kuten lämpöpumpuille, sähköliesille tai elektronisille vedenkeittimelle. Myymälästämme löytyy myös muunnettuja siniaaltoinverttereitä. Tämäntyyppinen invertteri soveltuu laitteisiin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, virtalähteisiin tai valaistukseen.

   Video