Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Kaapeli USB-C Tyyppi C 30cm Green Cell Power Stream, pikalatauksella, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
  • GC PowerStream USB -A - 30 cm pitkä USB -C -kaapeli - pikalataus ja tiedonsiirto, suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin käyttäjien odotuksiin
  • Quick Charge 3.0-, GC Ultra Charge-, Samsung AFC-, Huawei FCP / SCP-pikalatausstandardien ja 480 Mps: n tiedonsiirron tuen ansiosta kaapeli on täydellinen nykyaikaisille laitteille, joissa on C-tyypin USB-portti
  • GC Power Stream takaa täydellisen toiminnan kaikilla laitteilla, jotka on varustettu USB-C: llä. Unohda ei -sertifioitujen lisävarusteiden ongelmat - kytke ja käytä
  • GC Power Streamin vertaansa vailla oleva kestävyys on seurausta erittäin kulutusta kestävän verkon ja metallikansien käytöstä, jotka suojaavat tehokkaasti molempia liittimiä rikkoutumiselta
16,95 €

Määrä:

 

GC PowerStream

GC PowerStream

USB-A - USB-C

Pikalataus

Pikalataus 3.0- ja Ultra Charge -pikalataustekniikkaa tukemalla voimme ladata älypuhelimen jopa kolme kertaa nopeammin. Pikalatauksen kanssa yhteensopivalla kaapelilla on yhtä tärkeä rooli kuin laturilla tai puhelimen protokollalla.

Valitse oikea pituus

GC PowerStream USB-C -kaapeli on suunniteltu tarjoamaan laitteillesi nopeinta mahdollista latausta, mutta myös poikkeuksellista kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät GC PowerStream -kaapelista nopeasti ykkösvalintasi. Tarjolla on kolme eri pituutta tarpeidesi mukaan.

Lyömätön kestävyys

GC PowerStream USB-C -kaapelin punos on valmistettu kestävistä polypropyleenilangoista, jotka näyttävät tyylikkäiltä mutta myös suojaavat kaapelia kulumiselta ja taipumiselta. Kaapelissa kulkevien kevlar-kuitujen käyttö estää kaapelin katkeamisen, ja monitasoinen kaapelivaippa takaa kaapelin täydellisen toiminnan.

Yhteensopivuus

GC PowerStream -kaapeli tukee suosituimpia pikalataustekniikoita, kuten Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC tai Huawei FCP / SCP, ja se sopii täydellisesti kaikkien USB Type-C-portilla varustettujen laitteiden lataamiseen. Käytitpä sitten uusimpia älypuhelimia, kuten Samsung S20 / S20 Ultra, Xiaomi Mi10, Huawei P30 Pro, iPad Pro 2020 -tablettia tai Nintendo Switch -konsolia - GC PowerStream on täydellinen kumppani lataamiseen kotona ja matkalla.

*Ei tukea videolähetykselle

Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
    Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
    arrow-up
      Tekniset tiedot
      Tehoa:
      18W
      Osavaltio:
      Neu
      Tuetut lataustekniikat:
      QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP
      Väri:
      Musta
      Takuu:
      24 Monate
      Valmistaja:
      Green Cell
      Malli-:
      GC PowerStream
      Taustavalo:
      Ei
      palautusoikeus:
      30 Tage
      Liittimen tyyppi:
      USB - USB-C
      Pitkä:
      30 cm
      Tuotekoodi:
      KABGC25
      Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
      Kerro mielipiteesi
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

      Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

      keskiluokka
      Kerro mielipiteesi
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

      Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

      ×
      comments icons

      Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

      kiinni
      Usein Kysytyt Kysymykset
      Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?
      Katso
      Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.
      Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
      Katso
      Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!
      Onko laturissa pikalataustoimintoa?
      Katso
      On erittäin helppoa tarkistaa, onko laturissa pikalatausominaisuus - se tapahtuu, jos laitteessa on vihreä USB-liitin. Tämä on merkki siitä, että laturi lataa puhelintasi nopeasti.
      Laturin parametrit - mihin sinun tulee kiinnittää huomiota?
      Katso
      Laturia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Näistä tärkeimmät ovat: laturin teho, tulon tyyppi ja käytetyt pikalataustekniikat.
      Laturi Power Delivery -tekniikalla, mitä PD tarkoittaa?
      Katso
      Power Delivery on nopea lataustekniikka. Yksinkertaisesti sanottuna tätä versiota tukevat laturit valitsevat automaattisesti oikean latauksen yhdistetylle laitteelle, mikä takaa nopean ja tehokkaan latauksen.
      Voiko pikalataustoiminnolla varustetulla laturilla ladata tavallista matkapuhelinta?
      Katso
      Jos käytät vanhempaa matkapuhelinta, jossa ei ole pikalataustekniikkaa, sinun ei tarvitse ostaa erityistä laturia. Puhelimesi latautuu kunnolla, ja nykyaikaisissa latureissa on useita lisäominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä kaikissa tilanteissa.
      Mikä latauskapasiteetti matkapuhelimen laturissa tulisi olla?
      Katso
      Ennen kuin ostat verkkolaturin, tarkista matkapuhelimesi enimmäislatausteho (tämä parametri on annettu watteina). Kiinnitä huomiota myös laturin liittimien määrään – näin valitset laitteen, joka on kätevä käyttää. Löydät suosituimmat mallit seuraavasta linkistä: Kuinka valita oikea puhelinlaturi?
      Miten invertteri toimii?
      Katso
      Invertteri on erillinen laite, joka liitetään tupakansytyttimeen tai suoraan akkuun. Sen tehtävänä on muuntaa auton DC-järjestelmästä tuleva 12V/24V jännite 230V AC:ksi. Tästä syystä taajuusmuuttajan nimen vieressä on hyvin usein seuraava lyhenne: DC/AC.
      Millaisia invertterityyppejä on olemassa?
      Katso
      Mitä tulee autojen invertteriin, voimme erottaa kaksi päätyyppiä: puhtaat ja modifioidut siniaaltoinvertterit. Ensimmäinen on tarkoitettu laitteille, jotka vaativat jatkuvaa virtalähdettä. Tämäntyyppinen invertteri tulisi valita laitteille, kuten lämpöpumpuille, sähköliesille tai elektronisille vedenkeittimelle. Myymälästämme löytyy myös muunnettuja siniaaltoinverttereitä. Tämäntyyppinen invertteri soveltuu laitteisiin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, virtalähteisiin tai valaistukseen.