Valitse laite
Valitse laite ja etsi
vastaavia tuotteita
×
customer devices Omat laitteet
customer devices

Ei tallennettuja laitteita

Haetut laitteet tallennetaan automaattisesti - se helpottaa tulevia hakuja ja saat yksilöllisiä tarjouksia .

Siirry kohtaan Omat laitteet
added device
Valittu laite:
customer devices
Valittu laite:

Kaapeli USB-C Lightning MFi 1m Green Cell Power Stream, pikalatauksella Apple iPhoneen

Green Cell
Tuote saatavilla
Toimitus jopa 24 tuntia.
 • Green Cell Power Stream USB Type C -kaapeli - kevyt (1 m) - iPhonen suora lataus ja synkronointi uusimpien MacBookien / iPadien (USB -C) kanssa ja jopa 2,5 kertaa nopeampi PD -lataus on vain murto -osa siitä, mikä on nyt mahdollista
 • Pikalatauksen tuen avulla voit ladata iPhone SE (2020) / 11/11 Pro / XS / X -laitteen 50%: iin vain 30 minuutissa! Kaapeli tukee myös vakiolatausta laitteille, kuten iPhone 7 / 6S ja iPad Air / mini
 • GC Power Stream on virallisesti Apple MFi- ja C94 -sirulla täydelliseen suorituskykyyn kaikkien Apple yhteensopivien laitteiden kanssa. Unohda sertifioimattomien lisävarusteiden ongelmat
 • GC Power Streamin vertaansa vailla oleva kestävyys on seurausta sen sovelluksesta : erittäin kulutusta kestävä punottu holkki, metalliset suojat, jotka suojaavat tehokkaasti molempien liittimien rikkoutumiselta, ja monitasoiset Kevlar-kuitukaapelis
12,95 €

Määrä:

 

Apple MFi -sertifiointi

GC Power Stream -kaapelilla on virallinen sertifikaatti ja Apple MFi -siru, joka takaa laadun ja virheettömän toiminnan kaikkien yhteensopivien Apple-laitteiden kanssa.

iPhonen ja iPadin nopea lataus

GC Power Stream -kaapeli mahdollistaa salamannopean latauksen iPhone 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE ja iPad Pro 12.9 (1 Gen i 2 Gen) / Pro 10.5 -laitteille, joissa on Lightning-liitin. Liitä kaapeli USB-C-virtalähteeseen, jonka teho vaihtelee 20 W:sta 87 W:iin, ja lataa laitteesi jopa kaksi kertaa nopeammin.

Suositeltavat lisävarusteet:

Yhteys, joka yksinkertaistaa kaikkea

Lightning- ja ja USB-C-liittimien käytön ansiosta yhdessä kaapelissa: ensimmäistä kertaa on mahdollista liittää iPhone-älypuhelimet suoraan tabletteihin ja ultrabookeihin, joissa on USB-C-liitin. Näin voit liittää iPhonen iPadiin ja MacBookiin, jolloin voimme paitsi ladata älypuhelimen myös synkronoida tietoja laitteiden välillä. Unohda siirtymät ja sovittimet!

Verraton lujuus

GC Power Stream -punos on valmistettu kestävästä polypropeenista, joka suojaa sitä erittäin tehokkaasti mekaanisilta vaurioilta ja kulumiselta. Lisäksi johdoissa kulkevat Kevlar-langat estävät niitä katkeamasta. Laserhitsatut metalliset liittimien suojukset suojaavat liittimiä vahingossa rikkoutumiselta, ja monitasoinen kaapelin suojus takaa virheettömän ja häiriöttömän kaapelikäytön. Kaikki tämä tekee Power Streamista todellisen titaanin.


Polypropeenilankapunos

Laserhitsattu
metallikansi

Kevlar-kuitu


Kaksinkertainen
suojaus

30 AWG
Datajohdot

23 AWG
Virtajohto

Data&Sync

Green Cell Power Stream -kaapeli mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja synkronoinnin laitteiden välillä 480 Mbit/s nopeudella, mikä vastaa 150 kuvan lähettämistä vain 5 sekunnissa!

1800 ladattua kuvaa
1 minuutissa

1200 kappaletta ladattu
1 minuutissa

Elokuva ladataan HD-resoluutiolla
1 minuutissa

Yhteensopivuus:

Pikalataus Virransyöttö:
Sovitin 26W tai enemmän - Apple iPhone 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE
Sovitin 29W tai enemmän - Apple iPad Pro 12.9 (1 Gen i 2 Gen), iPad Pro 10.5

Tiedonsiirto ja Lightning-laitteiden lataaminen tablettien ja ultrabookien avulla:
Apple iPad Pro 12.9 (3 Gen) / iPad Pro 11 / MacBook Pro 13 i Pro 15 z lat 2016 / 2017 / 2018 oraz MacBook Air 2018

Latausmahdollisuus muun muassa kaikille Lightning-liittimellä varustetuille laitteille:
Apple iPhone 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE / 8 / 8 Plus / 7 / 7 Plus / 6S / 6S Plus / 6 / 6 Plus / 5S / iPad Pro (do 2017) / iPad Air / iPad mini / iPod

Yhteensopiva seuraavien akkumallien kanssa
  Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa
  arrow-up
   Tekniset tiedot
   Osavaltio:
   Neu
   Väri:
   Musta
   Takuu:
   24 Monate
   Valmistaja:
   Green Cell
   Malli-:
   GC PowerStream
   Taustavalo:
   Ei
   Sertifikaatit:
   Apple MFi
   Liittimen tyyppi:
   USB-C - Lightning
   Pitkä:
   100 cm
   Tuotekoodi:
   KABGC07
   Asiakkaiden palautetta ja kysymyksiä
   Kerro mielipiteesi
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   keskiluokka
   Kerro mielipiteesi
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja. Arvioi se ensimmäisenä.

   Kommentin lisääminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on oltava ostettu tuote.

   ×
   comments icons

   Kiitos mielipiteesi lisäämisestä, pian se on saatavilla tuotekortilla.

   kiinni
   Usein Kysytyt Kysymykset
   Kuinka tarkistat matkapuhelimen akun kapasiteetin?
   Katso
   Akun kapasiteetti näkyy suoraan akussa. Nämä tiedot sijaitsevat laitteen sisällä. Voit myös käyttää nykyaikaisia sovelluksia, jotka valvovat akun tilaa. Esimerkki tällaisesta ohjelmasta on Android-älypuhelimille kehitetty Battery Info. Sovellusta on helppo käyttää, joten voit helposti tarkistaa tiedot akun nykyisestä tilasta.
   Voiko akun kapasiteetti (mAh) olla suurempi?
   Katso
   Akun kapasiteetti milliampeeritunteina (mAh) voi poiketa tehtaan akusta. Jos valitset suuremman kapasiteetin akun, laitteesi käyttöikä on pidempi ja saat enemmän liikkuvuutta ja käyttömukavuutta!
   Onko laturissa pikalataustoimintoa?
   Katso
   On erittäin helppoa tarkistaa, onko laturissa pikalatausominaisuus - se tapahtuu, jos laitteessa on vihreä USB-liitin. Tämä on merkki siitä, että laturi lataa puhelintasi nopeasti.
   Laturin parametrit - mihin sinun tulee kiinnittää huomiota?
   Katso
   Laturia valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Näistä tärkeimmät ovat: laturin teho, tulon tyyppi ja käytetyt pikalataustekniikat.
   Laturi Power Delivery -tekniikalla, mitä PD tarkoittaa?
   Katso
   Power Delivery on nopea lataustekniikka. Yksinkertaisesti sanottuna tätä versiota tukevat laturit valitsevat automaattisesti oikean latauksen yhdistetylle laitteelle, mikä takaa nopean ja tehokkaan latauksen.
   Voiko pikalataustoiminnolla varustetulla laturilla ladata tavallista matkapuhelinta?
   Katso
   Jos käytät vanhempaa matkapuhelinta, jossa ei ole pikalataustekniikkaa, sinun ei tarvitse ostaa erityistä laturia. Puhelimesi latautuu kunnolla, ja nykyaikaisissa latureissa on useita lisäominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä kaikissa tilanteissa.
   Mikä latauskapasiteetti matkapuhelimen laturissa tulisi olla?
   Katso
   Ennen kuin ostat verkkolaturin, tarkista matkapuhelimesi enimmäislatausteho (tämä parametri on annettu watteina). Kiinnitä huomiota myös laturin liittimien määrään – näin valitset laitteen, joka on kätevä käyttää. Löydät suosituimmat mallit seuraavasta linkistä: Kuinka valita oikea puhelinlaturi?
   Miten invertteri toimii?
   Katso
   Invertteri on erillinen laite, joka liitetään tupakansytyttimeen tai suoraan akkuun. Sen tehtävänä on muuntaa auton DC-järjestelmästä tuleva 12V/24V jännite 230V AC:ksi. Tästä syystä taajuusmuuttajan nimen vieressä on hyvin usein seuraava lyhenne: DC/AC.
   Millaisia invertterityyppejä on olemassa?
   Katso
   Mitä tulee autojen invertteriin, voimme erottaa kaksi päätyyppiä: puhtaat ja modifioidut siniaaltoinvertterit. Ensimmäinen on tarkoitettu laitteille, jotka vaativat jatkuvaa virtalähdettä. Tämäntyyppinen invertteri tulisi valita laitteille, kuten lämpöpumpuille, sähköliesille tai elektronisille vedenkeittimelle. Myymälästämme löytyy myös muunnettuja siniaaltoinverttereitä. Tämäntyyppinen invertteri soveltuu laitteisiin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, virtalähteisiin tai valaistukseen.

   Video