Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Green Cell ® -invertterijännitemuuntaja 12V - 230V 300W / 600W puhdas siniaalto

Green Cell
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • Ole aina kytketty - invertteri on laite, jonka avulla voit käyttää sähkölaitteita missä tahansa , vaikka et olisikaan kytketty virtalähteeseen
 • Monipuolisuus - Green Cell -invertterissä ei ole vain pistorasioita, joihin voit liittää sähkölaitteita, vaan myös USB -portti pienempien laitteiden , kuten älypuhelimien ja tablettien, lataamiseen
 • Täydellinen turvallisuus - älä huolehdi virtapiikkeistä. Taajuusmuuttajalla on useita turvaominaisuuksia ja turvatodistuksia, jotka takaavat moitteettoman toiminnan
 • Pure Sinus - toimii täydellisesti laitteiden kanssa, jotka tarvitsevat jatkuvaa virtalähdettä samalla virralla kuin pistorasiassa . Näitä ovat porakoneet, rakennuskoneet, aurinkojärjestelmät, uunit ja keskuslämpöpumput
74,95 €

Määrä:

 

Suuret ominaisuudet pienessä paketissa

Invertteri, jota kutsutaan myös vaihtosuuntaajaksi tai invertteriksi, on laite, jonka ehtävänä on muuttaa auton akusta akusta tai tupakansytyttimen pistorasiasta tuleva tasavirtajännite vaihtovirraksi ~230 V. Tämä on täsmälleen sama jännite, joka on kaikissa kotitalouksien pistorasioissa (tyyppi F) kaikkialla Euroopassa. Tämä muunnin on loistava valinta niille, jotka lähtevät automatkalle autolla, matkailuautolla tai kuorma-autolla - se antaa sinulle vapauden käyttää kaikkia tarvittavia laitteita, jotka tarvitsevat pistorasian toimiakseen.


Kannettava tietokone

Lämmitin

Kettle

Virtalähde
Harkittu suunnittelu

Laite on suunniteltu niin, että sen käyttö on mahdollisimman mukavaa. Invertterin etupuolella on pistorasia, joka sopii kaikkialla Euroopassa käytettäviin pistokkeisiin, ja USB-portti älypuhelimen, ebook-lukijan tai minkä tahansa muun laitteen lataamista varten, joka voidaan liittää USB:n kautta.

Taajuusmuuttajan takaosassa on tuuletin, joka varmistaa laitteen asianmukaisen jäähdytyksen.

Kokonaisuus on suljettu pieneen mutta erittäin kestävään koteloon. Se on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista,joten se kestää mekaanisia vaurioita ja iskuja matkan aikana. Lisäksi muunnin on käytettyjen materiaalien ansiosta erittäin kevyt.Tärkeät parametrit

Kun etsit invertteriä, kiinnitä huomiota parametreihin, kuten jännite [V] ja teho [W]. Tämä on ratkaisevan tärkeää, sillä väärän tulojännitteen tai liian pienen tehon omaavan invertterin valitseminen ei anna laitteidemme toimia.


Ensimmäinen määritettävä parametri on akun jännite, jonka on oltava täysin yhteensopiva invertterin määritellyn jännitteen kanssa. Yleisin jännite on 12 V, jota käytetään henkilöautoissa, matkailuautoissa ja joissakin kuorma-autoissa, ja 24 V, jota käytetään pääasiassa kuorma-autoissa.


Kun jännite on valittu, on päätettävä invertterin sopiva teho. Tämä on tärkeä näkökohta, sillä se kertoo, kuinka monelle ja mille laitteille se pystyy syöttämään virtaa. Jos haluat liittää haluamasi laitteen invertteriin, sinun on tarkistettava arvokilvestä, kuinka paljon se kuluttaa tehoa (jos haluat liittää useampia laitteita, tehot on laskettava yhteen). Laitteen kuluttama teho ei saa ylittää 85 % invertterin nimellistehosta! Esimerkiksi kannettavalle tietokoneelle, joka kuluttaa 100 W, ja lämmittimelle, joka kuluttaa 300 W, sopiva invertteri on sellainen, joka kuluttaa vähintään 500 W.

Miksi puhdas siniaalto?

Turvallisin ratkaisu on valita invertteri, jossa on puhdas (eli täysi) siniaalto, sillä tämä on sama virta kuin eurooppalaisissa pistorasioissa. Tällaisella signaalilla varustetulla taajuusmuuttajalla voit syöttää virtaa kaikkiin laitteisiin, jopa kaikkein herkimpiin. Kun valitset puhtaan siniaallon, sinun ei tarvitse huolehtia liitettyjen laitteiden toiminnasta!

Älykäs tuuletin

Älykäs tuuletin käynnistyy automaattisesti, jos käyttölämpötila ylittää sallitun tason. Laadukkaiden materiaalien käytön ja kotelon täydellisen istuvuuden ansiosta se takaa tinkimättömän hiljaisuuden säilyttäen samalla korkean tehokkuuden.

Hiljainen
toiminta

Korkea
suorituskyky

Erinomainen
kestävyys

Turvallisuus etusijalla

Taajuusmuuttaja on varustettu useilla tarpeellisilla turvatoiminnoilla käyttäjän ja liitettyjen laitteiden suojaamiseksi. Tämän vahvistavat CE- ja RoHS-sertifikaatit, jotka takaavat turvallisuuden.

Green Cell -invertterit on varustettu vaihdettavalla sulakkeella, joka suojaa invertteriä ja siihen liitettyjä laitteita. Sen vaihtaminen on hyvin yksinkertaista, eikä sen pitäisi aiheuttaa kenellekään ongelmia. Toimitamme jokaisen invertterin mukana varasulakkeet, jotta varmistamme täydellisen turvallisuuden ja laitteesi mahdollisimman pitkän käyttöiän.


Oikosulkusuojaus

Jännitteen
ja virran valvonta

Sisäänrakennettu
sulake

LämpösuojausKaikki tarvittava käden ulottuvilla

Mukana on laitteen turvallisen käytön kannalta tärkeimmät lisävarusteet:

 • / Suoraan akkuun liitettävät kaapelit
 • / Kaapeli invertterin liittämiseksi tupakansytyttimen pistorasiaan.
 • / Varasulakkeet
 • / Käyttöopas
Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
  arrow-up
   Tekniset tiedot
   Osavaltio:
   Neu
   Ylikuumenemissuoja:
   Ja
   tehokkuutta:
   85%
   Väri:
   Musta
   Takuu:
   12 Monate
   Valmistaja:
   Green Cell
   Mitat:
   175x106x60mm
   Mitat asennuskiinnikkeen kanssa:
   18,2cm x 10,6cm x 6,2cm
   Paino:
   811g
   Tulojännite:
   12V DC
   Ulostulojännite:
   230V AC
   Lähtötaajuus:
   50Hz
   Ylijännitesuojaus:
   Ja
   Käytettävä teho (jatkuva):
   300W
   Lähtöjännitteen muoto:
   Reine Sinuswelle
   Välitön suorituskyky (pulssi):
   600W
   Sulakkeen arvo:
   30A
   Varmuuskopioiden määrä:
   1
   Virrankulutus kuormittamattomana:
   0,6A
   Tuotekoodi:
   INV05DE
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   ×
   comments icons

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni
   Usein Kysytyt Kysymykset
   Mikä invertteri sopii aurinkomoduuleille?
   Katso
   Paras ratkaisu tässä on valita erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltu aurinkoinvertteri. Alla olevan linkin mallissa on liitännät PV-moduuleille, akuille ja käytettäville laitteille. aurinko invertteri
   Mikä invertteri sähkötyökaluille?
   Katso
   Invertteriä valittaessa tärkein näkökohta on määrittää liitetyn laitteen maksimiteho. Jos haluat käyttää invertteriä jatkuvasti, käytä enintään 90 % sen jatkuvasta tehosta. Havainnollistetaan tätä yksinkertaisella esimerkillä: Jos käytät invertteriä, jonka teho on 1000 W, liitetyn laitteen enimmäisvirrankulutus ei saa ylittää 900 W.
   Mikä invertteri autoon?
   Katso
   Autosta löytyy 12 voltin tupakansytyttimen pistoke ja sellaiset invertterit ovat paras ostaa.
   Miten invertteri toimii?
   Katso
   Invertteri on erillinen laite, joka liitetään tupakansytyttimeen tai suoraan akkuun. Sen tehtävänä on muuntaa auton DC-järjestelmästä tuleva 12V/24V jännite 230V AC:ksi. Tästä syystä taajuusmuuttajan nimen vieressä on hyvin usein seuraava lyhenne: DC/AC.
   Millaisia invertterityyppejä on olemassa?
   Katso
   Mitä tulee autojen invertteriin, voimme erottaa kaksi päätyyppiä: puhtaat ja modifioidut siniaaltoinvertterit. Ensimmäinen on tarkoitettu laitteille, jotka vaativat jatkuvaa virtalähdettä. Tämäntyyppinen invertteri tulisi valita laitteille, kuten lämpöpumpuille, sähköliesille tai elektronisille vedenkeittimelle. Myymälästämme löytyy myös muunnettuja siniaaltoinverttereitä. Tämäntyyppinen invertteri soveltuu laitteisiin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, virtalähteisiin tai valaistukseen.
   Et ehkä voi käyttää evästeitä evästeiden muodossa, joita voidaan käyttää automaattisina tiedoksi ja jotka voidaan sisällyttää hakulomakkeeseen.
   OK